Ale jak dorwe tego .... co te grupy wymyslił to go ... zabije.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Sa na forum Maturzysci :D?
Collapse
X
-
Polski rozszerzony łatwiejszy od podstawy (Pisałem o chłopach) a na rozszerzonym o wiewiórce :p
Angielski wydawał się łatwy. A co do ostatniego arkusza to wybrałem opis. Można było lecieć o olimpiadzie ile wlezie.
Ustny anglik 16 a polski 22. Na polaka mam temat o reklamie. Jeszcze sie nie ucze. Zaczne jak napisze WOS i Geografie.
Skomentuj
-
Jak dla mnie angielski byl banalny i dwa razy latwiejszy od probnych (zarowno podstawowy jak i rozszerzony). Przerwy byly za dlugie a do tego arkusze sie konczylo o wiele wczesniej i w ten sposob mialem jedna przerwe 1,5h a druga ponad 1h. Natomiast trzeci arkusz mozna bylo rozwalic w pol godziny bez wiekszego problemu. Odnosnie dlugosci wypracowan to ja sie staralem ze dlugich nie pisac poniewaz po probnych babka mnie opieprzyla ze za dlugie napisalem i nie zaliczyliby mi normalnie. Jedyne co mnie martwi to ze nie mam zbyt bogatego slownictwa w rozprawce :/. Jesli chodzi o sciaganie to u mnie pare osob sie dosc bardzo martwi ze sciagnelo nie ta grupe co trzeba.
Z polskiego nie jestem zadowolony bedzie chyba sporo ponizej 50% , ale w sumie nie zalezy mi na nim.
Skomentuj
-
Nie moge z tych różnych arkuszy z anglika gostek odemnie odpisał wszystko w ciemno a jak stwierdził ze wszystko co sam zaznaczył miał źle zaczoł poprawiać wyglądało to jak pole bitwya drugi spisał i nie poprawił i niestwty jak mu list i kartka nie poszła tp przez głupote za rok matura
PS ten rozszerzony to powinien być innego dnia bo strasznie głodny jestem :/
Skomentuj
-
Hahah... ja sie o tych grupach dowiedzialem od dziewczyny co tez mature pisala... normalnie jestem z tego polany
A czemu? Patrze na kartke kolezanki co pisze przedemna... prawie wszystko inaczej... myslalem ze mam wszystko zle
Amoj kumpel w ost lawce siedzial i wszystko od drugiergo kumpla sciagal co dobry z angola jest... i jak wychodzil to powiedzial : no angielski zdany.. hahaha :P mam z niego polewe... w koncu zrobili porzadnei mature :P wiekszosc co nic nie umiala i sciagala polegnie...
Skomentuj
Skomentuj