Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co wy na to ze Takero stracil moda...?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co wy na to ze Takero stracil moda...?

no wlasnie? jaka jest wasza opinia i poglad na ten temat? chyba wszyscy wiedza o co poszlo... cholernie glupia sprawa!
    uwazam ze to blad... Takero robil tutaj najwiecej, przesiadywal po kilka godzin, czyscil posty, ogolnie zdzialal troche...
    uwazam ze prywatne sprawy i zgrzyty nie powinny konczyc sie w ten sposob...

hm... czasem mnie tez wkurza :) ale tylko czasem, nie ma osob idealnych, no ale to mod i moze wszystko...
    moze za duzo cfaniakuje, no ale coz... :)
    reszta osob boi sie wypowiedziec na ten temat? :) czy juz temat zostal usuniety :)
    a po a tym to przydatny jest w sumie, mysle ze zna sie na rzeczy no i duzo tu siedzi i pomaga czesto, chociaz za czesto podwaza zdanie innych...
    Pozdrawiam :)

Skomentuj

Lepiej jak modami będą osoby (które mimo wiedzy i w zależności od osby częściej lub rzadziej zaglądające na forum) yoshi, irek czy soundwave. Jestem pewien, że nawet jeżeli się udzielają to nie "moduja" a po co nam tacy. Bez obrazy ale taka prawda chyba, że się mylę.

:!: :!: Jeżeli małby ktoś tracić moda to napewno nie takero :!: :!:

Skomentuj

Może nie powinienem, ale... Odebranie Takero moderatora jest nie fair. Chłopak naprawdę dużo tutaj zrobił, wiele bitych godzin tutaj przesiedział i jeden taki incydent (którego i tak nikt nie jest w stanie potwierdzić) nie powinien przesądzać o jego losie.

ps. rozstrzyganie spraw osobistych na forum jest dość... żenujące :|

Skomentuj

zajaranyy, Takero juz modem nie jest...
          tak jak mowisz wiedza to nie wszystko potrzebni sa tez aktywni moderatorzy.
          teraz tylko Umberto nam zostal no i Tatko w CA;]
          rowniez uwazam ze nie jest to fair;/

Skomentuj

Taaa.... co jeszcze... kaczynski prezydentem,takero stracil moda... to juz nie diyaudio.

Skomentuj

Wiem w pierwszym zdaniu próbowałęm ironizować ale, ze humanistą nie jestem to nie zabardzo wyszło, powiem że dupa blada i tyle

Skomentuj

Zamieszczone przez esh0
                Może nie powinienem, ale... Odebranie Takero moderatora jest nie fair. Chłopak naprawdę dużo tutaj zrobił, wiele bitych godzin tutaj przesiedział i jeden taki incydent (którego i tak nikt nie jest w stanie potwierdzić) nie powinien przesądzać o jego losie.

ps. rozstrzyganie spraw osobistych na forum jest dość... żenujące :|
                w pełni podzielam Twoją opinie.

Skomentuj

to moze jakis maly protest?:P blokada forum spamowanie czy cos?:P

[ Dodano: 2006-09-30, 21:36 ]
                  hehe zaraz bana dostane:P

Skomentuj

Może ktoś powie za co zdjeto mu moda?

Skomentuj

dragon, za to: http://audiomania.info/forum/viewtopic.php?t=2825

Tzn, takie są wszystkich przypuszczenia, jednak najlepiej aby wypowiedział się sam Takero, który pewnie w tej spawie wie najwięcej.

Skomentuj

Nie przeczytałem całego topica ale momento... sprawa się ociera o allegro i jak widze audiomanie, co ma do cholery diyaudio do tego i to ze on ma tutaj moda?

Skomentuj

dragon, tutaj był podobny temat, jednak ktoś go usunął. Topic ociera się o (prawdopodobone, przez nikogo nie potwierdzone) nieuczciwe zachowanie Takero.

Skomentuj

kryminalisci siedza w sejmie, lepper byl premierem a tu taki klops

Skomentuj

Ostatnio w polsce moda na afery :wink:

Skomentuj

Jedyny człowiek, który na tym forum coś robił, starał się, skakał, biegał, pomagał, był miły i go wywalili. Zobaczymy jak to teraz sie wszytsko pokula bez niego. Szkoda bo naprawde odwalił kawał dobrej roboty, którą mało kto doceniał.
                                Zgadzam sie z esh0 załatwianie prywanych spraw w taki sposób jest poprostu zachowaniem z przedszkola.

Skomentuj

Jeden z niewielu który tworzył mity, rozpowszechniał własne chore przekonania no i mi podpadł mocno za skórę.

Bez względu czy zawinił czy nie, moderki nie powinien mieć :cool: !

Skomentuj

Co jest?! Odebranie dla takero pozycji moderatora to jak strzelenie samobuja dla diyaudio.pl

Żeby sie nie rozpisywac zgadzam sie z kolega esh0 i delikatnie mowiac ktoś tu chyba upadł na głowe jeżli decyzja miała zwiazek z tym o czym pisano na audiomanii

Skomentuj

Zamieszczone przez Budzik
                                      Jeden z niewielu który tworzył mity, rozpowszechniał własne chore przekonania no i mi podpadł mocno za skórę.

Bez względu czy zawinił czy nie, moderki nie powinien mieć :cool: !
                                      Przez ciebie przemawiają powódki osobiste jak sam piszesz, więc twoja ocena sytuacji jest zbyt subiektyna aby mogła się liczyć. Ja bym był za tym aby takero cos o tym napisał jakiś mały esej i wyjaśnij spokojnie jak to według niego wyglądało.

Skomentuj

To, że Takero stracił moda nie jest decyzją jednej osoby.

Zachował się, delikatnie mówiac po chamsku, bo z mojego punktu widzenia oszukał kupującego głośniki, to raz. Dwa to niestety próbował przy tym oczenić kupującego (topic audiomanii). Trzy usuwał moje wpisy w temacie który "zniknął" a który de facto on sam usunął. Usuwanie wpisów innego moederatora jest niedopuszczalne, on usunał bo były nie po jego myśli.
                                        Cztery, nie raczy sie teraz odezwać, czyli się wypina na wszystkich i na to forum.

Moderator jest osobą która reprezentuje w pewnien sposób cały serwis i trzeba mieć osoby odpowiedzialne na takie funkcje. Chcecie miec reprezentanta pokroju endriu leppera ?

Moderator to nie jest osoba, która ma obowiazek udzielać się w każdym topicu. Nie musi też siedzieć 20h na dobe na forum i czuwać. Moderator ma za zadanie trzymać porzadek czyli usuwać tematy, przesuwać, czasem coś tam upomnieć i nic wiecej. Jak jakiś debilny temat pobędzie sobie godzine czy dwie, to się chyba nikomu nic nie stanie.

To, że tu żadko pisze, nie znaczy, że tak żadko zaglądam. Naprawde mi się znudziło dopisywać się do kolejnych tematów o doborze rurki bas reflexu, czy dylematach winISD. Od tego jest 1000 innych osób na forum, którzy zrobią to równie dobrze jak ja. Ja dopisuje się do tematów które mnie interesują, nie robie zbędnego spamu.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X