Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sa na forum Maturzysci :D?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ale jak dorwe tego .... co te grupy wymyslił to go ... zabije.

Skomentuj

tez sciagales?? a widzisz trzeba bylo sie konsultowac a nie bezmyslnie zrzynac

Skomentuj

Polski rozszerzony łatwiejszy od podstawy (Pisałem o chłopach) a na rozszerzonym o wiewiórce :p
        Angielski wydawał się łatwy. A co do ostatniego arkusza to wybrałem opis. Można było lecieć o olimpiadzie ile wlezie.
        Ustny anglik 16 a polski 22. Na polaka mam temat o reklamie. Jeszcze sie nie ucze. Zaczne jak napisze WOS i Geografie.

Skomentuj

Jak dla mnie angielski byl banalny i dwa razy latwiejszy od probnych (zarowno podstawowy jak i rozszerzony). Przerwy byly za dlugie a do tego arkusze sie konczylo o wiele wczesniej i w ten sposob mialem jedna przerwe 1,5h a druga ponad 1h. Natomiast trzeci arkusz mozna bylo rozwalic w pol godziny bez wiekszego problemu. Odnosnie dlugosci wypracowan to ja sie staralem ze dlugich nie pisac poniewaz po probnych babka mnie opieprzyla ze za dlugie napisalem i nie zaliczyliby mi normalnie. Jedyne co mnie martwi to ze nie mam zbyt bogatego slownictwa w rozprawce :/. Jesli chodzi o sciaganie to u mnie pare osob sie dosc bardzo martwi ze sciagnelo nie ta grupe co trzeba .

Z polskiego nie jestem zadowolony bedzie chyba sporo ponizej 50% , ale w sumie nie zalezy mi na nim.

Skomentuj

ja mam oficjalna prosbe do moderow, zapewne do takero zbanuj/zablokuj mnie do 24maja czas zaczac sie uczyc... biola chemia fiza - troche tego jest a mam spore zaleglosci z gory dziekuje;]

Skomentuj

Nie moge z tych różnych arkuszy z anglika gostek odemnie odpisał wszystko w ciemno a jak stwierdził ze wszystko co sam zaznaczył miał źle zaczoł poprawiać wyglądało to jak pole bitwy a drugi spisał i nie poprawił i niestwty jak mu list i kartka nie poszła tp przez głupote za rok matura

PS ten rozszerzony to powinien być innego dnia bo strasznie głodny jestem :/

Skomentuj

Laska przdemną miała rękę na karcie odpowiedzi!!! Tak bym "sprawdzał" co napisała, a że sam kiepski nie jestem napisałem sam. Teraz przykładowe rozwiązania sprawdzam. Zobaczymy. Wsółczuje wszystkim co ściągali. Ile grup naliczyliście bo my 3.

Skomentuj

to byly woglole jakies grupy?? ja nic o tym nie wiedzialem.
                  a rozszezona byla faktycznie latwiejsza niz probna...
                  i co z tego jak mi sie niechcialo pisac...

Skomentuj

U mnie naliczyliśmy 3 grupy, potem jeszcze kazaliśmy sprawdzić profesorowi z komisji i on też naliczył 3. Więc skucha tych co sciągali i nie wiedzieli jak i od kogo :P

Ściągać trzeba umieć i trzeba coś umieć żeby śiągać :P niestety :/

Skomentuj

Hahah... ja sie o tych grupach dowiedzialem od dziewczyny co tez mature pisala... normalnie jestem z tego polany
                      A czemu? Patrze na kartke kolezanki co pisze przedemna... prawie wszystko inaczej... myslalem ze mam wszystko zle
                      Amoj kumpel w ost lawce siedzial i wszystko od drugiergo kumpla sciagal co dobry z angola jest... i jak wychodzil to powiedzial : no angielski zdany.. hahaha :P mam z niego polewe... w koncu zrobili porzadnei mature :P wiekszosc co nic nie umiala i sciagala polegnie...

Skomentuj

Nam przed matrurą powiedzli że będą grupy i nikt nie ściągał

Skomentuj

my mieliśmy kartke w kiblu,ale jak zobaczyłem że drastycznie mi się odpowiedzi nie zgadzają to się domyśliłem ;]
                          eXe, nam nic nie mówili:P
                          pewnie specjalnie :P

Skomentuj

Zamieszczone przez eXe
                            Nam przed matrurą powiedzli że będą grupy i nikt nie ściągał
                            Nauczyciele? Onie nie mają wglądu do arkuszy, sami nie wiedzą co w nich jest. Może mieli jakiś cynk z OKE?

Skomentuj

No nauczyciele, podobno juz była taka sytuacja ze były grupy, nie wiem czy nie na jakieś poprawce, stąd te przypuszczenia.

Skomentuj

u mnie tez koles mowil zeby nie sciagac bo sa przemieszane pytania myslalem ze zartuje! -powaga;p naszczescie nie bylo po co sciagac bo byl prosty;]

Skomentuj

http://img357.imageshack.us/img357/8...tukurwa5to.jpg

Skomentuj

Dziś niektórzy z nas mieli polski ustny, ja powiem tak streu trochę, prezentacja bez zajakniecia, odpowiedzielm na 2 pytania, 3-go nie zrozumiaelm i zupełnie o czym innym zacząłem gadać. Podsumowując 75%

Skomentuj

gratulacje

Skomentuj

ja chce 30% ;]
                                        na więcej nie mam zamiaru się starać ;]
                                        bo i po co ;]

Skomentuj

takero, patrze ze podobnie myslisz jak ja

Skomentuj

Czaruję...
                                          X