Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sa na forum Maturzysci :D?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez poti89
    a ktos zdaje rozszerzona matme??
    mialem w planach ale sie w ostatniej rozmyslilem i zmienilem na infe +podstawowa matma, teraz zaluje :)

a co do pisemnej z polskiego, jak sie nie wstrzeli w klucz to bedzie kupa :)

Skomentuj

No panowie jeszcze niecałe dwie godziny do matury Jak tam Wasza (nie)wiedza :P

Skomentuj

jak mi temat nie podpasuje to leze :P tak z 80% lektor znam

Skomentuj

Ja już po A niektórzy jeszcze piszą...łatwe dość był tematy, zwłaszcza ten z lalki.

Skomentuj

lalki to sie akurat nie spodziewalem :)

nawet nie wiedzialem kto to byl Panna Izabela heh :P ale cos tam nasciemnialem, 2/3 pracki to analiza tekstu, 3,5 strony napisalem :) za to pierwsza czesc byla nawet prosta, mam wielka nadzieje na 40%

Skomentuj

Czytanie ze zroumieniem, było w miare proste, ale jeśli chodzi o Lalke, to powiem ze nie jestem zadowlony. Dużo napisałem bo znałem nieco ksiazke,ale tak w sumie to nei było z czego tam wyciagać argumentów. Niczego nie jestem za bardzo pewien, a mtura mi sie nie podobała, tylko przez to wszystko sie wkurzyłem :/

Jutro powinien być wiekszy stresik

Skomentuj

A co jutro zdajecie ?

Skomentuj

Jutro jest angielski. Mnie sie temat z lalki wydał w miare prosty, w sumie nawet ciekawa była ta interpretacja marzeń sennych. Boje sie tylko że mogłem zrobić nadinterpretacje niektórych sytuacji, ale co tam.

Skomentuj

http://www.cke.edu.pl/images/stories...ki_pp_rozw.pdf

Prosze, przykładowe rozwiązanie. W sumie nie poszło mi tak źle ale i tak nei jestem zadowolony

Na Podlasiu, w ramach "pogotowia antystresowego", studenci Wyższej Szkoły Administracji Publicznej w Białymstoku rozdali w poniedziałek przed egzaminem maturzystom 10 tys. żółtych, uśmiechniętych piłeczek z hasłem "Powodzenia na maturze!".
                    Ja też dostałem :razz: razem z uśmiechem ładnej studentki :mrgreen:

Skomentuj

zalamka jakie wypracowanie odwalili, na kompie 3,5 strony a4, to by z 10 stron zajelo takich jak oni dali, pewnie ktos wziol klucz odpowiedzi i pisal po kolei co ma w tym byc.... bez sensu to jest, nie mozna maxa dostac bo nie idzie o wsyztkim napisac.... lol

Skomentuj

Zebym ja to umiał jeszcze wszystko ładnie w słowa ubrać :roll: Bo tak z argumentacją nawet dobrze trafiłem w sedno, gorzej z przysłowiowym "laniem wody".

Skomentuj

ja za to nalalem tyle wody ze chyba nie bede mial zadnego punktu za sama tresc

Skomentuj

damiani, hehhe dokładnie Lałem wode az sie przelewało 4 strony lania wody, az miesjca na argumenty zabrakło :razz:

Panowie nie ma co sie smutać, jutro będzie gorzej :mrgreen:

Skomentuj

weźcie lepiej nic nie mówcie, myślałem ze podciągne na wypracowaniu, a tu lipa, załamali mnie. ten tekst źródłowy do lalki w ogóle mi nie pasował, a Mickiewicz to już porażka.
                              trzymajcie jutro za mnie kciuki - ustny niemiecki - porażka

Skomentuj

No a jak dziś poszlo? ja pisalem podstawowy z anglika, i powiem ze za trudny nie był :) znowu jestem zadowolony... notatke na lodówne się napisało, tylko polowa listu na szybkiego byla :P

Skomentuj

Nooo Anglik całkiem pozytywnie. Tylko ten list formalny... wolał bym nie formlany, bo miałem już gotowy wstęp i zakończenie ;p a tak trzeba było kombinować :]

Skomentuj

no a ja z niemca ustnego 11/20 punktów i jestem zadowolony do tego się najbardziej się obawiałem

Skomentuj

wlasnie skonczylem pisac prace na poslki :) teraz jeszcze do piatku na blache wykuc i wyrabane na wszystko.....

Skomentuj

cwaniaczek. ja polski dopiero 20 maja.

Skomentuj

Nic nie mówcie mi o angielskim, mieliśmy tak świetnie nagłośnoną sale że jak siedziałem na samym końcu to słyszałem tylko pogłos :roll: No i trzeba wkońcu napisać prace na polski, w poniedziałek musze coś wydukać przed komisją.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X