Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Koszulki diyaudio - zamówienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
    PS. Może pw mu napisać... ?
    Wyślij... A może od razu się całością zajmiesz?

Skomentuj

W weekend wyślę do kilku firm maile z zapytaniem o wycenę koszulek przy danej ilości i problem z głowy, nikt nikomu łaski nie robi a konkurencja nie śpi.
      dostałeś już jakąś odpowiedź?
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie, bo jasno określono, że nie mieszamy już:
        I teraz co, znajdzie się tańsza firma, zaoszczędzi się po parę zł i co, maxi będzie siedział i przelewał nadpłaty każdemu??
        Zadałem proste pytanie jak stoimy z zamówieniem...

Skomentuj

Nie na temat...
          Zadałem proste pytanie jak stoimy z zamówieniem...
          spadliśmy na dno.... ale dzięki temu będzie się od czego odbić
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
            to grubo:) W takim razie zmieńmy kolor na czerwony, może na święta dojdzie..

Skomentuj

Partactwo. Sory, ale taka jest prawda - robić ni ma komu.

Skomentuj

oj czepiacie sie, pewnie czekaja chlopaki na odpowiedz z firmy nadrukowej, teraz powinna zapanowac tu cisza na tydzien !

Skomentuj

Zadzwonię dziśdo tej firmy spytam jaki jest status zamówienia i ewentualnie (jak będę mógł coś zrobić i wina leży po ich stronie) pogonię ich.

---------- Post dodany o 06:38 ---------- Poprzedni post o 05:57 ----------

Zadzwonię dziś tej firmy spytam jaki jest status zamówienia i ewentualnie (jak będę mógł coś zrobić i wina leży po ich stronie) pogonię ich.

Ok, więc sprawa wygląda Tak:

Maxi napisał mi że babka nie odpowiedziała na emaila i czeka dwa dni. Dziś powiedziała mi że rozmawiała z Maxim telefonicznie i nie ma emaila (może ktoś skasował) to ogólna skrzynka ale nie co wnikać, prosiła o przesłanie ponownie.

Ze względu że Maxi jest zarobiony i chłopak naprawdę może nie mieć czasu, proponuję aby mu pomóc bo teraz trochę czasu aż się odezwie, chyba że ktoś ma kontakt telefoniczny.

Może kolega Csbiczek ma pełną liste koszulek do zrobienia i ilości, mogę ( lub ktoś inny) jeszcze dziś poprosić o wycenę, Maxi ja się pojawi to zapłaci, koszulki wyślą do Csbiczka ( z tego co jestem w temacie będzie rozsyłał).

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                    Może kolega Csbiczek ma pełną liste koszulek do zrobienia i ilości, mogę ( lub ktoś inny) jeszcze dziś poprosić o wycenę, Maxi ja się pojawi to zapłaci, koszulki wyślą do Csbiczka ( z tego co jestem w temacie będzie rozsyłał).
                    Panowie... praca przy zamówieniu, to dystrybucja samych koszulek, co zresztą csbiczek ma realizować jak mi wiadomo. Wysłanie zapytania i akceptacja oferty nie jest żadną organizacją zamówienia - umówmy się, dobrze?
                    BTW, od 11 maja mieliśmy poczekać ze 2 tygodnie, czyli do 25 maja jest czas, więc o co ten cały raban?

Skomentuj

Zamieszczone przez RpLand Zobacz posta
                      Wysłanie zapytania i akceptacja oferty nie jest żadną organizacją zamówienia
                      Na chwilę obecną nawet to nie jest zrobione... Mi się nie śpieszy i nie mam do nikogo pretensji bo jest to zrozumiałem że każdy ma inne zajęcia.
                      Maxi napisał mi aby pogonić babkę więc to zrobiłem, ale niestety nie da rady przesunąć się do przodu bez niego.

Zgodzę się też ze stwierdzenie "robić nie ma komu" jest trochę nie na miescu..

Skomentuj

Pretensji nie ma co mieć, w końcu każdy czeka, "organizatorzy" również, ale fakt jest faktem koszulek nie ma. Jest to co najmniej nieprofesjonalne podejście do sprawy. Poczekajmy do 25 może coś się ruszy, ale wątpię.

Skomentuj

no galimatias sie zrobil - ja kase wplacilem i mam nadzieje ze nie zaginie

Skomentuj

Dojdą koszulki to stopniowo będą wysyłane, nie wszystkie w jeden dzien bo jest ich sporo ale myślę że w ciągu 5 dni roboczych zostaną rozesłane bez problemu. Większość adresów mam, kto nie podał sugeruję podesłać mi jeśli chce dostać koszulkę... Co do całej organizacji to ja odkopałem temat i były pytania kto chce się tym zająć, ja zasugerowałem że mogę rozesłać bo rozsyłać pw z danymi, sprawdzać konto prosić o wpłaty i się upominać nie mam ochoty, do mnie przychodzi cała paka, mam listę ludzi kto jakie i ile, pakuję rozsyłam i to tyle z mojej strony. Maxi na wstępie pisał że nie ma zbyt wiele czasu, każdemu to pasowało więc teraz proszę zamilczeć i grzecznie czekać a nie robić niepotrzebny bajzel...

Skomentuj

Eee.... ? Wy macie do mnie jakies ale?
                              Zadeklarowalem sie, ze moge to pozamawiac itp... jakos chetnych wtedy nie bylo...
                              Wiem, ze to trwa naprawde dlugo ale nie zwalajcie calej winy na mnie.

Jak babka z tej firmy co marios podal nie odezwie sie do jutra do 23, to w czwartek idzie zamowienie z firmy u ktorej juz zamawialismy.

Skomentuj

Maxi, kilka postow wyzej
                                ||
                                \/
                                Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                                Zadzwonię dziś tej firmy spytam jaki jest status zamówienia i ewentualnie (jak będę mógł coś zrobić i wina leży po ich stronie) pogonię ich.

Ok, więc sprawa wygląda Tak:

Maxi napisał mi że babka nie odpowiedziała na emaila i czeka dwa dni. Dziś powiedziała mi że rozmawiała z Maxim telefonicznie i nie ma emaila (może ktoś skasował) to ogólna skrzynka ale nie co wnikać, prosiła o przesłanie ponownie.

Ze względu że Maxi jest zarobiony i chłopak naprawdę może nie mieć czasu, proponuję aby mu pomóc bo teraz trochę czasu aż się odezwie, chyba że ktoś ma kontakt telefoniczny.

Skomentuj

W koncu Pani z zaproponowanej firmy sie odezwala.
                                  Teraz mam tylko do was pytanie:
                                  Moge wziasc na probe przykladowo 2szt jedna biala 155mg i jedna czarna 185mg, teraz pytanie czy chcecie troche jeszcze poczekac ;D az dojda do mnie te dwie koszulki, zobacze jak wypada nadruk w porownaniu z poprzednim zamowieniem i wtedy zadecydujemy czy skad zamawiac (ew. roznice w cenie kazdy otrzyma powiedzmy w kopercie z koszulka;p )
                                  Jesli nie to jutro idzie zamowienie z poprzedniej firmy.
                                  Szybko sie zastanawiac, bo sam juz sie niecierpliwie bo strasznie dlugo to trwa.

Skomentuj

Składaj zamówienie do "poprzedniej firmy". Potem zaś zabawa z oddawaniem reszty itp. Niech będzie tak jak było ustalone na początku

Skomentuj

a ja z checia poczekam :) moze nie z checia ale po co placic o polowe wiecej za to samo? niech sie wypowiedza Ci co dluzej czekaja ode mnie :)

Skomentuj

Mi to obojętne, chociaż logiczne i racjonalne by było zakupienie koszulek taniej-różnica jest dość spora.
                                        Ceduję tę decyzję na organizatora :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi Zobacz posta
                                          biala 155mg i jedna czarna 185mg
                                          co zes bral ze sie dawki pomylily?

i tak juz dlugo czekamy wiec jak to potrwa nie dluzej niz tydzien to warto poczekac
                                          tylko jak juz pisalem ja np bym wolal doplacic do jeszcze jednej niz zwracac...

i co z damskimi?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X