Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://allegro.pl/e-mu-0202-i3346954538.html

http://allegro.pl/karta-dzwiekowa-m-...347426243.html

Skomentuj

Opis oukcji nietrafiony lekko
      Nie na temat...
      Mam na sprzedaż zewnętrzną kartę sieciową E-MU 0202.

Skomentuj

Te m-audio to rzeczywiście ciekawa propozycja, chyba że to jakaś mina.

Skomentuj

W tym M-Audio da się tak skonfigurować żeby inputy RCA pracowały jako outputy? Czyli tak aby mieć w sumie 4 outputy rca.

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
            W tym M-Audio da się tak skonfigurować żeby inputy RCA pracowały jako outputy? Czyli tak aby mieć w sumie 4 outputy rca.
            Nie sadze.

Ogolnie aukcja jesli jest prawdziwa, to warto kupic. Dobra karta.

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
              Mam tę kartę. Nie da się zrobić czegoś takiego. Wyjścia to albo 2xRCA albo SPDIF, tak samo wejścia, no i jeszcze MIDI.
              Można jeszcze wykorzystać wyjście słuchawkowe, które ma oddzielną analogową regulację głośności, ale gra to samo co na pozostałych wyjściach.
              Dźwiękowo karta taka sobie, ja ją zmieniłem po odsłuchu E-MU 0202 (i taka u mnie zagościła na stałe). Natomiast ja zostawiłem ją sobie tylko i wyłącznie do pomiarów i szczerze polecam. Charka równa jak stół. Możliwość podpięcia się pod wyjście słuchawkowe daje spore możliwości.
              Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Szkoda, wtedy by mi się bardzo nadała :(

Czyli ogólnie lepiej łyknąć tą emu za 2 stówki?

Skomentuj

Zależy czego oczekujesz. Do domu do słuchania muzyki, ale także i do pomiarów szybciej łyknąłbym E-MU. Trzeba zauważyć, że E-MU łyka gęste pliki (192kHz/24b). M-Audio jest dużo starszą kartą i nie łyka tak gęstych plików.
                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

http://www.gumtree.pl/cp-kolumny-i-g...umny-498214625

Canton CT800 za 380zł! flagowe 3drogi. Mogę pomóc w wysyłce jak coś.

Skomentuj

Już nieaktualne
                      marcinsywala.pl
                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                        Już nieaktualne
                        Wziałeś? to kiedy ten spocik?

Skomentuj

Dla kumpla wziąłem :P
                          marcinsywala.pl
                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Hmm... średniak jest tam oryginalny? Nie znam tych kolumn, ale wyszukałem zdjęcia w googlu i praktycznie na wszystkich jego membrana jest kolorystycznie bardzo zbliżona do membrany niskiego, może nieco tylko jaśniejsza, a tutaj... jakaś taka "żółta"... Dodatkowo autor ogłoszenia wspomina tylko, że "głośniki sprawne", pomijając wzmiankę o tym, że są "oryginalne", a przy starych sprzętach taka często się pojawia. Czy pomija celowo?

No nic, miłego słuchania

Skomentuj

Wydaje mi się że tak - nie ma już zdjęć bo usunięte, jednak miałem te średniaki przez 2mies na słońcu w samochodzie w podszybiu i też wyblakły na żółto wręcz.

Hermes masz jeszcze te zdjęcia?

http://archiwumallegro.pl/canton_ct_...020878608.html

Tutaj też są żółtę - bardziej niż sredniaką przyjrzał bym się wysokim - to jest prawdopodobnie nowsza wersja alu cantona, bo stara była inna - o taka:

http://images32.fotosik.pl/343/48e29539488d9adb.jpg

A Ty masz bez tego, czyli jakby z cantonów Karatów - poka zdjęcie wysokich :)
                              Last edited by LightSound; 26.06.2013, 17:43.

Skomentuj

Wszystkie przetworniki wydają się oryginalne.
                                marcinsywala.pl

Skomentuj

Czyli tak jak myślałem - TW jest z cantonów karat np. 930 940, z wyjętą siateczką i włóknina tłumiącą reszonanse na osi - bez tego jest spore podbicie w okolicy 14-18khz - slychac? :)

Skomentuj

Kolumny są znajomka. Wkrótce wpadnę do Niego i posłuchamy co i jak.
                                    marcinsywala.pl

Skomentuj

http://allegro.pl/para-nowych-scan-s...355644190.html chciałbym....

Skomentuj

Cena nie jest okazyjna a sprzedający robi wielkie problemy.

Skomentuj

Zgadza się, już też pisałem do gościa..

Skomentuj

Czaruję...
                                          X