mozna robic na tanich glosnixach tylko trzeba wiedziec co sie robi.. spojrzcie na SW...czy on rabi na scanach vifach i innych?? jemu wystarczaprawdziwe paramtery i robi to co chce... a nie co inni powiedzieli... wystarczy ze kazdy bedzie robil to czego oczekuje i sam do tego dojdzie...a nie ktos mu powie...poziom forum wcale nie zalezy od tego kto i co na jakich glosnikach robi
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
diyaudio.pl SUX
Collapse
X
-
Niech i nawet robia sobei an tych stxach tylko czemu kurde ciagle na tych samych to samo sie tyczy tesli tonsili i wszystkiego innego visatony tanie tez przeciez są a i monacor cos taniego ma. A co do wlasciciela to moze by napisac do niego petycje o przekazanie forum komus razem z oplatami za serwer kazdy by cos rzucił i by bylo. No tak tylko kto za taki pierdolnik wpłaci kase. Ja jesli zobacze na horyzoncie jakies zmiany. Jak slusznie wovo kiedys napisal ze wchodzi niemiec na diyaudio.pl i ma błedny obraz polskiego zrób to sam. Taka prawda.
Skomentuj
-
wszyscy maja racje ale uwazam ze Tesla i STX beda zawsze i nie jest to zle. od czegos trzeba zaczac na czyms trzeba sie uczyc. ja juz przerobilem te dwie marki i wiem ze to budrzetowka. jednak mozna tez zrobic i na nich cos ciekawego. a co do syfu to mysle ze silna reka ze strony moderow. ew. powolanie nowych osob odpowiedzialnych za porzadek.
Skomentuj
-
jeśli osoba która chce sprzedać tą stronkę i to forum za 10.000 to boli kogoś głowa głównie to tylko za domene zapłacisz bo te forum jest darmowe moża sobie ściągnąc i zaisntalować gdzie sie chce oczywiście jak jest baza danych stronka to samo zwykły cms (system zarządzania treścią) tez bezpłatny. To już lepiej złożyć sie z ludźmi zapłacic 160 zł na rok za serwer 1 GB i do tego jakąś domene.pl i wtedy można zrobić potężny polski serwis audio.
Znam sie na phpbb php itd. Wiem coś o tym bo sam mam forum :P ale o innej tematyce ::P:P:P:P
I nie wiem dlaczego administrator usunoł emotikonki i inne tagi bbcode bo one ułatwiają życie :/
Skomentuj
-
umberto myslisz ze jest taka potrzeba?? zobacz to forum tak naprawde jest wlasnie dla naprawde poczatkujacych..... nie wiem jak inni ale jak ja potszebuje porady bo np nie znajde w necie w ksiazkach czy gdzies to udezam do konkretnych osob ktore wiem ze mi pomoga i nie widze roznicy pomiedzy tym ze zabiore pytanie na forum czy na pw czy gg i tak ta jedna osoba mi udzieli odpowiedzi... na forum raczej porusza sie globalne problemy wymagajace dyskusji a takowych jest malo... bo wiekszosc ludzi zajmuje sie swoimi problemami i takimi ktore sa potrzebne w danej chwili...na forum moge sie zapytac ewentualnieo opinie o przetworniku a co mi po takiej opini... i tak musze sam uslyszec bo kazdy mowi cos innego bo na to sklada sie wiele warunkow...to nie jest tak latwo jak 2+2=4 choc wiadomo ze i to mozna zamotac...
Skomentuj
Skomentuj