Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

diyaudio.pl SUX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mozna robic na tanich glosnixach tylko trzeba wiedziec co sie robi.. spojrzcie na SW...czy on rabi na scanach vifach i innych?? jemu wystarczaprawdziwe paramtery i robi to co chce... a nie co inni powiedzieli... wystarczy ze kazdy bedzie robil to czego oczekuje i sam do tego dojdzie...a nie ktos mu powie...poziom forum wcale nie zalezy od tego kto i co na jakich glosnikach robi

Skomentuj

To co eshO napisał to jest myśl. A blokowanie pisania postów nic nie pomoże. TO już kiedyś bylo wałkowane.

Skomentuj

Niech i nawet robia sobei an tych stxach tylko czemu kurde ciagle na tych samych to samo sie tyczy tesli tonsili i wszystkiego innego visatony tanie tez przeciez są a i monacor cos taniego ma. A co do wlasciciela to moze by napisac do niego petycje o przekazanie forum komus razem z oplatami za serwer kazdy by cos rzucił i by bylo. No tak tylko kto za taki pierdolnik wpłaci kase. Ja jesli zobacze na horyzoncie jakies zmiany. Jak slusznie wovo kiedys napisal ze wchodzi niemiec na diyaudio.pl i ma błedny obraz polskiego zrób to sam. Taka prawda.

Skomentuj

Ukasz, lepiej nie pytaj ile właściciel chce za stronke,ja sie miałem okazje dowiedzieć.

Skomentuj

Ostatnio było 10000zł, coś sie zmeniło od tego czasu?

ps. niech zgadnę, to będzie najszybciej rozwijający się topic od czasu topicu z BSW i tubą na PRL'owskiej Tesli (bez urazy dla niektórych oczywiście...)

Skomentuj

wydaje mi sie umberto ze kiedys jarek podawal cene oficjalnie nawet napewno i pamietam ze bylo to sporo...

Skomentuj

Owszem sporo,i to sporo za dużo za ten bajzel.Tu głównie chodzi o domene a nie o treść.Ale bardzo wątpie aby sie trafił klient.

Skomentuj

a kto wie za ile poszedł audiofun.er.pl ??

Skomentuj

Ja bym dołożył jeszcze 2 działy:
                    -Tu gadamy o alfredach
                    -Tu gadamy o STX-sie
                    i opcjonalnie 3:
                    -Tu gadamy o TVM-ach
                    I baty moderom,niech sie wezma za robote,szczególnie ten co duzo gada a mało robi.

Skomentuj

Ale jezeli kolo jakis da temat typu" moje pierwsze diy ajeki glosniki co i jak zeby grało??" i nikt nei bedzie odpowiadal to zalozy 2 3 temat az sie .....nie dowie i poszuka seobei innego forum albo domysli sie i wejdzie w Opcje Szukaj

Skomentuj

umberto, w sumie o alphardach sie juz prawie nie gada, więc nie potrzeba:)

ja bym propnował taki patriotyczny dział nasze kochane tonsile:)

Skomentuj

wszyscy maja racje ale uwazam ze Tesla i STX beda zawsze i nie jest to zle. od czegos trzeba zaczac na czyms trzeba sie uczyc. ja juz przerobilem te dwie marki i wiem ze to budrzetowka. jednak mozna tez zrobic i na nich cos ciekawego. a co do syfu to mysle ze silna reka ze strony moderow. ew. powolanie nowych osob odpowiedzialnych za porzadek.

Skomentuj

jeśli osoba która chce sprzedać tą stronkę i to forum za 10.000 to boli kogoś głowa głównie to tylko za domene zapłacisz bo te forum jest darmowe moża sobie ściągnąc i zaisntalować gdzie sie chce oczywiście jak jest baza danych stronka to samo zwykły cms (system zarządzania treścią) tez bezpłatny. To już lepiej złożyć sie z ludźmi zapłacic 160 zł na rok za serwer 1 GB i do tego jakąś domene.pl i wtedy można zrobić potężny polski serwis audio.

Znam sie na phpbb php itd. Wiem coś o tym bo sam mam forum :P ale o innej tematyce ::P:P:P:P

I nie wiem dlaczego administrator usunoł emotikonki i inne tagi bbcode bo one ułatwiają życie :/

Skomentuj

Zamieszczone przez Tesla
                              I nie wiem dlaczego administrator usunoł emotikonki i inne tagi bbcode bo one ułatwiają życie :/
                              bo wg moderatorow i admina forum gorzej chodzi i dluzej sie strona wlacza ... bylo kiedys o tym pisane ze avatarow tez nie bedzie bo cos tam...

Skomentuj

No to co,może zrobimy porządna konkurencje Igodowi?

Skomentuj

hmm... mnie tylko dziwi jedno ? po co sa moderatorzy? przeciez oni dawac nam przyklad ? owszem maja duza wiedze, ale mi chodzi o czystosc i przejzystosc forum?
                                  I tutaj sie rodzi pytanie !? Co robią moderatorzy!? Naprawde !? NIC !

Skomentuj

:)
                                    Trzeba sie uzbroic w cierpliwosc ... chociaz mnie juz k. trafia jak kolejny nieznajomy zadaje mi durne pytania typu czemu glosnik jest okragly lub dlaczego 104 ka nie moze byc subem
                                    Chyba gg ukryje bo Ci co maja je miec juz je maja, a reszta
                                    spier...... dziady

Skomentuj

umberto myslisz ze jest taka potrzeba?? zobacz to forum tak naprawde jest wlasnie dla naprawde poczatkujacych..... nie wiem jak inni ale jak ja potszebuje porady bo np nie znajde w necie w ksiazkach czy gdzies to udezam do konkretnych osob ktore wiem ze mi pomoga i nie widze roznicy pomiedzy tym ze zabiore pytanie na forum czy na pw czy gg i tak ta jedna osoba mi udzieli odpowiedzi... na forum raczej porusza sie globalne problemy wymagajace dyskusji a takowych jest malo... bo wiekszosc ludzi zajmuje sie swoimi problemami i takimi ktore sa potrzebne w danej chwili...na forum moge sie zapytac ewentualnieo opinie o przetworniku a co mi po takiej opini... i tak musze sam uslyszec bo kazdy mowi cos innego bo na to sklada sie wiele warunkow...to nie jest tak latwo jak 2+2=4 choc wiadomo ze i to mozna zamotac...

Skomentuj

a wy znowu klepiecie to samo.. bylo juz 2-3 razy ... forum jest takie a nie inne.. ile razy juz próbowaliśmy coś zmieniać i za każdym razem nic.. powstał znów dział konstrukcji i CarAudio i na tym zakończyły sie wielkie zmiany..

Skomentuj

Kudłaty, no cóż,nie moge sie z Tobą niezgodzić.Rozsądnie prawisz.Ale przyznaj,moderów mamy leniów,nieprawdaż?No,może poza jednym,wiesz którym ;]

Skomentuj

Czaruję...
                                          X