Zamieszczone przez Tesla
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
diyaudio.pl SUX
Collapse
X
-
Musimy pamietac o 3 rzeczach:
1. wlasciciel strony i forum jest jeden
2. wlasciciel nie ma czsu na zajmowanie sie tym forum
3. wlasciciel nie podzieli sie wladza nad strona i forum (ze wzgledu chocby na sprawy finansowe)
Wniosek jest jeden --> zmiany jesli beda to tylko minimalne. Wiec chyba nie ma szans na duza poprawe sytuacji.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez chrischrisMusimy pamietac o 3 rzeczach:
1. wlasciciel strony i forum jest jeden
2. wlasciciel nie ma czsu na zajmowanie sie tym forum
3. wlasciciel nie podzieli sie wladza nad strona i forum (ze wzgledu chocby na sprawy finansowe)
Wniosek jest jeden --> zmiany jesli beda to tylko minimalne. Wiec chyba nie ma szans na duza poprawe sytuacji.
Skomentuj
-
Kiedyś dość dużo pisałem... po prostu lubiłem, powiedzmy, że się rozwijałem... ale w pewnym miejscu to forum się zatrzymało. Stronka nie jest zła dla ludzi, którzy zaczynają... Jednak ja wchodze codziennie w poszukiwaniu ciekawego wątku i takiego wała... czasami może się coś zdarzy, ale jak to odnieść do ilości tych idiotycznych co chwile powtarzających się tematów... to szkoda słów. Rzeczywiście powinien być chyba dział STX, TESLA i tego pokroju sprzęt, a raczej przetworniki... i jeżeli ktoś napisze o tym w innym dziale to ban i spadówa... szybko ludzie by się nauczyli:P Mam nadzieje, że coś się kiedyś zmieni... a ja razem z tym forum zaczne znowu mocno iść do przodu, Pozdrawiam
Skomentuj
-
Ohhhh.... EZO chce chyba zosta drugim wójkiem Stalinem .... zabity to tragedia, 100 zabitych to statystyka ...tak to niestety nie zagra. To forum musi się podnieść poprzez inne , lepsze konstrukcje, mądre gadania, a takie posty jak te o STXach poprostu należy nie tyle ignorować, bo ja tez od Alpharda zaczynałem i wiem jak to jest. Nie może być tak, że w swojej podniosłości wpadniemy w samozachwyt że ... ooo mam kolumny na Vifach to juz o STXe gadał nie będe ... nie... STX to też głośnik i fizyka dla niego jest taka sama, ale jak widze po raz XXXX post" jakie zasilanie dla TDA7294" no to wiecie ... a jak jeszcze widze że ktoś mu odpowiada to jużw ogóle.
[ Dodano: 2005-12-30, 09:29 ]
Ohhhh.... EZO chce chyba zosta drugim wójkiem Stalinem .... 1 zabity to tragedia, 100 zabitych to statystyka ...tak to niestety nie zagra. To forum musi się podnieść poprzez inne , lepsze konstrukcje, mądre gadania, a takie posty jak te o STXach poprostu należy nie tyle ignorować, bo ja tez od Alpharda zaczynałem i wiem jak to jest. Nie może być tak, że w swojej podniosłości wpadniemy w samozachwyt że ... ooo mam kolumny na Vifach to juz o STXe gadał nie będe ... nie... STX to też głośnik i fizyka dla niego jest taka sama, ale jak widze po raz XXXX post" jakie zasilanie dla TDA7294" no to wiecie ... a jak jeszcze widze że ktoś mu odpowiada to jużw ogóle.
Skomentuj
-
Jak ktoś dobrze wspomnial, jak jakis debil zaklada temat to go ignorowac, albo pojechac po nim odpowiednio
p.s. apropos bsw to ja sie juz wogole nie mam zamiaru udzielać, az przykro jak coraz to kolejny zjeb pisze np. jakie wymiary ma bsw ,juz wystarczy ze nt stxa jest pelno shitu na forum.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ZygmuntZamieszczone przez TeslaWiecie jak narazie to wszyscy marudzą a nie widac efektów
Skomentuj
-
moje zdanie jest takie że trzeba przykleić temat z budami i strojeniami dla stxów, tvmów itp, napięciami zasilania, schematami do tda, lm itp i przykleić...
do tego dać jakieś foty żeby nie było ...
a najlepiej do tego uniemożliwić dopisywania czegokolwiek bez zgody moda,
tj moderator musi zaakceptować posta napisanego w tym temacie...
jeśli jakiś frajer i tak napisze temat w którym prosi o podanie czegoś z tych wklejonych, temat jest od razu kasowany a gość dostaje pv z linkiem do tematu przyklejonego i ostrzeżenie...
to jest wg mnie dobre wyjście ...
Skomentuj
Skomentuj