Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

diyaudio.pl SUX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kolejny glupi temat sie pojawił, nie odpisujemy, pamiętajmy.

Skomentuj

nooo qurwa nie da rady ...wlasnie pojawil sie post ...oczywiscie nie powiem gdzie
      i co tu pisac ...koles dodal ze juz troche poczytal ...co on qurwa moze zrobic jak czytac nie potrafi ze zrozumieniem! i dzialy pomylil! hehehe

Skomentuj

Mimo że to mój drugi post sam się dziwie że na tym forum nie ma żadnego porządku, jestem moderatorem na innym forum, które jest największym w Polsce jeśli chodzi o modelarstwo samochodowe i tam syf oczywiście był taki jak Tu i też się musiało coś stać żeby nie zrobić poprostu jednego wielkiego motłochu jaki tu Teraz panuje. ZOstało porobionych więcej działów i konkretnie każdy co do czego, forumowicze zostali podzieleni na nowicjuszy, forumowiczów no i zawodników (trochę inny rejon hobby:) ) . I najniżej stoją nowicjusze którzy mają dostęp tylko tam gdzię mogą i jak taki nowicjusz chcę mieć dostęp do większej ilości forum czyli dawania tam odpowiedzi to Zawsze pyta się się o zgodę moderatorów i jest oczywiście weryfikowany - jest to ogólnie trudne i nie każdy chce to akceptować. U nas na forum rcauto.pl ale dbamy o to żeby ludzie się czegoś dowiadywali mądrego a nie głupiego od osoby która nabija posty jak głupia tak samo jak jej wypowiedzi.
        Od siebie dodam że mimo mojego 2 postu tutaj jestem ta osobą która najpierw wyszuka jak czegoś nie wie ale widać nie wszyscy albo i większość szukać nie umie i nie wie jak skutecznie to robić.

Skomentuj

a to dlatego ze albo jestes normalny albo ktos Ci cos kiedys powiedzial i dlatego wiesz jak poruszac sie w necie ...jakie sa ogolne zasady itp

Skomentuj

ale i tak trzeba być normalnym żeby posłuchać jak ktos ci cos powie :P bo głupi i tak postawi na swoim hehe

Skomentuj

Mi się wydaje że jestem normalny.
              PS jestem z tej samej wioski co Gipsy2 i Pozdrawiam go przy okazji bo nie ukrywam ale wolałem go pomęczyć czasami i zrobić se odrazu JIG-a.

Skomentuj

Hmm, ja tez bylem wczesniej na innym forum. I tam bylo tak, ze naprawde bylo duuuuuzo dzialow, mozna bylo sie zgubic, cos a'la elektroda. Ale bylo tez chyba z tych okolo 20 dzialow bodaj 5. Byly to dzialy zarezerwowane, trzeba bylo miec albo 4 gwiazdki, gwiazdki te dostawalo sie za wykazanie sie wiedza, bylo to sprawdzane przez moderatorw, byly osoby ktore mialy po 30 postow i 5 czy 6 gwiazdek. mozna tez bylo sie dostac tam przez oplate, chyba 20zl sie placilo czy jakos tak, smsem czy cos, nei pamietam. ale dobre by bylo takie cos, ok dac dzial kosz, osla laczka. w oslej laczce opisy wraz z zdjeciami tak poprostu zeby trafilo odrazu. no i komnaty dla wtajemniczonych, zeby nie musieli sie skarzyc na nowicjuszy . i przedewszystkim MODERATORZY ! to najwazniejsze, bez tego sie nie obejdzie. a wlasnie, na tamtym forum w zarezerwowanych komnatach posty najczesciej byly sprzed pol roku :], ale takie nagromadzenie wiedzy, ze jak ktos nie wszedl w temat, to za uja nic nie rozumial

pozdro

Skomentuj

popieram tą wizję forum...
                  może oprócz tej kasy za gwizadki...

Skomentuj

WG mnie sami niewiecie czego chcecie nażekacie że same stx i tesla a jak ktos założy juz nowy temat o duzo droższych i lepszych głosnikach to tez odzew zerowy. LUDZIE!! Pomyślcie o co wam chodzi.

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
                      WG mnie sami niewiecie czego chcecie nażekacie że same stx i tesla a jak ktos założy juz nowy temat o duzo droższych i lepszych głosnikach to tez odzew zerowy. LUDZIE!! Pomyślcie o co wam chodzi.
                      ludzie by chcieli zeby mowiono o hi-endzie ale sami go niezasmakowali?

Skomentuj

mówimy o tym co mamy, czyli o tym na co nas stać ...
                        ew większośc z nas...
                        więc nie ma się codziwić ...
                        pozatym zawsze znajdzie się taki kto będzie chciał zrobić tanią kolumne bądź suba na jakimś stxie czy innym podobnym...

Skomentuj

wole zrobic tania kolumne na stx w tydzień niz zbierac kase przez 2 lata na vife ;/ niektórych czasem nie stac niektorzy nie pracuja ;/ i 500 zl za 1 glosnik to jest kupa kasy bo za te pieniadze powstaly by fajne monitorki oczywiscie na jakis stx lub innch badziewiach no ale coz tak bywa sam bede robil na teslach bo kasy nie mam w nadmiarze

Skomentuj

Ja rozumiem tylko wcześniej "super znawcy" męczyli się że nikt niegada o dobrych głosnikach a jak znalazł sie temat o dobrych nikoniecznie mój al ktos załozył temat o kinie domowym to tak samo zero odpowiedzi:)))

Skomentuj

za 500zł to ja moje podłogówki zrobiłem

Skomentuj

Co do odpowiedzi EZo na głupie tematy proponuje: " A chuj mnie to boli" ( jak by ktoś nie pamietał to w tym ciekawym tescie dla gimnazjalistow zamieszczonym prze zkogoś na forum były takie odpowiedzi :])

Miło by było żeby zaostrzyć troche dyscypline na forum, niech każdy moderator weźmie jeden dział i go mopderuje skoro wszystkiego na raz nie da rady. Głupie tematy odrazu usówac po co maj zaśmiecać.
                                Jesli jest tak mozliwośc to użytkowników ktorzy wogle sie nie zalogowali albo ostanio logowali sie rok temu pousówać.

Skomentuj

di_zibi sluchaj
                                  Cos za czesto wypowiadasz sie o tym ze "drogie kolumny" "lepsze glosniki" itd itp. odrazu wszyscy mysla o kasie i ze z Ciebie bogaty snobek :) hehe

A tak na serio tu nie chodzi o to ze STX, TVM, Alphard to jakis syf dla plebsu tylko o to, ze forum sie rozwija i wyzej siega. Faktem jest za jak zaczynalem z audio to gdn 20/80 bylo marzeniem kazdego. Sluchaj ja chetnie pomoge ludzią ktorzy w sferze TVM bo znam te przetworniki ale tylko i wylacznie wtedy gdy bede wiedzial, ze odpowiedzi nowy uzytkownik nie znajdzie na DIY. Ciagle uwazam, ze przetornik TVM 226/07 4 jest doskonaly. Nie ma jakiegos duze zejscia, nie ma poteznej wytrzymalosci mocowej ale gra z kultura bardzo miekko i przyjemnie.

Mnie trafia cos jak widze kolejene pytanie o 27/150tke i to nie dlatego, ze to jest taki przetwornik, ktorego bym sobie nie kupil tylko - powodem jest to ze glosnik ten został przemaglowany tak bardzo ze wiecej sie nie da.

Kazdy sie rozwija ciesze sie, ze zaczynaja powstawac co raz czesciej konstrukcje na glosnikach z wyzszej polki bo to oznacza, ze ludzie buduja z rozmyslem i zbieraja fundusze by zrobic te jedna, jedyna konstrukcje ktora bedzie im dlugo sluzyla i zwienczy ich wysilej i wyrzeczenia czasami kilkuletnie.

Skomentuj

"Cos za czesto wypowiadasz sie o tym ze "drogie kolumny" "lepsze glosniki" itd itp. odrazu wszyscy mysla o kasie i ze z Ciebie bogaty snobek :) hehe
                                    "

Niejestem bogaty a Ty akurat EZo wiesz najlepiej ile kosztowały mnie moje kolumny na sls. ile do ciebie dzwoniłem i ile mi tłumaczyłeś. Czasem przeginałem. Ale cCi za to dziękuję nauczyłeś mnie. Myśle że jak ktoś tak jak ja ma troszkę lepsze głośniki np sls i dt100 to niejest snob. A że ząłożyłem temat o droższych przetwornikach to też snob. Ludzie przecie taki sls jest do wyrwania za 215zł a tesla arn 312 za190 wystarczy pokombinowac i się zrobi na dobrych głosnikach. ale po co jak zrobisz to cię nazwią snobem.

Skomentuj

E tam Karol nie przeginales tylk oczasmai wracalem wieczorem zjebany z pracy i nie mialem sily myslec :)

Ale i tak najlepsze bylo to jak Karol zadzwonil i sie pytal o EZO, a moj dziadek zrozumial ze sie pytales o Enzo - u nas taka pizzeria :)

Skomentuj

EZO stare dobre czasy.

Skomentuj

Leję na ten topic cieplutkim moczem (36,6şC), jest tak samo bez sensu jak inne nie prowadzące do niczego

Skomentuj

Czaruję...
                                          X