tez czekam
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
prezent od B&W
Collapse
X
-
Zamieszczone przez pegelmesserStraszne rzeczy. Rownie dobzre mozna napisac ze juz rok sie czeka (bo przeciez moglo sie zamowic ja rok temu...). Juz nie robmy tu dziecinady, przyjda plyty to beda.
Ja np. chciałbym wiedzieć czy do kogoś już doszła płytka bo jest więcej osób, którzy mniej więcej w moim czasie "zamówili" płyty.
Ps szkoda, że nie używasz polskich znaków.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez KIVLOVJa np. chciałbym wiedzieć czy do kogoś już doszła płytka
Ew. mozna slac PW jak juz ktos az tak owsiki ma aktywne...
Agresji tu nie ma zadnej.
Polskich znakow to wiem ze na elektrodzie wymagaja, tu w regulaminie nic nie ma takiego.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez KIVLOVNie rozumiem Twojej agresji i niezadowolenia - przeszkadzają posty to nie wchodź tutaj.. Nikt nie zmusza do czytania postów.
Ja np. chciałbym wiedzieć czy do kogoś już doszła płytka bo jest więcej osób, którzy mniej więcej w moim czasie "zamówili" płyty.
Ps szkoda, że nie używasz polskich znaków.ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19
Skomentuj
-
A to ja też sobie zamówiłem :)
A Ty pegelmesser nie bądź taki do przodu :P Bo śmiać mi się chce ( albo płakać - sam nie wiem co :P ) jak taki stary gościu pisze głupoty na poziomie zerówkowicza :P
A to, że Ty kaleczysz polszczyznę nie stosując polskich znaków, nie zależy raczej od tego, czy to forum wymaga polskich znaków, czy nie, tylko świadczy o Twojej inteligencji i kulturze :P
Skomentuj
-
A Ty pegelmesser nie bądź taki do przodu :P Bo śmiać mi się chce ( albo płakać - sam nie wiem co :P ) jak taki stary gościu pisze głupoty na poziomie zerówkowicza :P
A to, że Ty kaleczysz polszczyznę nie stosując polskich znaków, nie zależy raczej od tego, czy to forum wymaga polskich znaków, czy nie, tylko świadczy o Twojej inteligencji i kulturze :P
o to fajniutko, że sprawa się rusza :)
Zamieszczone przez cudny90A to, że Ty kaleczysz polszczyznę nie stosując polskich znaków, nie zależy raczej od tego, czy to forum wymaga polskich znaków, czy nie, tylko świadczy o Twojej inteligencji i kulturze :PONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19
Skomentuj
Skomentuj