Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sa na forum Maturzysci :D?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a nie przypadkiem jutro?? :>

Skomentuj

Dzis powinny być wyniki, jutro ide po odbiór świadectwa o ile na nie zasłużyłem

Skomentuj

"Informujemy, że wyniki egzaminu maturalnego będą ogłoszone 30 czerwca 2008 roku. W tym dniu uruchomimy serwis dla maturzystów umożliwiający dostęp do informacji o uzyskanych wynikach z egzaminu maturalnego." OKE Łomża

Skomentuj

Nie wiem jak Wy ale ja zdałem :mrgreen:

Skomentuj

Nie wystarczy zdać, trzeba zdać dobrze, co by się na studia dostać

Skomentuj

Nie wiem jak wy ale ja zdałem bardzo dobrze :mrgreen:

Skomentuj

A ja jak narazie to nic nie wiem. Praca mnie tak pochłonęła że nie mam czasu kiedy pojechać le chyba będę musiał w piątek zajrzeć do szkoły bo coś czuje że oblałem polski (70% mojej klasy oblało :neutral: ). Ale trzeba myśleć pozytywnie. Papiery i tak już złożyłem do szkoły gdzie nie patrzą na świadectwo dojrzałość (chronię się przed wojskiem :wink: )

Skomentuj

również zdałem, matma podstawowa 84%, zero przygotowań przed maturką :) jako jedyny w szkole zdałem informatykę rozszerzoną !! :P zdawało nas 3, dostałem 32% ale zdałem!! tamci mieli 26 i 18% :) jestem z siebie bardziej niż zadowolony :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                    Nie wystarczy zdać, trzeba zdać dobrze, co by się na studia dostać
                    glupoty gadasz - teraz jest niz i biora praktycznie wszystkich :P

Skomentuj

to już zależy gdzie ;]

Skomentuj

A u mnie z klasy wszyscy zdali :P I w ogóle mam łebka w klasie co z matmy roszeżonej ma 98% :roll: Ogólnie mój średni wynik z pisemnej to 69% (o ile dobrze policzyłem :P ).

Skomentuj

No i mam wyniki. 70% klasy oblało... ale nie ja! :grin: Wynik słabiutki bo rzutem na taśme ale zdałem, a to mnie cieszy.

Skomentuj

No i mam wyniki. 70% klasy oblało... ale nie ja! :grin: Wynik słabiutki bo rzutem na taśme ale zdałem, a to mnie cieszy.
                            jak to mozliwe? :P w mojej szkole razem nie zdalo 5 osob :P

Skomentuj

Zamieszczone przez damiani
                              jak to mozliwe?
                              pewnie "bezstresowe" nauczanie ;]

Skomentuj

chyba "bezsensowne" :P

Skomentuj

przeciez to jest rownoznaczne :lol:
                                  ja tez na poczatku wyklinalem babke od polskiego ze sie na mnie "uwziela" itp
                                  a teraz jestem jej wdzieczny ze z najgorszego ucznia w pierwszej klasie wyciagnela mnie na 3. (trzeciego nie trzy :P )

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                    damiani napisał/a
                                    jak to mozliwe?
                                    pewnie "bezstresowe" nauczanie ;]
                                    paweł trafiłeś w 10. moja klasa była baaaaaaaaardzo wyluzowana :wink:

Skomentuj

No to Panowie, ja już jestem studentem :mrgreen:
                                      Dostałem się na wydział elektryczny na Politechnice Białostockiej. Dobór kierunków odbędzie się dopiero po pierwszym semestrze, ale raczej wybiore Elektrotechnike

Skomentuj

gratulacje

Skomentuj

Pawel S., dzięki

Skomentuj

Czaruję...
                                          X