Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

prezent od B&W

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tez czekam

Skomentuj

Ja również oczekuję. Trzeba więcej ludzi nazbierać może aby zamówili heheh:) Jak zamówienie z AC tyle, że bez pieniążków. Jak nie dojdzie to nie dojdzie, nic się nie stanie, ale fajnie jakby doszło bo w sumie spam wysyłają na pocztę teraz :)

Skomentuj

Straszne rzeczy. Rownie dobzre mozna napisac ze juz rok sie czeka (bo przeciez moglo sie zamowic ja rok temu...). Juz nie robmy tu dziecinady, przyjda plyty to beda.

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
          Straszne rzeczy. Rownie dobzre mozna napisac ze juz rok sie czeka (bo przeciez moglo sie zamowic ja rok temu...). Juz nie robmy tu dziecinady, przyjda plyty to beda.
          Nie rozumiem Twojej agresji i niezadowolenia - przeszkadzają posty to nie wchodź tutaj.. Nikt nie zmusza do czytania postów.
          Ja np. chciałbym wiedzieć czy do kogoś już doszła płytka bo jest więcej osób, którzy mniej więcej w moim czasie "zamówili" płyty.

Ps szkoda, że nie używasz polskich znaków.

Skomentuj

Zamieszczone przez KIVLOV
            Ja np. chciałbym wiedzieć czy do kogoś już doszła płytka
            No to jak ktos dostanie to napisze, poki co pisza ze nie dostali. Mozna codziennie (np. przez miesiac) pisac nowy post ze jeszcze nie dostalem... a mozna raz jak sie dostanie.
            Ew. mozna slac PW jak juz ktos az tak owsiki ma aktywne...

Agresji tu nie ma zadnej.
            Polskich znakow to wiem ze na elektrodzie wymagaja, tu w regulaminie nic nie ma takiego.

Skomentuj

Zamieszczone przez KIVLOV
              Nie rozumiem Twojej agresji i niezadowolenia - przeszkadzają posty to nie wchodź tutaj.. Nikt nie zmusza do czytania postów.
              Ja np. chciałbym wiedzieć czy do kogoś już doszła płytka bo jest więcej osób, którzy mniej więcej w moim czasie "zamówili" płyty.

Ps szkoda, że nie używasz polskich znaków.
              Jak nie chcesz zaczekać to nie zamawiaj, chcesz mieć jakieś prawa poganiać to kup. Dobrze pegelmesser pisze,że to dziecinada, bo za darmo można dostać płyty to jeszcze mało i fochy idą "do czekam już miesiąc. Będzie to dobrze, nie będzie to nic się nie stanie, dojdzie kiedy przyjdzie pora.
              ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Ja pamiętam że mi doszło po 3 miesiącach od zamówienia, nawet już zwątpiłem że dostane paczkę, a tutaj niespodzianka w skrzynce pewnego słonecznego dnia mnie przywitała Na ubuntu naklejki i płyty czekałem krócej, ok 2 miesięcy. Więc cierpliwości panowie, cierpliwości!!

Skomentuj

Ja jestem cierpliwy:) Jak przyjdzie paczka to będzie, jak nie to trudno, przecież nie płaciłem za to więc nie mogę mieć wielkich a właściwie żadnych wymagań

Skomentuj

Ja czekalem 6 miesiecy i na forum nie płakałem z tego powodu...

Skomentuj

Ja również jestem cierpliwy. Myślałem tylko ze mają jakiś oddział w PL i z tego oddziału wysyłają :) Poczekam te pół roku i OK dziękuję za pomoc. :)

Skomentuj

Ja dzisiaj znalazłem w skrzynce przesyłkę ze złotymi literami B&W

Skomentuj

Czyli już zostały wysłane na teren naszego kraju - pewnie na dniach dojdzie i do innych userów.

Skomentuj

gratulacje :) mi chyba przyjdzie jeszcze trochę poczekać...

Skomentuj

A to ja też sobie zamówiłem :)

A Ty pegelmesser nie bądź taki do przodu :P Bo śmiać mi się chce ( albo płakać - sam nie wiem co :P ) jak taki stary gościu pisze głupoty na poziomie zerówkowicza :P

A to, że Ty kaleczysz polszczyznę nie stosując polskich znaków, nie zależy raczej od tego, czy to forum wymaga polskich znaków, czy nie, tylko świadczy o Twojej inteligencji i kulturze :P

Skomentuj

A Ty pegelmesser nie bądź taki do przodu :P Bo śmiać mi się chce ( albo płakać - sam nie wiem co :P ) jak taki stary gościu pisze głupoty na poziomie zerówkowicza :P

A to, że Ty kaleczysz polszczyznę nie stosując polskich znaków, nie zależy raczej od tego, czy to forum wymaga polskich znaków, czy nie, tylko świadczy o Twojej inteligencji i kulturze :P

Płytę dzis dostalem także.

Skomentuj

o to fajniutko, że sprawa się rusza :)

Zamieszczone przez cudny90
                                  co prawda to prawda, ojczystego języka nie umieć używać to wstyd, i nie piszę bezpośrednio do kogokolwiek.
                                  ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Przychodzę wczoraj z pracy a tutaj leży sobie kopertka z B&W,to sobie dzisiaj pooglądam jak dam radę.

Skomentuj

Ja dostałem dzisiaj :) i właśnie słucham fajna muzyka :)

Skomentuj

Muzyka smetna, tzw. psudoaufiofilska.
                                        "Wykłady" inżynierów calkiem sensowne, tylko tłumaczneie fatalne (ekranizacja, sterowniki, podzielnik czestotliwosci itp)

Skomentuj

a u mnie w skrzynce nadal pusto

Skomentuj

Czaruję...
                                          X