Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

diyaudio.pl SUX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Tesla
    Wiecie jak narazie to wszyscy marudzą a nie widac efektów
    sorry tesla od kiedy jesteś na forum?? jakie chcesz widzieć efekty jak zarejestrowałeś/aś się 4 dni temu??

Skomentuj

Musimy pamietac o 3 rzeczach:
      1. wlasciciel strony i forum jest jeden
      2. wlasciciel nie ma czsu na zajmowanie sie tym forum
      3. wlasciciel nie podzieli sie wladza nad strona i forum (ze wzgledu chocby na sprawy finansowe)
      Wniosek jest jeden --> zmiany jesli beda to tylko minimalne. Wiec chyba nie ma szans na duza poprawe sytuacji.

Skomentuj

Zamieszczone przez chrischris
        Musimy pamietac o 3 rzeczach:
        1. wlasciciel strony i forum jest jeden
        2. wlasciciel nie ma czsu na zajmowanie sie tym forum
        3. wlasciciel nie podzieli sie wladza nad strona i forum (ze wzgledu chocby na sprawy finansowe)
        Wniosek jest jeden --> zmiany jesli beda to tylko minimalne. Wiec chyba nie ma szans na duza poprawe sytuacji.
        4. jest tu pelno zjebow grajacych na nerwach wkurw. na kazdym kroku, ktorych nalezy olac cieplym moczem

Skomentuj

Ezo dodam że moge dorzucic do tego moczu stolca na klate :)

Skomentuj

a moze takich zjebów trezba by wyzucać z forum? jakby kilku wyleciało to reszta by się nawrócila?

Skomentuj

Jak wylapie kloca na klate i pare kropel cieplego moczu na twarz to moze zrozumie.
              Od dzisiaj w glupich topikach bede pisal "leje na Twój temat cieplym moczem i rzucam kloca na klate - durnym topicom mowie NIE"

Skomentuj

Od dzisiaj w glupich topikach bede pisal "leje na Twój temat cieplym moczem"
                trzymam za słowo :)
                ale faktem jest to że na znaczącą poprawę nie ma co liczyć ...
                to nie realne...
                chyba (prawie)wszyscy wiedzą ile czasu kosztował dział CA i konstrukcji ...
                ehhh...

Skomentuj

Buhhee
                  EZO juz swoj tekst wprowadził w życie <lol>

Skomentuj

Tesla napisał:

sorry tesla od kiedy jesteś na forum?? jakie chcesz widzieć efekty jak zarejestrowałeś/aś się 4 dni temu??

ehhh;/ nikt nam nie pomoze musimy sami zadbac o porzadek.

Skomentuj

Ezo, świetny pomysł, jak się wyśpię i przemyślę, to pewnie podzielę Twoje zdanie!!

Skomentuj

Kiedyś dość dużo pisałem... po prostu lubiłem, powiedzmy, że się rozwijałem... ale w pewnym miejscu to forum się zatrzymało. Stronka nie jest zła dla ludzi, którzy zaczynają... Jednak ja wchodze codziennie w poszukiwaniu ciekawego wątku i takiego wała... czasami może się coś zdarzy, ale jak to odnieść do ilości tych idiotycznych co chwile powtarzających się tematów... to szkoda słów. Rzeczywiście powinien być chyba dział STX, TESLA i tego pokroju sprzęt, a raczej przetworniki... i jeżeli ktoś napisze o tym w innym dziale to ban i spadówa... szybko ludzie by się nauczyli:P Mam nadzieje, że coś się kiedyś zmieni... a ja razem z tym forum zaczne znowu mocno iść do przodu, Pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez esh0
                          Ezo, świetny pomysł, jak się wyśpię i przemyślę, to pewnie podzielę Twoje zdanie!!
                          Juz podzieliles ale pewnie sam tego nie widzisz pijaku. Nie wchodz na forum jak popijesz bo beda sie z Ciebie smiac :)

Skomentuj

tak cały czas wiekszośc pisze wręcz nalewa się z stx i tesl. a kto z was(są tacy) moze pochwaliś cię że zrobic coś nie na tych głośnikach. Większości poprostu niestac.( Ja zrobiłem :))

Skomentuj

Zamieszczone przez EZO
                              Zamieszczone przez esh0
                              Juz podzieliles ale pewnie sam tego nie widzisz pijaku. Nie wchodz na forum jak popijesz bo beda sie z Ciebie smiac :)
                              Nie denerwuj mnie :P

Skomentuj

Ohhhh.... EZO chce chyba zosta drugim wójkiem Stalinem .... zabity to tragedia, 100 zabitych to statystyka ...tak to niestety nie zagra. To forum musi się podnieść poprzez inne , lepsze konstrukcje, mądre gadania, a takie posty jak te o STXach poprostu należy nie tyle ignorować, bo ja tez od Alpharda zaczynałem i wiem jak to jest. Nie może być tak, że w swojej podniosłości wpadniemy w samozachwyt że ... ooo mam kolumny na Vifach to juz o STXe gadał nie będe ... nie... STX to też głośnik i fizyka dla niego jest taka sama, ale jak widze po raz XXXX post" jakie zasilanie dla TDA7294" no to wiecie ... a jak jeszcze widze że ktoś mu odpowiada to jużw ogóle.

[ Dodano: 2005-12-30, 09:29 ]
                                Ohhhh.... EZO chce chyba zosta drugim wójkiem Stalinem .... 1 zabity to tragedia, 100 zabitych to statystyka ...tak to niestety nie zagra. To forum musi się podnieść poprzez inne , lepsze konstrukcje, mądre gadania, a takie posty jak te o STXach poprostu należy nie tyle ignorować, bo ja tez od Alpharda zaczynałem i wiem jak to jest. Nie może być tak, że w swojej podniosłości wpadniemy w samozachwyt że ... ooo mam kolumny na Vifach to juz o STXe gadał nie będe ... nie... STX to też głośnik i fizyka dla niego jest taka sama, ale jak widze po raz XXXX post" jakie zasilanie dla TDA7294" no to wiecie ... a jak jeszcze widze że ktoś mu odpowiada to jużw ogóle.

Skomentuj

Jak ktoś dobrze wspomnial, jak jakis debil zaklada temat to go ignorowac, albo pojechac po nim odpowiednio

p.s. apropos bsw to ja sie juz wogole nie mam zamiaru udzielać, az przykro jak coraz to kolejny zjeb pisze np. jakie wymiary ma bsw ,juz wystarczy ze nt stxa jest pelno shitu na forum.

Skomentuj

Zamieszczone przez Zygmunt
                                    Zamieszczone przez Tesla
                                    Ja na tym forum byłem zarejestrowany już conajmniej rok :) Tylko jakoś mojego konta starego nie było :P

Skomentuj

aha ;p

Skomentuj

Tyle że ... my sobie możemy jak moderatorów tu nie ma ... Żeby cośzdziałać to trzeba z moderatorami pogadać, a nie ich gnoić. Wg. mnie rozwiązaniem byłoby poprostu olewanie i gnojenie takich o jakich tu piszemy.

Skomentuj

moje zdanie jest takie że trzeba przykleić temat z budami i strojeniami dla stxów, tvmów itp, napięciami zasilania, schematami do tda, lm itp i przykleić...
                                          do tego dać jakieś foty żeby nie było ...
                                          a najlepiej do tego uniemożliwić dopisywania czegokolwiek bez zgody moda,
                                          tj moderator musi zaakceptować posta napisanego w tym temacie...
                                          jeśli jakiś frajer i tak napisze temat w którym prosi o podanie czegoś z tych wklejonych, temat jest od razu kasowany a gość dostaje pv z linkiem do tematu przyklejonego i ostrzeżenie...
                                          to jest wg mnie dobre wyjście ...

Skomentuj

Czaruję...