Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sa na forum Maturzysci :D?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

w poniedziałek musze coś wydukać przed komisją.
    ja we wtorek ;p

Zamieszczone przez Shiver
    mieliśmy tak świetnie nagłośnoną sale że jak siedziałem na samym końcu to słyszałem tylko pogłos
    Jak naprawde źle Ci pójdzie to zawsze mozesz sie odwołać.
    Też sie bałem o nagłośnienie sali gimanstycznej w której pisałem mature (próbna pisałem na o wiele mniejszej auli z niskim podwieszanym sufitem i tam było elegancko), ale jak zwykle chłopaki z Elektryka podołali ;p

Zamieszczone przez krzyhoo9
    no a ja z niemca ustnego 11/20 punktów i jestem zadowolony do tego się najbardziej się obawiałem
    fajnie CI, już po ja mam 20maja ustny, aż strach sie bać :/

Skomentuj

Kwestia tego nagłośnienia była dość śmieszna gdyż z tyłu (tam gdzie ja siedziałem) również były kolumny jednak były tak słabo wysterowane że tworzył sie efekt tego typu: dźwięk z frontów był opóźniony względem tyłów (było to słyszalne) i na to nakładał sie pogłos sali...koniec końców niezła kaszana sie zrobiła Gdyby tyły były głośniejsze to może coś bym zrozumiał a tak to wybór odpowiedzi przypomiał bardziej sudoku niż rozumienie ze słuchu. O tym odwołaniu już myślałem, jednak wtedy chyba cała sala musi poprawiać?
      Ja mam ustny z angilka 21 maja Chodź w sumie sie tym nie przejmuje, to raczej formalność.

Skomentuj

O tym odwołaniu już myślałem, jednak wtedy chyba cała sala musi poprawiać?
        prawdopodobnie tak

Chodź w sumie sie tym nie przejmuje, to raczej formalność.
        Formalność formalnościa, ale jakoś respekt ogromny czuje

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN
          Shiver napisał/a:
          Chodź w sumie sie tym nie przejmuje, to raczej formalność.
          Formalność formalnościa, ale jakoś respekt ogromny czuje
          też miałem respekt ale po wejściu od razu luzik. milutka komisja (dwie ładne, młode panie) :grin:

Skomentuj

to kto jutro pisze niemiecki? :) cos czuje ze nie podolam.... przyszykujcie sie na list formalny bo na 99% bedzie wlasnie taki

Skomentuj

A jako dodatkowy co zdajecie :?: Ja rozszerzoną geografię w piątek Co do polskiego to porażka, wolałbym potop, coś Nałkowskiej, Borowskiego itp a nie mi tu z Lalką wyskoczyli hehe. Angielski to myślęże w miarę poszedł :) Powodzenia i życzcie mi szczęścia 13 i 20 - ustny ang i pol.

Skomentuj

Ja jako dodatkowy chemie rozszerzoną.

Skomentuj

na niemcu calkiem przyjemnie :) list prosty, ktorka forma tez, nie chce zapeszc ale cos czuje ze mi dobre poszlo :P

Skomentuj

z języków obcych u mnie zawsze było strasznie.krótką formę napisałem a list tylko "liznąłem". ogólnie słabo to widzę.jedno szczęście że ustny zaliczyłem

Skomentuj

Panowie niedlugo matma :neutral:

Skomentuj

I jak tam geografia?? Podstawa była łatwa, i z tego co mi wiadomo rozszeżona też.

Skomentuj

ja tam mialem dzisiaj ustny polski :) za godzinke jade wyniki zobaczyc, i nastepne 30zl na paliwo....... zbankrutwac mozna :mad:

Skomentuj

Hah, ja właśnie skończyłem robić prace z polskiego W poniedziałek egzamin...

Skomentuj

gegra podstawowa - małe pifko :wink:

Skomentuj

Heh, dokładnie...chodź moim zdaniem nieco bez sensu było to że w wersji rozszeżonej pojawiały sie takie same pytania jak na podstawowej.

Skomentuj

hyh, jutro ustny polaka :/ zobaczymy co z tego wyjdzie

Skomentuj

a biole ktos pisal?:))

Skomentuj

Ja dzisiaj miałem ustny z polaka...do przodu

Skomentuj

mIKI, cos w tym roku slabo. ani biologi ani fizyki... nuda :P
                                        Shiver, gratulacje

Skomentuj

naukę z matmy czas zakończyć przejrzałem sobie kilka arkuszy i stwierdziłem że zadanka są banalne :mrgreen: szkoda czasu na to .... wole sie na ustny niemiecki poduczyć

Skomentuj

Czaruję...
                                          X