Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co wy na to ze Takero stracil moda...?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

z tego co slyszalem kolega leebe czy jakos tak (ten od glosniko) prosil Takero zeby skasowal tego posta.
    Yoshi_80, naprawde uwazam ze odbije sie to na porzadku na tym forum. ale moze mile mnie zaskoczycie

nie powinno skreslac sie ludzi po jednej wpadce (nawet gdyby cos bylo nie tak)
    no raczej nie interesuje nikogo co ktos robi na codzien, moze ktos tutaj handluje prochami, ktos inny ma burdel i co z tego?

jesli faktycznie wyszly szopki niech zalatwia to przez allegro czy cos... ta sprawa nie dotyczy foum.

Skomentuj

Yoshi_80, napisałeś że Takero wypina się na forum. Nie dziwie mu się, pracował, robił, tyral a wy za jeden błąd(choć nikt nie jest pewny jak było na prawdę) wyrzuciliście go na zbity pysk, sam bym tak zrobił.

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
        no raczej nie interesuje nikogo co ktos robi na codzien, moze ktos tutaj handluje prochami, ktos inny ma burdel i co z tego?
        Nic, dopuki sprawa nie dotyczy użytkowników forum bo w pewnym sensie stanowimy jakaś społeczność. Przypuśćmy jakby ciebie ktoś z forum tak wyrolował, to byłbyś zachwycony? Czy swierdził byś, że cholera oszust jeden a jeszcze go całe forum broni.

Każdy nażeka na polityke, że to kradnaca banda kolesi, gdzie jeden drugiego kryje. Wy niestety chcecie dać podobny przykład, bo Takero to taki fajny kolega..

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80
          Chcecie miec reprezentanta pokroju endriu leppera ?
          czemu nie ? :lol:

Szkoda troche chłopka bo tak naprawde nie ma 100% dowodów na to co sie stało nikt nie zna osobiscie na tyle dobrze dwóch stron by móc ocenić czyja to była wina.

Skomentuj

eXe, nie został wyrzucony tylko zabrano mu moda. Czy to tak wiele ? Chcecie to moge dobrowalnie zrezygnować. Wybierzecie sobie dwoch nowych modów.

Jakieś konsekwencje trzeba było wyciagnać, jak nie zabrać moda to co ? Pogrozić straszną emot ikoną ? Maila wysłać ? LOL ludzie nie badzcie śmieszni. Takero miał Czas na odkręcenie całej sprawy. Oddać pieniadze, odebrać głosniki i wyjść z twarzą, albo prawie z twarzą. ALE NIE , wolał w chamski sposób, powtarzam, chamski oczernić Libera i utrudnić mu jeszcze bardziej życie.

Czy takiego chcecie moderatora ?

Skomentuj

Yoshi_80, jesteś bardzo pewny tego, że to właśnie Takero zawinił, widziałeś te głosniki przed i po? Bo na forum jest osoba która widziała przed. Nie bronie nikogo bo nie widziałełem ich ale ty chyba też. Jesteś bardzo przekonany o jego winie.
              Jak dla mnie to tym forum może moderować nawet Krystyna z Gazwoni byle był porządek, a wiem, że jak robił to Takero to takowy był.

Skomentuj

Tak tą osobą jest brat Takera ... wiarygodne źródło nie ma co.

Po drugie zachowanie T, nie świadzy bynajmniej o jego "niewinności". Nawet jeżeli tak było to poziom jego chamstwa był tak wielki, że już za to mozna sie zastanawiać czy powinien być moderatorem.

Skomentuj

Nieeeeeeeeee :mrgreen:

Skomentuj

Tego, że to jest jego brat nie wiedziałem, pewno jak więkoszść ludzi z tego forum.
                    Może nie popisal się kulturą ale to na niego na początku zostal wykonany bardzo sprytny atak i moim zdaniem miał prawo się zdenerwować.

Tak czy innaczej postanowiliście jak postanowiliście i waszą decyzję musimy szanować, niby jeśli się komuś nie podoba to nie musi tutaj przebywać ale może warto byłoby zasięgnąć też opini userów, bo oni(a właściwie to MY) tworzymy to forum tak samo jak moderatorzy (o ile nie bardziej)

Skomentuj

To czy takero wyrolował kogoś czy nie to mnie specjalnie nie interesuje i tak długo jak to mnie nie dotyczy tak długo interesować nie będzie. Mnie obchodzi bardziej forum i porządek na nim. "Jak cię widzą tak cię piszą" ja widze lub nie widzę, że np taki yoshi gówno robi jeżeli chodzi o moderkę (jeżeli się myle przepraszam) tak samo reszta modow których wymieniłem na początku. Jeżeli wyraz gówno jest jakimś rażącym wulgaryzmen dla kogoś to również przepaszam.

Sory, że tak wyrywam z kontekstu ale muszę:

Moderator jest osobą która reprezentuje w pewnien sposób cały serwis i trzeba mieć osoby odpowiedzialne na takie funkcje.
                      racja

Moderator to nie jest osoba, która ma obowiazek udzielać się w każdym topicu.
                      ale skoro moderator ma wiedze na jakis temat to czemu miałby nie pomóc, czy bycie moderatorem nie zobowiązuje

Nie musi też siedzieć 20h na dobe na forum i czuwać.
                      ale powinien być na forum częściej niż inni użytkownicy w celu pilnowania porzadku chyba taka jego funkcja, a nie zaglądać od czasu do czasu

Moderatorami powinni byc aktywni użytkownicy, który przesiadują długo na forum i mają wiedzę. No i chyba chęci którym naszym modeeratorą brakuje

(takero, tata, umerto ... u nich przynajmiej widać, że coś robią reszta to offtop)

Skomentuj

wszyscy wiedza ze Budzik, Yoshi_80, za Takero nie przepadacie, spoko luz nic nam do tego. to ze klociliscie sie na gg i pw nikogo nie obchodzi, na forum byla kultura. byl porzadek.

to forum i moderzy sa dla nas czy my dla forum?
                        lepper ma swoj elektorat i rzadzi... demokracja czy jakos tak?:p

[ Dodano: 2006-09-30, 23:47 ]
                        btw Viper to brat Takero?:P

Skomentuj

Niestety bardzo ale to bardzo ubolewam nad tym co tu czytam. Powodów jest wiele. Mówicie, że ja i Budzik jesteśmy stronniczy. Racja, nie ma czegoś takiego jak obiektywizm. Ale Wy również jesteście stronniczy. Bo pisemna opinia jednego usera (Viper) przeważa dla was szale niewinności Takero, i jest ważniejsza niż to co pisze poszkodowany w całej sytuacji, podając logi z GG, zdjecia itd tylko że .. :

Zamieszczone przez mIKI
                          btw Viper to brat Takero?:P
                          No właśnie i co teraz ? Troche głupio wyszło, nie ? Gdzie obiektywizm ? .

Zamieszczone przez zajaranyy
                          To czy takero wyrolował kogoś czy nie to mnie specjalnie nie interesuje i tak długo jak to mnie nie dotyczy tak długo interesować nie będzie.
                          Zażenowany jestem tą wypowiedzią.

Skomentuj

Panowie powiem tak...

stawiacie sprawe w takim swietle , poniewaz sam Takero byl dla Was kims w rodzaju kolegi i kogos, kto sluzyl rada i utrzymywal porzadek na forum.... malo tego pomagal innym . Zdaje sobie sprawe z takiego stanu rzeczy i w zaden sposob tego nie neguje , wrecz przeciwnie . Tylko zastanwocie sie jesli ktorys z Was wydalby ciezko zarobione pieniadze za cos co okazalo sie zlomem , malo tego - zostalibyscie oszukani i w beszczelny sposob oczerniani ... mysle,ze jakakolwiek wiara w 2ga osobe zostalaby POWAZNIE nadszarpnieta,zeby nie powiedziec zalamana . Ja wlasnie jestem taka osoba - nie zawaham uzyc sie tego slowa ZOSTALEM OSZUKANY . Sam ten fakt dyskryminuje osobe takera z funkcji administratora forum , malo tego dyskryminuje go rowniez jako czlowieka . Zapytacie dlaczego takie mocne slowa ? Ano dlatego,ze takero zrobil mi WIELKIE swinstwo nie tylko jako uzytkownikowi forum ale rowniez jako czlowiekowi, ktory oczekiwal od niego pomocy . Moim zdaniem on nie udziela sie teraz na forum i nie odzywa sie nawet do Questera nie dlatego,ze stracil modera , ale dlatego,ze jest mu poprostu wstyd bo wyszlo na jaw to co uczynil... i to co probowal zatuszowac ( mam na mysli obrazliwe teksty pod moim adresem typu ZLODZIEJ ) . Faktem jest,ze to ja poprosilem aby takero usunal topic z tego forum - wiecie dlaczego ? Bo wiezylem mu do tego stopnia,ze dalem nabrac sie na jego bajki .... a to tylko dlatego,ze sprawy audio to dla mnie nowosc i nie mam doswiadczenia odnosnie samych glosnikow . Natomiast innym faktem jest ( i tu przyznaje Wam racje) ,ze nikt z forum nie zna sprawy na 100 % - to prawda , ale mam propozycje.... Poniewaz jestem uczciwym czlowiekiem ( i bede to podkreslal za kazdym razem) zapraszam kazdego chetnego do mnie do domu aby mogl ocenic,czy ja mgolem cokolwiek robic przy tym glosniku . Moge rowniez pokazac cale archiwum gg , jak rowniez wszystkie dowody wplaty i zdjecia , ktore byly wykonane w dniu odebrania paczki . Naprawde nie mam kompletnie nic do ukrycia .... a wiecie czemu ? Z jednej bardzo prostej przyczyny - BO TO JA ZOSTALEM OSZUKANY I TO JA ZAPLACILEM ZA SZAJSOWNY GLOSNIK , KTORY MIAL BYC DELIKATNIE MOWIAC " NIECO BARDZIEJ SPRAWNY" . W pelni zdaje sobie sprawe,ze dla Was nie bede w 100% wiarygodna osoba bo mnie poprostu nie znacie. Jestem nowy na forum i nie mam zadnej nazwijmy to renomy, w przeciwienstwie do takero, ale zauwazcie,ze on wlasnie chcial ten fakt przeciw mnie wykorzystac... chcial mnie wykpic i oczernic ,a gdy widzial,ze to mu nie wyszlo bo jednak duza czesc ludzi przyznala racje mi .... POPROSTU SIE USUNAL JAK TCHORZ udajac,ze ma to wszystko gleboko .

Chce jeszcze zaznaczyc,ze nie cieszy mnie fakt,ze takero stracil modera - bo dla mnie to zadne pocieszenie DLA MNIE LICZY SIE TO,ZE TO JEST W PEWNYM SENSIE NAUCZKA DLA NIEGO ZA TO CO ZROBIL, A OSOBY KTORE O TYM ZADECYDOWALY WYKAZALY, POSIADAJA PRZYNAJMNIEJ KREGOSLUP MORALNY .

Mysle tez,ze jesli Takero przystalby na warunki proponowane przeze mnie to w oczach niektorych by nie stracil tak wiele.... tak sie jednak nie stalo ,a moglo wszystko ( badz prawie wszystko) wrocic do punktu wyjscia . Malo tego. Mysle,ze by nie bylo tej calej afery , gdyby w pewnym momencie nie nazwal mnie BEZPODSTAWNIE zlodziejem i nie utrudnial mi sprzedazy DOBREGO glosnika . A jednak to zrobil i dlatego mysle,ze kara jaka otrzymal jest jak najbardziej sluszna.... aczkolwiek MINIMALNA .

Dlatego forumowicze nie patrzcie slepo w jego osobe.... bo na dobra sprawe Wy tez nie znacie go jako czlowieka . Ja go poznalem jako oszusta choc na poczatku tez mi pomagal...a przynajmniej tak myslalem .

Liber / Leebee

Skomentuj

A mi to wisi ze tak powiem :) do takero nic nie mam, na gg z nim sie dobrze gada itp.
                              Co do jego moderki to tez nie mam zadnych zastrzezen, a jesli o ta sytuacje z tymi visatonami to mysle, ze powinien ja rozwiazac takero z nabywca ow glosnikow.

Skomentuj

Maxi masz racje .... tylko,ze on nie chce i w tym tkwi szkopul . Bo jesli by przystal na zwrot glosnikow i pieniedzy to by potwierdzil to,ze klamal piszac ,ze to ja je uwalilem czy wrecz zniszczylem - A NIC TAKIEGO NIE MIALO MIEJSCA.

Skomentuj

A gdyby te glosniki kupił chociazby Quester? przeciez bylo ogloszenie,wtedy co,okazaloby sieze oszukal Questera? tak napewno.

A Ty budzik jak niemasz nic do napisania sensownego to sie nieodzywaj.

Skomentuj

Hmmm...
                                    Cos mi sie zdaje ze przez ten temat wynikna niepotrzebne klotnie, takze panowie troszke spokoju sie przyda...
                                    Liber, do Ciebie tez nic nie mam, ze jestes nowym uzytkownikiem forum to nic nie znaczy, jeden moze byc dlugo na forum i moze sie okazac oszustem...

Skomentuj

W tym problem, że wszyscy wychodzą z załozenia - Takero fajny kolega wiec to nie jego wina.

Niestety fakty są takie, że on nie zrobił minimalnego ruchu na obrone swojej osoby tylko się pogrążał. NAJGŁUPSZYM jego zagraniem było odzywanie się na audiomanii w ogłoszeniu Libera i oczernianie go w bezczelny sposób. Normanie nie moge pojąć jak można było zrobić coś tak głupiego, bo to od tego momentu cała akcja na nowo się nakręciła. Po prostu sam sobie zaszkodził.

Skomentuj

Tasior to jak wytlumaczysz fakt,ze Takero nie chce spowrotem tych glosnikow ? Skoro sa one w idealnie takim samym stanie jak je otrzymalem ? Dlaczego tez wypial sie nie tylko na mnie ale rowniez na forumowiczow ? Znalazl łosia / laika / nowicjusza / nawinego czy jak tylko mozna mnie nazwac w takiej sytuacji i to wykorzystal - proste. Poniewaz wyszlo to wszystko na powierzchnie ( przytoczyc mozna tu prawde o gownie) to nie ma cywilnej odwagi naprawic to co spierdzielil :|

MAxi rozumiem Cie ... no problemo i ciesze sie,ze myslisz w ten sposob.

DO WSZYSTKICH :

CZY MYSLICIE,ZE CHCAC KOGOS OSZUKAC BYM ZADAWAL SOBIE TYLE TRUDU ODP. NA KAZDY POST ? ZAPRASZAJAC DO WLASNEGO DOMU ? ROBIL ZDJECIA ? PISAL TE WSZYSTKIE WYWODY ? POKAZYWAL LOGI Z GG ? JESTEM PRZEKONANY,ZE BY TAK NIE BYLO .

CHCE POPROSTU SPRAWIEDLIWOSCI .... TO NIE DUZO W POROWNANIU Z TYM CO MNIE SPOTKALO

Skomentuj

W tym problem, że wszyscy wychodzą z załozenia - Takero fajny kolega wiec to nie jego wina.
                                          No kurde w sumie racja co by niebyło naprawde ciężko jest uważyć, ze osoba która jest z nami od kilku lat w naszej rodzince robi coś takiego,najgorsze jest to, że fakty mówią same za siebie. Ale mnie np trudno jest się z taką sytuacją pogodzić.

Ja miałem okazje handlować z kilkoma użytkownikami np z EZO którego wcześniej nie znałem i wpłąciłem mu kase na konto i mógł mnie bez problemu orżnąć ale tego nie zrobił dlatego ja bezustannie wieże w uczciwość w naszej diy-rodzinie.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X