Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sa na forum Maturzysci :D?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Bo to nie klucz tylko sugerowane odpowiedzi...
    Klucz to taka tabelka z dopuszczalnymi wersjami odpowiedzi :)

Skomentuj

no wlasnie tak

Skomentuj

Co to klucz to wiem tato jest nauczycielem w gimnazjum i czasem pomaga sprawdzać egzaminy gimnazjalne próbne:]

Skomentuj

aaaaaaaaaaaaaaaaaa
          co ja robie...
          myslalem ze nie musze sie na jutro uczyc a zapomnialem ze ja przeciez pisze rozszerzona!!!!!!!!

aaaaaaaaaaaaaa

Skomentuj

Na pytanie: czy ustna jest trudna?? odpowiem to zależy. Jeżeli ktoś sumiennie opracowywał sobie temat a nie jak większość a ostatnią chwilę to problemów z precyzyjnym wygłoszeniem treści prezentacji nie będzie problemu. Ewentualne trudności zaczynają się przy pytaniach, mogą one dotyczyć temetu prezentacji i literatury podmiotu a jak taki zajaranyy sobie wzioł (prawie) po jednym utworze z każdej epoki to musi się wykazać zajebi....ą znajomosą tych utworów, twórców itp. Ale jestem dobrej myśli:)

Skomentuj

a umiecie już swoje tematy na ustną?

Skomentuj

ja tam jeszcze pracy nei przeczytalem nawet, dostalem od kolezanki z zeszlego roku;p

Skomentuj

najbardziej mi sie podoba proponowany wstep do wypracowania w chlopach

Skomentuj

a ja Wam podrzuce przeciek z anglika podobno wiarygodny http://www.nobel.terramail.pl/rasta/1.html

Skomentuj

hehehehehe

ale ja nieznam takiego slownictwa....

prezentacja gotowa w 80%

Skomentuj

ja mam lepsze:]

Matura 2006 język Angielski - PRZECIEK!
                        Zad. 9, poziom podstawowy
                        "Podczas pobytu w Wielkiej Brytanii kupileś ciągnikowy kultywator
                        sprężynowy z zapasowym kompletem lemieszy półsztywnych i
                        skaryfikatorem. Zauważyleś, że uszkodzone było łożysko toczne
                        baryłkowe wachliwe w mimośrodzie oraz brakowało połączeń gwintowych ze
                        śrubą pasowaną o trzpieniu stożkowym. Chcesz zgłosic jego reklamację.
                        Napisz na czym polega problem oraz gdzie i kiedy nabyłes urządzenie i
                        zaproponuj rozwiązanie problemu. Podpisz sie jako XYZ."

Skomentuj

dj_zibi, ti już było :P

Skomentuj

a ja sie zastanawiam czy ktos by sie podjol przetlumaczenia tego tekstu. ewentualnie jego zrealizowania....

Skomentuj

Na jakiejs stronie widzialem przetlumaczony ten tekst :)
                              ...zaraz pedze na angielski...

[ Dodano: 2006-05-05, 12:31 ]
                              Po angielskim... probna byla latwiejsza... znow mi chyba nei poszlo... eee.. dupa z ta matura :P

Skomentuj

oj maxi sie zabardzo przejmujesz... matura mi sie coraz bardziej podoba nawet konsultowac sie mozna latwiej niz na klasowkach przynajmniej niektore... powodzenia tym z rozszerzonej

Skomentuj

jakas dziwna byla ta matura, niby prosta ale jednak cos z nia nie tak

Skomentuj

smieszne bylo to ze byly pomieszane odpowiedzi:)

Skomentuj

dopiero wrocilem z rozszezonej...

podstawowa latwa chociaz trudniejsza od probnej.(powinno byc ok 90-95%:P)
                                      na rozszezonym txt'y wydawaly sie calkiem latwe. zadania ze sluchu jakos poszly. jedyne utrodnienie to ze dialogi byly dlugie.
                                      na arkuszu 3 zrobilem tylko pierwsze 2 zadania. przeczytalem tematy wypracowan i odrazu wyszedlem....niechce mi sie w szkole do 16:30 siedziec:P

Skomentuj

Ja pisałem tylko podstawowy bo rozszerzony nie jest mi potrzebny i powiem, że było dużo łatwiej niż na próbnej. A mój list to czysta komedia, bo przekazałem wszyskie inforamacje w 70 słowach i musiaęłm jeszcze z 80 dopisać, więc pisałęm o imprezie na urodzinach na którą zaproiłem ... hoho striptiserki, chirliderki itp :P

Skomentuj

i ja tak mialem:)
                                          70 słowach i musiaęłm jeszcze z 80 dopisać
                                          musialem ostro wode lac
                                          ogolnie jak przejrzaklem to w zaleznosci od tego jak mi sprawdza bede mial calkiem dobry wynik

Skomentuj

Czaruję...
                                          X