Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sa na forum Maturzysci :D?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

heheh ja zaczalem uczyc sie fizy dokladnie o 21:25 naturalnie dzisiaj. kartkuje zeszyty... nawety zadnego zadanka nie robie bo mi sie nie chce
    jutro sie okaze na ile mozna sie tego nauczyc w jedna nocke
    ps. Takero jak chemia? luzik nie?:P troche lipa ze takie proste bylo bo prog sie podniesie i fiza znowu bedzie decydujaca;/ aj

Skomentuj

Ja już jestem po polskim i nie chwaląc sie mam 100% :), potem celebracja szczetnego wydażenia, i o to jestem. Jeszcze tylko anglik ale to już formalność.
      PS powodzenia na fizyce to już za pare godzin :P

Skomentuj

zostaly 3 godz do fizyki.....
        a ja ciagle sie ucze....chyba wezme zeszyty ze soba...

[ Dodano: 2006-05-17, 09:27 ]
        za 30 min matura....

powodzenia!!

juz wychodze....

[ Dodano: 2006-05-17, 12:22 ]
        no i wrocilem

niejest zle ale i tez nie jest za dobrze... czekam na przykladowe odpowiedzi

Skomentuj

ja się nic nie uczyłem ;]
          ok 60% z roz.
          Najlepszy był mostek prostowniczy ;]

Skomentuj

u mnie podstawa jakies 80% a rozsz. okolice 40;p chu...owo ale styka mysle biola i chemia poszly dobrze wiec luzik;]
            no a teraz ustne piatek polski, sroda angielski;/

Skomentuj

a ja jestem niezadowolony

Skomentuj

ja jestem bardzo niezadowolony. mysle ze 50% to max

[ Dodano: 2006-05-18, 20:46 ]
                no to juz jestem po maturze!!

dzisiaj mialem ustny angielski. 90%!! :P

czyli ustne oba mam bardzo dobrze zaliczone. teraz zostaje tylko oczekiwanie na wyniki pisemnych....

Skomentuj

Troche odswieze temat. Doszly do mnie plotki, iz przez inernet (chyba na stronach CKE) mozna juz sprawdzic czy nasza matura jest sprawdzona - podobno wystarczy znac kod szkoly. Czy ktos jest w stanie potwierdzic lub zdementowac taka "nowine" ?

Skomentuj

miesiąc przed czasem mieliby sprawdzić ?
                    przeca jeszcze niedawno mówili że nauczycieli mało i nie wiedzą czy wogóle na ów termin się wyrobią...
                    hoosar, może przypadkowo dowiedzialeś się o gimnazjalnym ? :>

Skomentuj

Hehe, z tego co wiem to angielski jest sprawdzony, polski tez. A co do tego, ze nie wiadomo czy sie wyrobia to jakas paranoja. W Polsce jest tylu egzaminatorow, ze mozna to spokojnie sprawdzic w dwa tygodnie.

Kto wie moze dowidzialem sie o gimnazjalnym , tylko czemu o tym mowia inni maturzysci ;].

Skomentuj

hoosar, potwierdzam ze polski jest juz sprawdzony. moja szefowa jest egzaminatorem i juz od tygodnia po pracy siedzi w domu...
                        tylko trzeba sie udac do zaprzyjaznionej dyrekcji i uzyskac kod szkoly...

Skomentuj

Kod swojej szkoly to ja akurat znam, tylko co mi to pomoze ?

Skomentuj

Odświerzam temat :mrgreen:

Kto zdaje w tym roku mature i z czego?? Moze ktoś egzamin na technika tez bedzie pisał??

Ja zdaje z: matematyki, angielskiego, (i niestety) polskiego ;p I tak zorientowałem się ze za 2 tygodnie mam już mature z anglika i polaka, chyba przydało by się wziaśc za nauke ;p

Skomentuj

Polski PP Angielski PP WOS PP i Zawodowy" Programista obrabiarek sterowanych numerycznie"( a pisze taki sam jak koledzy z profilu samochodowego i to jest porażka)

Skomentuj

ja z niemca, matmy i infy, z infy w mojej szkole razem zdaja 4 osoby a w komisji siedzi 5 hehe :P

Skomentuj

ja zdaje z polaka, niemca i gegografii (idę na łatwiznę)

Skomentuj

A ja sie zapisałem na Polski PP, Angielski PP i WOS.

Lipny wybór ale szkoła nie kształciła dobrze ani z fizyki ani z matematyki, a z informatyki w przyszłym roku napisze :)

Skomentuj

Zamieszczone przez wasik1989
                                      a z informatyki w przyszłym roku napisze
                                      coz za optymizm :lol:
                                      Zamieszczone przez errorexe1929
                                      Zawodowy" Programista obrabiarek sterowanych numerycznie"( a pisze taki sam jak koledzy z profilu samochodowego i to jest porażka)
                                      to samo mysla chlopaki z "samochodowki" - glupota kompletna. ale najwazniejsze zeby zdac
                                      Zamieszczone przez damiani
                                      z infy w mojej szkole razem zdaja 4 osoby a w komisji siedzi 5 hehe
                                      na fizyce bylo nas 2 :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                        coz za optymizm :lol:
                                        Skoro jest taka okazja to czemu nie?? Optymistą trzeba byc

Skomentuj

wasik1989, czegos tu nie rozumiem - chcesz specjalnie miec mature rok w plecy? :???:

Skomentuj

Czaruję...