Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sa na forum Maturzysci :D?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ja mam jutro o 13 ;]
    i nie wiem czy nie będe improwizował ;]
    mIKI, takie polskie realia ;]
    wogóle ustny z polaka powinien być dla chętnych na studia humanistyczne...
    mi to nie potrzebne, tym bardziej że nigdzie tego nie liczą ;]
    ustny z anglika jest ok, ale z polaka to lipa po maxie :/

Skomentuj

no wlasnie dlugo sie zastanawialem nad celem tego egzaminu... to co przyszlo mi do glowy to to ze chca nauczyc ucznia przelamac stres, opanowac sie itp. poczuc sie troche jak na studiach czy cos takiego... zaprezentowac sie np rozmowa o prace czy takie rozne
      moim zdaniem

Skomentuj

a moim zdaniem to mi zbędnie dupe zawracają ;]
        mIKI, Twoje założenia byłyby dobre gdyby założenie było takie że nie można niezdać ;]

Skomentuj

gadalem z dyrkiem w swojej szkole i on wyraznei powiedzial... to kazdy musi zdac, z naciskiem na MUSI;p no i nie slyszalem zeby ktos nie zdal

Skomentuj

Racja. U mnie parę osób już zdawało ustny i mimo tego, że zarzekali się że nic nie umieją dostawali te 30%.

Skomentuj

W moje klasie są różne przypadki, wiadomo było zdarzą się tacy co dzień wcześniej sie zabrali za swoj temat i dostawali po 30-35%, najlepszy był gość co sobie w dzień matury zrobił i wydrukował i dostał 100% podziwiam go.

Skomentuj

ja mam ustny w czwartek i tak sie zastanawiam jakie oni moga mi zadac pytania jezeli prawie napewno nieznaja tej ksiazki (diuna) a jako literature przedmiotu mam same linki do stron internetowych...??

Skomentuj

Pawel S., miałem podobnie ;]
                  same linki, a książka to "Ptaki" Tariej Vesaasa ;]
                  Nikt nie zna ;]
                  Zadawali pytania zupełnie nie na temat=nie dało rady się do takich przygotować ;]

Skomentuj

takero ty już po ustnej?

Skomentuj

mhm.
                      całe 30% ;]
                      ale robiłem dziś rano ją ;]

Skomentuj

maięłś idelanie 30%?? dużo się uczyłeś

Skomentuj

miałbym z 70% tylko że uczyłem się rano = robiłem prezentacje,
                          ale miałem być o 13, a faktycznie zacąłem o 14:15 więc przez tą ponad godzine sporo zapomniałem :/

Skomentuj

dlatego taki opis :]

Skomentuj

U mnie w szkole jedno pytanie to zawsze "W czym ci pomogła literatura przedmiotu"... Taśmowo każdemu zadawają.

Skomentuj

no jestem po bioli...
                                postawa banal normalnei smiech na sami 45min i wszystko zrobione wynik w okolicach 90%
                                rozszerzona... no trudna byla, ale cos sie napisalo, czekam na arkusz i bedziemy sprawdzac

Skomentuj

Ja wiem jedno jutro moja chwila prawdy. Mam matme :]

Skomentuj

Ja też dziś pisałem biole a jutro matma, matma jako przedmiot wybrany (w razie niezaliczenia nie wpływa na wynik matury), a Biola rzeczywiście kosmicznie łatwa, jeżeli zaliczą mi chłopów na pisemnej z polaka, i za tydzień dzabne angielski ustny to będę do przodu a na matme wykładam w sensie się nie przejmuję:P

Skomentuj

bo i po biologii ;]
                                      łatwa była ;]
                                      nie będe mówił ile się spodziewam bo o tym to się przekonamy 11 lipca ;]

Skomentuj

A jutro matematyczna walka...

Skomentuj

zostalo mi ok 6 godzin do prezentacji z polskiego a ja dopiero przygotowalem zdjecia i troche poczytalem
                                          ciekaw jestem czy bede w stanie cokolwiek jutro powiedziec...
                                          bede spal zaledwie 3 godz:P

Skomentuj

Czaruję...
                                          X