Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://allegro.pl/item825311132_szer...d38e_hurt.html

Robimy zrzute ? :razz: 64sztuk za 224zl co wychodzi 3,5zl/szt:) na innej aukcji po 9zl sa.
    Mozna by zobaczyc jak to na lampach gra, wstawic w jakies odgrody czy zrobic jakies dipole wysokie :razz: sam bym wzial z 10szt

Skomentuj

miałem je :P

Skomentuj

dolphin123, widzę że cię strasznie kuszą jakieś odgrody

Zamieszczone przez takero
        miałem je :P
        I jak?

Skomentuj

(za) dużo wysokiego środka i niskiej góry, masa rezonansów, wysoki spl i fakt żę ciężko bas wyciągnąć :P
          Ale filtrami możnaby go ułągodzić jakoś.

Skomentuj

Zamieszczone przez Święty
            przez umowę przedwstępną jedna ze stron zobowiązuje się do wykonania oznaczonej umowy czyli jeśli klikam na kup teraz na nieruchomości to zobowiązuje się zawrzec umowę kupna a sprzedawca zobowiązuje się zawrzeć umowę sprzedaży
            nikt się do niczego nie zobowiązuje, aukcja nieruchomości na allegro ma charakter ogłoszeniowy.
            Jedynie jeżeli sprzedawca zaznaczy że jest to aukcja ogłoszeniowa (często przez nazwę tzw. "grzecznościowa", lub zastrzeże sobie prawo do odwołania aukcji) inaczej zgodnie z prawem jest to umowa kupna sprzedaży (przypadkiem znalazłem się na seminarium dotyczącym tego zagadnienia, jednak zawsze pozostaje interpretacja prawna która może być inna w zależność kto interpretuje , jak słynę zdanie "Sprawiedliwość sprawiedliwością ale racja musi byc po naszej stronie" :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez metalcruscher
              Jedynie jeżeli sprzedawca zaznaczy że jest to aukcja ogłoszeniowa (często przez nazwę tzw. "grzecznościowa", lub zastrzeże sobie prawo do odwołania aukcji)
              na allegro nie ma czegoś takiego jak "aukcja grzecznościowa" - jest zakazana w regulaminie, tak samo zresztą jak takie zastrzeżenia.
              Radzę się z nim zapoznać :P

Skomentuj

a co myslicie o tym alpierdzie za 6zl- dac dwa na monitorki w 2,5litra gdzie jeden z nich za MB bedzie robil ? :roll:
                http://www.allegro.pl/item824094581_...daz_wh406.html

Potrzebuje czegos bez kitu taniego i chyba je zamowie :razz:

Co do tych elips, myslalem zeby zrobic cos waskiego i na poltora dwa metry wysokie :lol:
                A odgrody mysle ze sie tez pojawia... :razz:

Skomentuj

Jedynie jeżeli sprzedawca zaznaczy że jest to aukcja ogłoszeniowa (często przez nazwę tzw. "grzecznościowa", lub zastrzeże sobie prawo do odwołania aukcji)
                  na allegro nie ma czegoś takiego jak "aukcja grzecznościowa" - jest zakazana w regulaminie, tak samo zresztą jak takie zastrzeżenia.
                  Radzę się z nim zapoznać :P
                  hmm Masz racje dawno go nie czytałem, ale jest możliwość odwołana aukcji z wielu przyczyn prawnych to mogą być bzdety ale jak ktoś "siedzi" w prawie to bez trudu uda mu się je przeciągnąć na swoją stronę. Bo jednak sprzedający ma też wiele praw i może z nich korzystać. A poza tym moim zdanie tylko ktoś niespełna rozumu sprzedawał by dom na allegro a drugi go kupował po pierwsze allegro pobiera duży % za taką kwotę bo nie mówimy tu o niskiej kwocie a kupować w ciemno to inna sprawa

Skomentuj

ale jest możliwość odwołana aukcji z wielu przyczyn prawnych to mogą być bzdety ale jak ktoś "siedzi" w prawie to bez trudu uda mu się je przeciągnąć na swoją stronę. Bo jednak sprzedający ma też wiele praw i może z nich korzystać.
                    no ale odwołać aukcję to możesz przed zakończeniem i to tylko licytacje, kup teraz nie można odwołać - z oczywistych względów.

Skomentuj

ale jest możliwość odwołana aukcji z wielu przyczyn prawnych to mogą być bzdety ale jak ktoś "siedzi" w prawie to bez trudu uda mu się je przeciągnąć na swoją stronę. Bo jednak sprzedający ma też wiele praw i może z nich korzystać.
                      no ale odwołać aukcję to możesz przed zakończeniem i to tylko licytacje, kup teraz nie można odwołać - z oczywistych względów.
                      To zależy możesz odwołać po zakończeniu aukcji jeżeli np. stan prawny przedmiotu uległ zmianie ale chciałbym powtórzyć prawnik jak będzie chciał zawsze znajdzie kruczki prawne dające podstawy prawne do interpretacji przepisów w taki stan a nie inny.A co do ogłoszeniowej formy aukcji allegro uruchomiło połączony portal otodom.pl myślę że nie ma sensu ciągnąc tej dyskusji i zaśmiecać ten temat bo i tak myślę że nawet 2 prawników mogło by mieć inne zdania a ja przynajmniej prawnikiem nie jestem i nie zamierzam być ( jeszcze jedno ktoś napisał że system prawny w USA jest godny naśladowania ja się z tym nie zgodzę bo co za system przyznaje odszkodowanie babce która pod pretekstem próby wysuszenia kot w mikrofalówce :roll: zabiła go ale nie było informacji dotyczącej suszenia zwierząt w mikrofalówce na instrukcji )

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                        a co myslicie o tym alpierdzie za 6zl- dac dwa na monitorki w 2,5litra gdzie jeden z nich za MB bedzie robil ?
                        bede tak robil w centralu. jak nie wypali to dam przegrode i jeden bedzie robil za atrape :P

jak mi nic nie przeszkodzi (np brak transportu) to plyty kupie juz w czwartek-piatek

narazie mam go w testowej niecale 4 litry b-r i to jest czysta strata miejsca :P

a masz jakies tanie tweetery do kompletu?
                        ja mam 5 tanich GDWK 7/50 ale teraz nic takiego w tej cenie nie widze :???:

Skomentuj

Pawel S. to ma byc z tymi wysokimi na zdjeciu w tych budach w razie jakbym nie dostal tonsila 10/30/1 a to praowdopodobne bardzo... :( a nowke gdzies taka dostane 8ohm ze srebrnym koszem?

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                            Co do tych elips, myslalem zeby zrobic cos waskiego i na poltora dwa metry wysokie :lol:
                            A odgrody mysle ze sie tez pojawia... :razz:
                            to już może zamiast odgrody zrobić line array na tych elipsach?

Skomentuj

no moze byc :razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                jak mi nic nie przeszkodzi (np brak transportu) to plyty kupie juz w czwartek-piatek
                                Dlaczego ja jeszcze nic o tym nie wiem? :evil:

Skomentuj

Zamieszczone przez UKA
                                  Dlaczego ja jeszcze nic o tym nie wiem?
                                  bo mam to dopiero w planach :P
                                  jeszcze nawet nie mam rozpiski plyt do ciecia :P

Skomentuj

W takim razie pamiętaj żeby dać mi znać kilka dni wcześniej ,to nie będzie problemów z transportem

Skomentuj

dobra alternatywa dla wszystkich pierdziawek typu Blaupunkt, Boschmann itp. Cena dość atrakcyjna

http://www.allegro.pl/item827234171_...44_taniej.html

Skomentuj

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=402451

Skomentuj

brencik, sory ale gdzie tu okazja?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X