Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Serwis diy.xt.pl

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Moim zdaniem powinien byc podział,każdy dział powinien miec moderów obeznanych w temacie.Inaczej nie sposób to ogarnąć.Popatrzcie na inne fora wielotematyczne,każdy ma swój kat do pilnowania i jest OK.
    Tatus pilnuje car audio ale zawsze mozna go zjechać że aukustyki nie sprząta.
    Początkowo widziałem zapał u Lukasza,niestety,okazał sie słomiany,nic sie nie dzieje.Uważam że pałeczke administracyjna należy przekazać osobie bardziej czasowej i takiej której w jakiś sposób zalezy aby coś sie tu działo.
    Ja osobiście deklaruje moderowanie działu kosz...

...ale go nie ma :P

Skomentuj

Panowie mody powinni być codziennie na forum i nie tylko, że tylko moderować ale także udzielać się, np yoshi czy irek mają olbrzymią wiedzę ale wątpie czy z uprawnień moderatorskich korzystają. A dział kosz by się przydał.

Skomentuj

Nowości: serwis jest teraz lepszy. Przyłączył się Dj Zibi, mamy php no i forum modifed by przemo.

Jak Wam się teraz podoba? Ma ktoś pomysł na darmowe rozreklamowanie?

Pozdrawiam

Skomentuj

Dj SMS nie zawracaj nam głowy swoim serwisem.
          Mało kogo on obchodzi.

Skomentuj

Slawek tylko pal... może tak odpowiedziec nie mało kogo ponieważ na naszym serwisie jest juz cała śmietanak diyaudio.pl włącznie z irkiem.!!!!!!!!! Prosze popatrzeć i dopiero ocenić.

Skomentuj

Zamieszczone przez SŁAWOMIR
              Dj SMS nie zawracaj nam głowy swoim serwisem.
              Mało kogo on obchodzi.
              skomentuje delikatnie

buahahaha

Skomentuj

Nierozumiem was niewiem dlaczego sie smiejecie????

Skomentuj

ja sie smieje z tego nedznego komentarza dot. serwisu....padoł nie zawracaj nam glowy..widocznie ma malo problemów jak sie przejmuje tym ze SMS reklamuje swoje forum haha

Skomentuj

No dla Irka to faktycznie warto tam zajrzeć.

Skomentuj

SŁAWOMIR, Ty, ale w ogóle co masz za problem. nie wchodz na ten topic.. luz. komentarze zachowaj dla siebie. a najlepiej sie zajmij czymś pożytecznym.. nie wiem.. zostań koronczarką z koniakowa.

Skomentuj

Ale SŁAWOMIR jest z Poznania :)

Skomentuj

A ja chcę dodać że z wasza pomoca możemy stworzyć naprawdę fajny serwis. Rożniacy sie przede wszystkim tym od diyadio.pl ze można zawsze do któregos z adminów napisac co się wam niepodoba i zmienimy po jakiejś tam debacie. Można nadsyłąć własne artykuły my je umieścimy itd...

Skomentuj

Moje pytanei brzmi ...czy ta wiadomosc "Nowe forum audio zawiadamiam pana gdyz posiada pan duza wiedze a nam na nowym forum potrzeba takich jak pan. " byla wysylana zeczywiscie do ludzi z duza wiedza czy jak popadnei na co zwracaliscie uwage??na posty??ja mam ponad 200 i dostalem ta wiadomosc i kolega ktory mam ledwie 20 tez ja dostal nei to zeby mi to przeszkadzalo ale chcial bym wiedziec

Skomentuj

Ludzie,wychamujcie,ja sam dostałem podobną wiadomość.I co z tego?Czy to złe że znalazło się kilka osób które chcą cos dobrego zrobić?Skupić meritum w jednym punkcie?Bez googlowania i szukania?
                              Proponuje się dobrze zastanowić zanim ktos znowu podobną bzdure palnie.Diyaudio to diyaudio,jest sporo wratościowych informacji,jest kupe syfu którego nikt nie filtruje.I stąd powstają zupełnie nowe incjatywy.I ja dołoze swoje 5 groszy choćby miało dotyczyc tylko dobieraniu temperatury kleju w czasie klejenia budki.A wy sie dalej tu kłóćcie,powodzenia!

Skomentuj

Zamieszczone przez Newborn
                                Ale SŁAWOMIR jest z Poznania :)
                                Krakowiak się odezwał... :P

Skomentuj

harman na tym forum sa ludzie którzy mało piszą np piotr01 a wiedze maja duuuuużą więc wiesz. Dostałeś zaproszenie powinieneś wejść i widze jestes. Dzięki za to i proszę innych o wejście na nowe forum. Możemy zrobić coś świetnego. No i jak napisałe kolega on niewejdzie bo forum zrobili dwaj młodzi ludzie bez wiedzy moze i bez wiedzy ale mamy bdb moderatoró z dużą wiedzą np irek tomaszo esh0 takero uwe tot turbo magik no i umbercik

Skomentuj

też się zarejestrowałem...

Skomentuj

stronka nie jest czytelna dla rozdzielczosci mniejszych niz 1024x...

Skomentuj

Zygmunt a dlaczego nie pod starą nazwą(nickiem)?

Skomentuj

Chyba za ostro zareagowałem.
                                          Przepraszam.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X