No przecież napisałem że niewątpie że wiesz... Ale niewieżę że AXX miękko gra :P Szkoda że go nie przydusiłeś jakimś wzmaczkiem 250W RMS, i jak go stroiłeś ?
umberto respect za to co wyprawiasz, szaleńcu jeden , już widać kontury nowego trendu co wprowadziłeś na forum. Szkoda że nie mogę dotrzymać Ci kroku (szkoła, praca, pisanie pracy)
Overclocker to nie takie latwe BR przy takiej srednicy czyli 10cm jest bardzo dlugi a dajac 2x10cm musial bys podwoic dlugosc jednego 10cm BR nie zdziw sie jak wyjda ci po 50cm
np
jedna rurka BR 10x20cm
odpowiadaja
2 rurką BR 10x40 cm
ja mam axx1010 tylko w jakiejs dziwnej budzie i zanim jakas bude do niego zrobilem porzyczylem kolesiowi i tak jezdzi do dzisiaj, ale mam zamiar mu go zabrac i jakos normalnie zaaplikowac wtedy podziele sie wrazeniami (moze komus na pomiary przesle?) w tym co byl - ok 30 litrow zamknieta pazurkow nie pokazywal choc nie powiem zeby to byla pierdziawka
axx1515 ma moj przyszly szfagier w budzie zrobionej przeze mnie - nie pamietam objetosci ale br musze powiedziec ze nisko to to nie schodzi ale w escorcie 3dzwiowym podlaczony pod wzmak sonego (podobno 340w) nie to ze robi masaz plecow ale po prostu robi sieczke z mozgu, bebechow, sluchu.... i niestety samochodu (troche plastiki sie roztelepaly)
ogolnie 1515 polecam kazdemu kto chce cos co bedzie wytwarzalo sciane dzwieku....
musze mu go z auta chyba wybrac i zrobic bezposredni test z xls'em bo ciekaw jestem jak wypadnie porownanie na tym samym wzmaku przy tych samych warunkach odsluchowych )
pozdrawiam
Tomekk
jak będe robiłsprzet do imprezowania i będe potrzebował wzpomagacza basu tzn subwofera to postawie na 18stke bsw i zoabczymy jak bedzie sie palił na wzmaku kilkaset wat he
jak będe robiłsprzet do imprezowania i będe potrzebował wzpomagacza basu tzn subwofera to postawie na 18stke bsw i zoabczymy jak bedzie sie palił na wzmaku kilkaset wat he
ale bezsensowna dyskusja :], a potem wszyscy sie burza ze syf jest. zobaczcie co wogule jest w tym temacie, relacja ze spota miala byc a nie jakies pała amplifiery. myslie ze smietnik to najodpowiedniejsze miejsce dla polowy dopisanych tutaj postow :] a ten nasz moderator, to glos zabiera a nei moderuje ;p. do roboty !!
Skomentuj