Zamieszczone przez csbiczek
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Koszulki diyaudio - zamówienie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
jestem za tym, żeby nie wprowadzać już żadnych zmian w ilości zamawianych koszulek itd., w gruncie rzeczy, jeśli komuś zależało, mógł to zrobić wcześniej, kiedy był na to czas. bo teraz zależy nam właśnie na czasie. jak każdy zacznie grzebać w portfelu w interesie o kolejne sztuki to końca nie będzie. nie ma co kombinować. w pierwszej kolejności zrealizować zamówienie, a dopiero później rozliczać się z ewentualnej różnicy w kosztach. lepiej czekać na pare groszy niż na koszulkę
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaMaxi,
Wysłałem Ci przed chwilą namiary na emaila, tak teraz myślę może zamiast zwracać różnicę spytaj się po ile Ci zrobi koszulki 180g będa grupsze , lepsze i trwalsze.
Będzie mniej roboty ze zwracaniem kasy itd..
Skomentuj
-
wg mnie pomysl; z grubszymi koszulkami nie jest trafiony
czy ktos takie koszulki nosil latem?!
juz te co poprzednio zamawialismy sa dosc grube i laten czuc ze to solidniejsza, grubsza koszulka... tak wiec dla mnie grubsza stanowczo odpada
juz wole doplacic kolejne kilkanascie zl i miec jeszcze jedna koszulke :P
jak roznica bedzie mala to niech kolega sobie piwo za nasze zdrowie wypije
Skomentuj
-
Marios, maila otrzymalem, thx.
Co do tych grubszych koszulek to dokladnie wypytam o ceny, najwyzej wezme na probe jedna zwykla bodaj 155g i jedna ta grubsza 180g - najwyzej zostawie dla siebie.
Pamietajmy, ze podali cene netto. Na fakture tego nie wezme bo poprostu nie mam jak.
Panowie, sorki ze to tez tyle czasu zajmoje z mojej strony ale od 11 do 23 nie ma mnie w domu (praca + dojazd do niej), tak czy inaczej zamowienie jest juz mozna powiedziec w fazie koncowej, takze mysle ze max w przeciagu 2tyg. kazdy koszulke bedzie miec - uzaleznione jest to tez od tego jaki czas dana firma bedzie potrzebowac na zrobienie + ew. wysylki.
I jeszcze raz napisze, zeby kazdy wyslal pw. do uzytkownika csbiczek z danymi do wysylki, bo to on bedzie rozsylal do kazdego z nas forumowa koszulke.
Cdn...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Maxi Zobacz postaMarios, maila otrzymalem, thx.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Dj SMS Zobacz postanie róbmy już zmian, niech zostanie jak było na początku wszystko. bo się dezorient robi. jak najszybciej żeby zamówienie poszło. był już czas na wybór ile/jaki kolor. pozdr
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaJak coś ma być trochę tańsze i po kilku praniach wyglądać jak ścierka to bez sensu jest kupować.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postakoszulki maja byc tego samego producenta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez suszi Zobacz postadopoki nie wyslesz kasy, to zamowienia niema
PS. Może pw mu napisać... ?:lol:
Skomentuj
Skomentuj