Ja złożyłem tylko na AGH - infa stosowana
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Sa na forum Maturzysci :D?
Collapse
X
-
Chilihead, gratuluje i polecam AGH - uczelnia bogatsza niż całe miasto tarnów
Na drugim roku nie zaczniesz drugiego kierunku - nie dałbyś rady - takie jest moje zdanie. Szczególnie jeśli chodzi o kierunki techniczne. Na EiT na pewno będziesz miał malutko mechaniki, wytrzymałki itp., o il w ogóle będziesz miał, a na mechatronice jest tego na pewno dużo. Gdyby to były kierunki np. mechatronika, a drugi mechanika i budowa maszyn - to by było co innego. No ale sam zdecydujesz.
hermes, dobry wybór :)
Życzę powodzenia wszystkim agiehowcom :) Jak będzie na akademikach jakaś impreza to nie zapomnijcie o mnie :)
Skomentuj
-
Chilihead, wiesz ile jest wydziałów na AGH?
W niektórych akademikach są nawet pomieszani ludzie z agh i ujotu np. dziewczynki fajne :)
Musiałbym spytać kumpla, który mieszka w akademiku, jest na MIBM ( IMiR) i chyba zdaje mi się, że mieszka z gościem z innego wydziału - zupełnie przypadkowo.
A jeśli chodzi o wyposażenie to byłem w kilku akademikach i jest całkiem w porządku, niektóre są świeżo po remoncie. Czysto, byłem w pokojach 3 osobowych, więc są 2 łóżka, jedno piętrowe. Każdy ma swój stolik taki metr na metr, lodówka w pokoju no i duża szafa na całej jednej ścianie.
Łazienki są jedna na chyba 3, albo 4 pokoje, czyli powiedzmy 9-12 osób, trzy umywalki, podobno nie ma problemu, że ktoś tam zajmuje łazienke, żeby drugi sie nie mógł umyć.
Jeśli chodzi o wielkość pokojów to jak na 3 osoby to wg mnie jest dość ciasno :/ Niestety .. Są podłużne pokoje, jak staniesz i rozłożysz ręce to dotykasz dwóch ścian ... ( tego krótszego wymiaru ) a dokładniej to szafy i ściany, na 3 ścianie jest okno, na parapecie trzymają czajniki, jakiś chleb itp. a na 4 ścianie jest piętrowe łóżko.
Jak masz jeszcze jakieś pytania to wal śmiało
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ChiliheadDzięki panowie za wszystkie odpowiedzi.
Jak załatwić żeby być w jednym pokoju z kumplami?
Trzeba to jakoś zgłosić czy coś, czy po przyznaniu pokoi pozamieniać się nawzajem?
kurde, jak masz być inż to chyba poszukiwanie informacji powinno być na wyzszym poziomie, czyzbys nie potrafił znalezc sobie tel, do kierowniczki akademika, badx do dziekanatu by się dowiedzieć U ŹRÓDŁA co, gdzie i kiedy załatwić ?
heh ... nie żeby to było złośliwe...po prostu mnie to dziwi jak cholera że na forum o tematyce czysto audio pytasz sie o takie sprawy, (ważne zreszta sprawy bo roznie ze wspollokatorem mozna trafic) zamiast od razu zadzwonić ... do kierownika/kierowniczki akademikow czy dziekanatu by ci powiedzili co zrobic ! ....
Skomentuj
-
Jasna sprawa, że nie jest to najlepsze miejsce na dowiadywanie się o takie rzeczy.
Mam zamiar zadzwonić do sekcji socjalnej ale jest czynna tylko 4 razy w tygodniu po ok 4h.
Miałem wynająć mieszkanie ale się w piątek dowiedziałem dowiedziałem ze nie wypali, wiec idziemy z kumplem na akademik. Dopiero w poniedziałek będę mógł tam zadzwonić, więc postanowiłem zapytać kol. cudny90, który studiuje na agh. Więc naprawdę nie rozumiem po co się burzysz.
Skomentuj
Skomentuj