Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sa na forum Maturzysci :D?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Pawel S.
    ani biologi ani fizyki... nuda
    za to ile matematyków :mrgreen:

Skomentuj

Spokojnie...w piątek chemie rozszeżoną pisze

Skomentuj

Ja wczoraj zaliczylem angik, jutro mam polski ustny a pracy jeszcze nie zrobilem :???:

"Boże daj mi, żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce" :mrgreen:

Skomentuj

Właśnie jestem świerzo po Polskim ustnym. Prezentacje dosć dobrze powiedziałem, ale jak szanowna komisja zaczeła zadawać pytania to aż przyklękłem :mrgreen: o 18 jade poznać wyniki.

Skomentuj

ja już mam wszystko z głowy prócz ustnego polaka (dokładnie za tydzień). praca jest ale przydało by się pouczyć a chęci brak. wolałbym lepiej jakieś kolumienki dłubać :wink:

Skomentuj

no, 14p :] A jutro matma :???: Strach troche jest, bo i na tym mi najbardziej zależy

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN
                no, 14p :]
                tyle samo co moj brat a gowniaz tez sie nie uczyl :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                  a gowniaz tez sie nie uczyl
                  ależ ja sie uczyłem :mrgreen: tylko na pytaniach poległem ;p Ogolnie całkiem dobrze poszło w naszej klasie, jeden typ miał nawet 19p no ale też było kilka osob po 6-9p

Skomentuj

Ja tam tylko 10/20 z ang :( No ale zdałem w przeciwieństwie do 2 kolegów... tematy miałem c... ale jakoś poszło hehe Teraz "tylko" polski 20.05. godz 14

Skomentuj

Za 16 i pól godziny będę miał ustny polski a jeszcze pracy nie mam :roll: nie chce mi sie tego pisać xD znacie jakieś motywację?

Skomentuj

Za 16 i pól godziny będę miał ustny polski a jeszcze pracy nie mam nie chce mi sie tego pisać xD znacie jakieś motywację?
                        padnij ! , powstan ! , w prawo zwrot

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN
                          jeden typ miał nawet 19p
                          ja tez mialem :twisted: ale 2 lata temu... :roll:

Skomentuj

A ja mam polski ostatni w szkole,30,05 o godzinie 16,45 :)

Skomentuj

Nooo matematyka, całkiem prosta była (albo ja tak dobrze przygotowany :razz: )

Skomentuj

zeczywiscie prosta, nie zrobilem tylko zadania z trapezem, mialem kilka bledow w tych najprostrzych.... :/ na 60-80% licze

hardcorowo dzisiaj bylo, nie dosc ze na lekkim kacu to jeszcze do zeszytow zagladnelem dopiero o 6:30 rano :/

Skomentuj

Zamieszczone przez wfm_pl
                                  Ja tam tylko 10/20 z ang :( No ale zdałem w przeciwieństwie do 2 kolegów... tematy miałem c... ale jakoś poszło hehe Teraz "tylko" polski 20.05. godz 14
                                  czyli wchodzisz zaraz po mnie :razz:

Skomentuj

Mialem dziś polski ustny, i sądze ze jak na napisane pracy wczoraj i 2,5 godziny nauki jej, to 60% mnie satysfakcjonuje jak najbardziej miałem dziś gadane z egzaminatorami i mnie to uratowało a więc mam wakacje

Skomentuj

Zamieszczone przez wasik1989
                                      a więc mam wakacje
                                      prawie pol roku dobrze to wykozystaj i idz do pracy - zarobisz na nowe DIY

Skomentuj

Pawel S., no jeszcze po drodze trzeba zarobic na prawo jazdy i na studia ;D a reszta oczywiscie na DIY ;D

A dla tych co zdawali matematyke dziś, może troszkę za póżno ale:

http://87.98.182.253/~urbinek/dekalog.html

Skomentuj

niemiecki 16/20 a tak sie balem zeby to zdac.... teraz jeszcze tylko w srode infe rozszezona i luzik :)

pisze ktos jeszcze infe? bo mi przeniesli egzamin na 13:45, moze inni maja o 9 ? :mrgreen:

Skomentuj

Czaruję...