Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sa na forum Maturzysci :D?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja złożyłem tylko na AGH - infa stosowana
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

A ja jestem już prawie studentem politechniki warszawskiej na wydziale elektroniki, informatyki i telekomunikacji, zostało tylko zawieść papiery :)

Skomentuj

melisław, gratuluje
        marcinsywala.pl
        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
          A ja jestem już prawie studentem politechniki warszawskiej na wydziale elektroniki, informatyki i telekomunikacji, zostało tylko zawieść papiery :)
          studentem to bedziesz po przejsciu pierwszej sesji ...teraz jestes przyjetym numerkiem ;p

Skomentuj

melisław, mi jakiś miesiąc temu przyszło pismo z PK właśnie z tego wydziału i kierunku, że zostałem usunięty z powodu braków postępów w nauce he he, muszę się tam przejść po papiery.

Skomentuj

Tak jak Paweł S napisał na MiBM biorą wszystkich przynajmniej w lublinie... Zobaczymy za 5 lat ile skończy ale słyszałem że połowa mam nadzieje że będę w tej lepszej jak w technikum...

Skomentuj

Takie pytanie do Was
                Dostałem się na Politechnikę Rzeszowską, na mechatronikę i na AGH na eit.
                Jeżeli się uda to chcę na drugim roku zacząć drugi kierunek studiów (odpowiednio mechatronikę lub eit). Która uczelnia daje większe możliwości w trakcie studiów i po ich ukończeniu?

Skomentuj

No teoretycznie to AGH, jest 2 czy 3 w rankingach, a jak poszczególne kierunki to nie wiem.

Skomentuj

I jestem wpisany na Informatykę Stosowaną na AGH
                    Pozdrawiam
                    marcinsywala.pl

Skomentuj

Chilihead, gratuluje i polecam AGH - uczelnia bogatsza niż całe miasto tarnów

Na drugim roku nie zaczniesz drugiego kierunku - nie dałbyś rady - takie jest moje zdanie. Szczególnie jeśli chodzi o kierunki techniczne. Na EiT na pewno będziesz miał malutko mechaniki, wytrzymałki itp., o il w ogóle będziesz miał, a na mechatronice jest tego na pewno dużo. Gdyby to były kierunki np. mechatronika, a drugi mechanika i budowa maszyn - to by było co innego. No ale sam zdecydujesz.

hermes, dobry wybór :)

Życzę powodzenia wszystkim agiehowcom :) Jak będzie na akademikach jakaś impreza to nie zapomnijcie o mnie :)

Skomentuj

Panowie orientuje się ktoś może jak wygląda sprawa z akademikami na AGH. Czy jeżeli mam kumpli na innych wydziałach to czy możemy mieszkać w jednym akademiku? (z tego co się orientuje to każdy wydział ma swój akademik). Jak z wyposażeniem i ogólnym wyglądem pokoi?

Skomentuj

Zamieszczone przez Chilihead
                          Jak z wyposażeniem i ogólnym wyglądem pokoi?
                          To jest drugorzędna sprawa, jak nie będzie karaluchów to już jest git :mrgreen:
                          Lepiej trenuj już żołądek i wątrobę :lol:

Skomentuj

Chilihead, wiesz ile jest wydziałów na AGH?

W niektórych akademikach są nawet pomieszani ludzie z agh i ujotu np. dziewczynki fajne :)

Musiałbym spytać kumpla, który mieszka w akademiku, jest na MIBM ( IMiR) i chyba zdaje mi się, że mieszka z gościem z innego wydziału - zupełnie przypadkowo.

A jeśli chodzi o wyposażenie to byłem w kilku akademikach i jest całkiem w porządku, niektóre są świeżo po remoncie. Czysto, byłem w pokojach 3 osobowych, więc są 2 łóżka, jedno piętrowe. Każdy ma swój stolik taki metr na metr, lodówka w pokoju no i duża szafa na całej jednej ścianie.

Łazienki są jedna na chyba 3, albo 4 pokoje, czyli powiedzmy 9-12 osób, trzy umywalki, podobno nie ma problemu, że ktoś tam zajmuje łazienke, żeby drugi sie nie mógł umyć.

Jeśli chodzi o wielkość pokojów to jak na 3 osoby to wg mnie jest dość ciasno :/ Niestety .. Są podłużne pokoje, jak staniesz i rozłożysz ręce to dotykasz dwóch ścian ... ( tego krótszego wymiaru ) a dokładniej to szafy i ściany, na 3 ścianie jest okno, na parapecie trzymają czajniki, jakiś chleb itp. a na 4 ścianie jest piętrowe łóżko.

Jak masz jeszcze jakieś pytania to wal śmiało

Skomentuj

Dzięki panowie za wszystkie odpowiedzi.
                              Jak załatwić żeby być w jednym pokoju z kumplami?
                              Trzeba to jakoś zgłosić czy coś, czy po przyznaniu pokoi pozamieniać się nawzajem?

Skomentuj

Chilihead, najlepiej zgłosić od razu, musicie iść we dwóch chyba. Potem może być problem bo obcy mogą nie chcieć się zamienić ...

Skomentuj

Zamieszczone przez Chilihead
                                  Dzięki panowie za wszystkie odpowiedzi.
                                  Jak załatwić żeby być w jednym pokoju z kumplami?
                                  Trzeba to jakoś zgłosić czy coś, czy po przyznaniu pokoi pozamieniać się nawzajem?
                                  heh znalazles sobie po prostu idealne miejce na dowiadywanie się takich rzeczy ....

kurde, jak masz być inż to chyba poszukiwanie informacji powinno być na wyzszym poziomie, czyzbys nie potrafił znalezc sobie tel, do kierowniczki akademika, badx do dziekanatu by się dowiedzieć U ŹRÓDŁA co, gdzie i kiedy załatwić ?

heh ... nie żeby to było złośliwe...po prostu mnie to dziwi jak cholera że na forum o tematyce czysto audio pytasz sie o takie sprawy, (ważne zreszta sprawy bo roznie ze wspollokatorem mozna trafic) zamiast od razu zadzwonić ... do kierownika/kierowniczki akademikow czy dziekanatu by ci powiedzili co zrobic ! ....

Skomentuj

Jasna sprawa, że nie jest to najlepsze miejsce na dowiadywanie się o takie rzeczy.
                                    Mam zamiar zadzwonić do sekcji socjalnej ale jest czynna tylko 4 razy w tygodniu po ok 4h.
                                    Miałem wynająć mieszkanie ale się w piątek dowiedziałem dowiedziałem ze nie wypali, wiec idziemy z kumplem na akademik. Dopiero w poniedziałek będę mógł tam zadzwonić, więc postanowiłem zapytać kol. cudny90, który studiuje na agh. Więc naprawdę nie rozumiem po co się burzysz.

Skomentuj

Luzzzzzzzzzzzzzik... Kto pyta nie błądzi...

Skomentuj

Czaruję...
                                      X