Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Serwis diy.xt.pl

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez dj_zibi
    A ja chcę dodać że z wasza pomoca możemy stworzyć naprawdę fajny serwis
    Najpierw dopełnijcie wymagań autorów stawianych Wam wraz z wyrażeniem zgody na wykorzystanie ich artów. Dopóki te wymagania nie zostaną spełnione, mozna powiedzieć, że ukradliście art (przynajmniej jeden i sądzę, że wiecie o którym mówię). Bardzo to nieeleganckie i nie zachęca do odwiedzania Waszego serwisu.

Skomentuj

Quester o jaki art chodzi arty nelika pytałem jego z ezem też gadałem są jeszcze jakies inne. Aha no i mam też arta od mkula tylko jeszcze niezamieściłem. Jak pisze o wszystko pytałem.

[ Dodano: 2006-02-19, 11:00 ]
      Już wiem o co questerowi chodzi chodzi o to że nienapisąłem że atr pochodzi z audiomanii. Ale kolego qwuester ja go nieukradłem gdyż z ezem gadam prawie co dzień i on wie i mi pozwolił zamieścic go na naszym forum. Fakt zapomniałem dopisac że z audiomania.info ale to nie złodziejstwo. Pozatym u mnie na forum jak i u ciebie zabrania się w regulaminie reklamy innych forum audio

Skomentuj

Nikt Cię nie zmusza do podawania linków do innych stron na forum
        Natomiast zamieszczenie artykułu bez podania źródła jego pochodzenia (mimo, że autor wyraźnie zaznaczył, że zgadza się na jego publikację pod warunkiem podania autora i źródła artykułu) jest nieetyczne. Albo zamieszczasz art i wypełniasz warunki zgody autora, albo nie zamieszczasz artykułu wcale - regulamin, na który się powołujesz nie ma tu nic do rzeczy.

Widzę jednak, że dyskusja jest już bezprzedmiotowa, ponieważ uzupełniłeś brak informacji. Cieszę się, że poważnie traktujecie problem plagiatu. Tym samym nie mam Wam nic do zarzucenia :)
        Pozostaje mi życzyć Wam wytrwałości w budowaniu serwisu !

P.S. No może jedynie zmieniłbym sentencję "[...] wzięty za zgodą autora [...]" na "[...] opublikowany za zgodą Autora [...]"

Skomentuj

Oki quester przepraszam moż ei moja wina bo niezrozumiałem się z Ezem.

Skomentuj

Nieporozumienia rzecz normalna - jak dla mnie temat zamknięty :)

Skomentuj

:) a mi sie tam podoba.. :) fajne forum. :)

Skomentuj

dla mie tez ... closed
                nowe forum ok

Skomentuj

Czaruję...
                X