Zamieszczone przez dj_zibi
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Serwis diy.xt.pl
Collapse
X
-
-
Quester o jaki art chodzi arty nelika pytałem jego z ezem też gadałem są jeszcze jakies inne. Aha no i mam też arta od mkula tylko jeszcze niezamieściłem. Jak pisze o wszystko pytałem.
[ Dodano: 2006-02-19, 11:00 ]
Już wiem o co questerowi chodzi chodzi o to że nienapisąłem że atr pochodzi z audiomanii. Ale kolego qwuester ja go nieukradłem gdyż z ezem gadam prawie co dzień i on wie i mi pozwolił zamieścic go na naszym forum. Fakt zapomniałem dopisac że z audiomania.info ale to nie złodziejstwo. Pozatym u mnie na forum jak i u ciebie zabrania się w regulaminie reklamy innych forum audio
Skomentuj
-
Nikt Cię nie zmusza do podawania linków do innych stron na forum
Natomiast zamieszczenie artykułu bez podania źródła jego pochodzenia (mimo, że autor wyraźnie zaznaczył, że zgadza się na jego publikację pod warunkiem podania autora i źródła artykułu) jest nieetyczne. Albo zamieszczasz art i wypełniasz warunki zgody autora, albo nie zamieszczasz artykułu wcale - regulamin, na który się powołujesz nie ma tu nic do rzeczy.
Widzę jednak, że dyskusja jest już bezprzedmiotowa, ponieważ uzupełniłeś brak informacji. Cieszę się, że poważnie traktujecie problem plagiatu. Tym samym nie mam Wam nic do zarzucenia :)
Pozostaje mi życzyć Wam wytrwałości w budowaniu serwisu !
P.S. No może jedynie zmieniłbym sentencję "[...] wzięty za zgodą autora [...]" na "[...] opublikowany za zgodą Autora [...]"
Skomentuj
Skomentuj