Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co wy na to ze Takero stracil moda...?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Maxi - Cos mi sie zdaje ze przez ten temat wynikna niepotrzebne klotnie, takze panowie troszke spokoju sie przyda...

Masz 100 % racji..

Budzik - Jeden z niewielu który tworzył mity, rozpowszechniał własne chore przekonania no i mi podpadł mocno za skórę.

Bez względu czy zawinił czy nie, moderki nie powinien mieć !

Ty sie koles gowno znasz. Ja mam Takuska na gg i jakos nic do niego nie mam. Gadalem z nim dosc czesto i jakos zawsze mial czas sie odezwać. Nie tworzyl mitow bo jesli cos nie wiedzial to pisal ze by nie polegac do konca na jego zdaniu bo NIE JEST PEWNY!
    Pozatym kiedys bylo ze miales nie siedziec na tym forum bo jest tu dno.
    Wiecej nie napisze nic odnosnie ciebie do jestes jak CZyrak na dupie. [/code]

Skomentuj

Liber, piszesz, że on zaczął? A kto pierwszy założył temat na diy" To nie jest atak na Takero"?

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
        a co jesli oba glosniki trzymaja paramerty?
        A wiesz o tym, że głośnik z dziurą w membranie po walnięciu młotkiem ma wielkie szanse trzymać poprzednie parametry ! I co uznasz na tej podstawie, ze jest sprawny ? Troche wyobraźni.

Ponadto pokażcie mi logike w argumentacji Takera z którą sie de facto zgadzacie ->
        Kupuję głośniki od kogoś, następnie robie na jednym burdel butaprenem, odklejam kawałek kopułki po to, żeby zaraz domagać się zwrotu pieniędzy (mało prawdobodne zeby je odzyskał).
        Czyli psuję świadmoie głośnik, żeby : być może odzyskać pieniądze ale głownie po to żeby narobić takero wokół tyłka

Śmieszne prawda ?

Skomentuj

Yoshi_80, nie znasz ludzi...

Skomentuj

vice versa

Skomentuj

na tej fotce gdzie jest butapren,widac takze czarny klej pod spodem,czyli normalny.

Skomentuj

eXe jesli to jest aluzja do mnie to WYPRASZAM SOBIE . A czy Ty jestes znawca ludzi ? Mozesz poszczycic sie jakims tytulem z dziedziny antropologii ? Rownie dobrze mozna napisac,ze Ty nie znasz ludzi broniac Takero .

Skomentuj

ja powiem tyle

kazdej osobie która zrobilaby mi WAŁKA robilbym KOLO DUPY WSZEDZIE GDZIE SIĘ DA!!!

[ Dodano: 2006-10-01, 19:39 ]
                  Zamieszczone przez Tasior
                  na tej fotce gdzie jest butapren,widac takze czarny klej pod spodem,czyli normalny.

heh to ODKUP TE WISATONY

Skomentuj

Tasior jak to butapren ?!

Chcesz adres do mnie ? Moge Ci podac przyjedz i je zobacz,a pozniej pisz co na nim sie znajduje ! To,ze Takero napisal o jakims butaprenie to nie znaczy,.ze glosnik jest pokryty tym klejem.

jak chcesz to Ci je sprzedam taniej niz w sklepie 125 za glosnik ! Czemu nie skoro nie roznia sie parametrami i sa od dobrego kolegi Takero .

Skomentuj

Liber, jakby to była aluzja do Ciebie to bym Ci to napisał wprost. Nie bronie Takera, poprostu nie o takich głupich przypadkach słyszałem.

Było nie było, Takero przepadł i mu się nie dziwię. Nie ma co płakać na rozlanym mlekiem bo myślę, że gdyby nawet wszysy powiedzili mu aby wrócił na moderke to on i tak to oleje.

Skomentuj

Burzliwa dyskusja się wywiązała, a tak naprawdę niewiele ma wspólnego z faktem utraty przez Takero moderki. Dla jasności sytuacji wyjaśnię powody dla których pozbawiłem (nie bez poparcia innych osób) kolegę Takero przywilejów moderatora.
                        Po pierwsze i najważniejsze prywatna "potyczka" pomiędzy Panami Takero i Liber'em nie miała najmniejszego wpływu na tę decyzję. Sprawa jest mi znana jedynie z tego co wyczytałem na forach, a na tej podstawie nie można stwierdzić ponad wszelką wątpliwość winy, a co ważniejsze nikt z tu obecnych nie ma prawa sądzić ani osoby Takero, ani osoby Liber'a (takie jest moje prywatne zdanie).
                        Co zatem było przyczyną decyzji o uszczupleniu grona moderatorów ?
                        Primo: kolega Takero dopuścił się nadurzycia uprawnień moderatora - tym właśnie jest usuwanie postów innego moderatora (bez względu na powód). Wszyscy Moderatorzy są równi wobec swoich przywilejów i żadnemu z nich nie wolno tego nadużywać - aspekt czysto etyczny i wydaje mi się, że niepodważalny.
                        Secundo: jak już Yoshi wspomniał (a ja opinię tę podzielam w 100 moderator jest swego rodzaju reprezentantem serwisu, którym się opiekuje. Widziałem kilka wycinków arhiwum GG i wierzcie mi, że Takero zachował się conajmniej niegodnie. Uwłaczanie innym i kierowanie drastycznych inwektyw pod adresem rozmówców trudno nazwać godną reprezentacją serwisu. Od moderatora powinno się wymagać przynajmniej zachowania podstawowych zasad savoire vivre.

Ze swojej strony dodam, że z dużą przykrością podjąłem przedmiotową decyzję (o czym nie omieszkałem powiedzieć koledze Takero via GG) choćby ze względu na zauważony przez Was fakt, iż należał On do najbardziej pracowitych i sumiennych moderatorów w historii diyaudio.pl znanej mnie osobiście - możliwe, że nawet przewodził w tej stawce. O tym także nie omieszkałem Jemu wspomnieć.

Reszta zależy od samego Takero, który nadal jest tu (przynajmniej przeze mnie) mile widziany.

Skomentuj

Teraz przynajmniej wiadomo o co tak naprawde chodzi :->

Skomentuj

Skoro wiadomo o co chodzi to lecimy na misto i robimy zamieszki :!: :!:

Zamieszczone przez Quester
                            nikt z tu obecnych nie ma prawa sądzić ani osoby Takero, ani osoby Liber'a.
                            dlatego chyba możemy sobie już odpuścić dalsze komentarze w tym temacie

Skomentuj

Jestem przekonany,ze po wypowiedzi Questera nikt nie ma juz zadnych watpliwosci odnosnie straconej moderki Takero . A tym bardziej nie bedzie obwinial mnie jako strone sporu .

Z mojej strony powiem tylko,ze nie zycze nikomu aby znalazl sie w takie sytuacji w jakiej znalazlem sie ja . Niech to wszystko bedzie przestroga dla innych uzytkownikow forum.

Nadal uwazam,ze wiara w drugiego czlowieka jest jedna z priorytetowych kwestii w kontaktach miedzyludzkich... pomimo tego,ze po tej calej sytuacji moja wiara zostala powaznie zachwiana , to nie stracilem jej m.in. dzieki niektorym osobom z tego forum .

Przychylam sie do wypowiedzi Zajaranego - odpuscmy sobie WSZYSCY dalsze komentarze tego tematu. Jesli samemu Takero nie zalezy na tym aby to naprawic to jego strata ( moralna) ...a moja strata finansowa . Koniec

Skomentuj

po 1. butapren bo nieznam innego kleju tego koloru,wybierz dowolny inny o tym kolorze.

po 2. czy niepisalem juz ZE NIECHCE TYCH GLOSNIKOW BO NIEMAM KASY A MAM JUZ SUBA NA AXX1010? Czytaj co pisze.

po 3. chetnie bym przyjechal zeby je obejzec,myslis ze nie?

Skomentuj

Tyle mamy problemow.. tyle klopotow na codzien ...mimo wszystko czlowiek czlowiekowi psem. Okrasc ukrasc oszukac ...itp ..to nasz sposob na zarabianie pieniedzy?! Przykre.

Skomentuj

to zapraszam Tasior jak chcesz dam adres na PW, ALE W TYM TEMACIE NIE MAM ZAMIARU JUZ WIECEJ PISAC BO TYLKO NERWY MI SIE PSUJA - NAPRAWDE . Napisalem puente post wyzej... skromna bo skromna ale mysle,ze wystarczajaco dokladnie wszystko opisalem juz wczesniej.

Skomentuj

Jedyne co mogę powiedzieć, że topic ten zanim Q wyjasnił całą sprawę pokazał charakterek niektórych użytkowników forum, niektórzy dodatkowo skierowali słowa w moją stronę, niestety przeleciały obok mnie i sa juz na orbicie Słabi, nudni i przedewszystkim bez własnego zdania , a co najgorsze przekonani że wszystko wiedzą choć są na forum króciutko.

Moderka Yoshiego jest niepodważalna, każdy by chciał żeby pisał niewiadomo ile, ale gdyby nie godziny spedzone przy tutorialu do SW wiele osób teraz płakało by nad zwrotką a tak siedzą i cieszą gębe, Tatorurbo ... stare dobre czasy, reszta osób wogóle niepasuje do tej roli.

PS. opisy w stylu Tasiora tylko potęgują nastawienie do diyaudio .... bo to że wiele osób jest na forum i pisze to nieznaczy że jest w gronie diyaudio

Skomentuj

bo Diyaudio juz niema.

Skomentuj

Puki jest porządna ekipa puty jest diyaudio ... bo to niejest strona a społecznośc która sie jako tako zrzeszyła dzieki forum diyaudio i AM. NIestety do tej społecznosci wiele osób niechce należec będac na forum :wink:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X