Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sa na forum Maturzysci :D?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

matma roz. - nie zdałem ...
    fizyka podst. - jestem dobrej myśli ze 80%
    we wtorek mam ang ustny i finito.

Skomentuj

Mam pytanie czy w tym roku są dodatkowe terminy do poprawy matury tak jak kiedyś była sesja zimowa ??

Skomentuj

Tak, są w sierpniu.

Skomentuj

A jutro anglik, troche sie stresuje :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez wasik1989
            Tak, są w sierpniu.
            ale tylko jeśli masz 1 egzamin do poprawienia, jeśli więcej to dopiero za rok

Skomentuj

Zamieszczone przez krzyhoo9
              ale tylko jeśli masz 1 egzamin do poprawienia, jeśli więcej to dopiero za rok
              jeżeli więcej to nie zdałeś a nie że za rok. Za rok to możesz podejść drugi raz jeżeli zechcesz. Termin sierpniowy jest na tyle korzystny, że wyniki przyjdą szybko i ew. można się jeszcze załapać na ostatnie miejsca na studia

Skomentuj

Zamieszczone przez wasik1989
                i ew. można się jeszcze załapać na ostatnie miejsca na studia
                jestescie z nizu demograficznego - biora wszystkich :P

Skomentuj

Ja dziś miałem ustny polski. 16/20 pkt , więcej miałą tylko jedna osoba (20 pkt :P ), ale za to dużo tyle co ja.
                  Z pisemnego polskiego myślę że zdam ale na dużo nie licze, matma rozszerzona podobnie tylko że zdaje ją dodatkowo.

A z gegry i angola pisemnego dobrze mi poszło

Został tylko ustny angol za tydzień..

Skomentuj

jeżeli więcej to nie zdałeś a nie że za rok. Za rok to możesz podejść drugi raz jeżeli zechcesz.
                    o to mi chodziło.
                    Hmm... widzę że wszyscy raczej z poza 3-miasta. Ja myślę iść na jakieś studia zaoczne i pracę jednocześnie. Nie jestem jakoś skory do nauki :wink: nie wiecie może czy jeśli powinie się komuś noga i obleje maturę to czy na wszystkich studiach zaocznych mam szanse się załapać?

[ Dodano: 2008-05-20, 09:40 ]
                    no za 3,5h mam ustny polski :???:

Skomentuj

No i mature mam już z głowy. Dzisiaj zdałem angielski na 17p, a pomyślec że tak sie bałem :razz:

Skomentuj

matury game over. dziś polski na 10pkt

Skomentuj

a ja wlasnie z infy wrocilem do domu, mam nadzieje ze zdam :)

Skomentuj

Ufff, ja też już koniec. Polski ustny zaliczony na 16p :) Zadowolony jestem jak na kogoś kto pisał sam pracę w półtorej dnia. A pomyśleć że niektórzy koledzy kupowali pracę po 100zł i więcej... a mieli mniej punktów hehehehe

Skomentuj

A pomyśleć że niektórzy koledzy kupowali pracę po 100zł i więcej... a mieli mniej punktów hehehehe
                              Bo z samej prezentacji można dostać 6 czy 7 punktów, a reszta jest za odpowiedzi na pytania itp. :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel_89
                                Cytat
                                A pomyśleć że niektórzy koledzy kupowali pracę po 100zł i więcej... a mieli mniej punktów hehehehe

Bo z samej prezentacji można dostać 6 czy 7 punktów, a reszta jest za odpowiedzi na pytania itp. :P
                                z samej pracy max 3 pkt tyle że dochodzi poprawność językowa, słownictwo itp

Skomentuj

Wlaśnie byłem wczoraj w szkole, i udało mi się spotkać nauczycielkę, która była w komisji na moim polskim. Rozmawiając z nia na temat mojej matury, uslyszalem że odnośnie tematu nic nie powiedzialem, jedyne to że mam tak gadane i jestem chlopakiem z klasą i głową na karku udalo mi sie uzyskać te punkty. A było ich 14/20 :cool: Więc jestem z siebie bardzo zadowolony

Skomentuj

No to jutro i w środe egzamin na technika. Ciekaw jestem co z tego wyjdzie :mrgreen:

Kto jeszcze zdaje??

Skomentuj

ŁukaszN, powodzenia
                                      a co dokladnie masz zrobic?:)

Skomentuj

Jutro teoria. Teścik z wiedzy technicznej i podstaw przedsiębiorczości. Z pierwszego trzeba zdobyć 50% z drugiego 30% (o ile dobrze pamiętam).
                                        Środa. 4-godzinny "pisemny egzamin praktyczny" (praktyczny a zarazem pisemy- brzmi to jak jakiś paradoks i tak troche jest ;p). Aby zdać, trzeba zdobyć 75%. Te 4h pisania bez przerwy potrafią zwalić człowieka z nóg ;p

Ciekawe co w tym roku dadzą na praktycznym. Projekty z dwóch ostanich lat były bardzo proste, ale to był dopiero początek tych egzaminów więc nie wiadomo co teraz wymyślą. W sumie to bardziej obawiam sie tej nieszczesnej teorii, ale mam nadzieje ze podołam :)

ŁukaszN, powodzenia
                                        Nie dziękuje :razz:

Skomentuj

No to dziś dowiemy się wyników Patrzyłem teraz ale ni hu hu...

Link:
                                          https://www.oke.krakow.pl/sio/login_form.php?kto=1

Skomentuj

Czaruję...
                                          X