Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Koszulki diyaudio - zamówienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
    maxi będzie siedział i przelewał nadpłaty każdemu??
    Ja bym chciał zrobić dopłatę do drugiej koszulki, w kolorze dopełnijącym :)

Skomentuj

Nie na temat...
      panowie radzę szybko koszulki zamawiać bo od ok południa płoną magazyne chińskiej odzieży pod warszawą
      takie centrum hurtowej sprzedaży
      cena koszulki pójdzie w górę
      tylko obserwować giełdę w pekinie
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

jestem za tym, żeby nie wprowadzać już żadnych zmian w ilości zamawianych koszulek itd., w gruncie rzeczy, jeśli komuś zależało, mógł to zrobić wcześniej, kiedy był na to czas. bo teraz zależy nam właśnie na czasie. jak każdy zacznie grzebać w portfelu w interesie o kolejne sztuki to końca nie będzie. nie ma co kombinować. w pierwszej kolejności zrealizować zamówienie, a dopiero później rozliczać się z ewentualnej różnicy w kosztach. lepiej czekać na pare groszy niż na koszulkę

Skomentuj

no wiec tak jak pisalem - na czym stoimy Z ZAMOWIENIEM :)
          wali mi tak szczerze mowiac, czy kto inny teraz znajdzie taniej - git, bedzie na przyszlosc jak znalazl, mozna bedzie porownac jakosc itp :)
          komu mam poslac adres do wysylki?

Skomentuj

Bede dzwonic dzis do tej babeczki, ew. roznice cen rozliczymy pozniej - mysle ze z tym problemu nie bedzie.

Adres do wysylki koszulek prosze wysylac do uzytkownika csbiczek

Skomentuj

Maxi,

Wysłałem Ci przed chwilą namiary na emaila, tak teraz myślę może zamiast zwracać różnicę spytaj się po ile Ci zrobi koszulki 180g będa grupsze , lepsze i trwalsze.
              Będzie mniej roboty ze zwracaniem kasy itd..

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                Maxi,
                Wysłałem Ci przed chwilą namiary na emaila, tak teraz myślę może zamiast zwracać różnicę spytaj się po ile Ci zrobi koszulki 180g będa grupsze , lepsze i trwalsze.
                Będzie mniej roboty ze zwracaniem kasy itd..
                dokładnie! jak się da to jak najlepszy materiał i tyle :) :)

Skomentuj

ja jestem za, ale generalnie to kolega maxi powinnien podjac jednoznaczna decyzje bo jakiekolwiek zmiany w planach wiaza sie z opoznieniami
                  Last edited by AIPOWER; 11.05.2011, 14:52.

Skomentuj

kilka dni w porownaniu do kilku miesiecy jakie trwa zamowienie to chyba nie duzo? :)

Skomentuj

wg mnie pomysl; z grubszymi koszulkami nie jest trafiony
                      czy ktos takie koszulki nosil latem?!
                      juz te co poprzednio zamawialismy sa dosc grube i laten czuc ze to solidniejsza, grubsza koszulka... tak wiec dla mnie grubsza stanowczo odpada
                      juz wole doplacic kolejne kilkanascie zl i miec jeszcze jedna koszulke :P
                      jak roznica bedzie mala to niech kolega sobie piwo za nasze zdrowie wypije

Skomentuj

Marios, maila otrzymalem, thx.
                        Co do tych grubszych koszulek to dokladnie wypytam o ceny, najwyzej wezme na probe jedna zwykla bodaj 155g i jedna ta grubsza 180g - najwyzej zostawie dla siebie.

Pamietajmy, ze podali cene netto. Na fakture tego nie wezme bo poprostu nie mam jak.

Panowie, sorki ze to tez tyle czasu zajmoje z mojej strony ale od 11 do 23 nie ma mnie w domu (praca + dojazd do niej), tak czy inaczej zamowienie jest juz mozna powiedziec w fazie koncowej, takze mysle ze max w przeciagu 2tyg. kazdy koszulke bedzie miec - uzaleznione jest to tez od tego jaki czas dana firma bedzie potrzebowac na zrobienie + ew. wysylki.

I jeszcze raz napisze, zeby kazdy wyslal pw. do uzytkownika csbiczek z danymi do wysylki, bo to on bedzie rozsylal do kazdego z nas forumowa koszulke.

Cdn...

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi Zobacz posta
                          Marios, maila otrzymalem, thx.
                          ja też go dostałem
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

nie róbmy już zmian, niech zostanie jak było na początku wszystko. bo się dezorient robi. jak najszybciej żeby zamówienie poszło. był już czas na wybór ile/jaki kolor. pozdr

Skomentuj

Nie na temat...
                              Zamieszczone przez Dj SMS Zobacz posta
                              nie róbmy już zmian, niech zostanie jak było na początku wszystko. bo się dezorient robi. jak najszybciej żeby zamówienie poszło. był już czas na wybór ile/jaki kolor. pozdr
                              jak ktos chce dla Ciebie zalatwic taniej i lepiej a Tobie dalej zle to radzil bym oszczedzic sobie dlaszych komentarzy powodujacych jeszcze wieksza frustracje ogolu

Skomentuj

Panowie poczekajmy na to co zalatwi Maxi
                                napewno w ktotkim czasie da znac co i jak i za ile i bedzie decydowac
                                juz ma kontakt z firma i zalatwia sprawe
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ja jestem za tym samym dostawcą co poprzednim razem bo koszulka pomimo upływu lat trzyma się całkiem dobrze. Napisy sie ścierają ale sie nie zdefasonowała. Jak coś ma być trochę tańsze i po kilku praniach wyglądać jak ścierka to bez sensu jest kupować.

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                                    Jak coś ma być trochę tańsze i po kilku praniach wyglądać jak ścierka to bez sensu jest kupować.
                                    koszulki maja byc tego samego producenta - zmienic ma sie tylko wykonawca nadruku

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                      koszulki maja byc tego samego producenta
                                      Minął prawie tydzień, a o koszulkach dalej nic nie wiadomo (pierwszy post napisany został 11.02.2011). Wielkie spinanie było, że brakuje wpłat, a jak już są to mamy problemy z zamówieniem? Nie mogę doczekać się działu grupowych zamówień, gdzie tylko nieliczne osoby będą mogły organizować takie akcje. Takich tematów jak ten na pewno nie będzie.

Skomentuj

:) kasa juz dawno przepita i przegrillowana

a moze by tak wprowadzic platnosci online he..he..he.. dopoki nie wyslesz kasy, to zamowienia niema

Skomentuj

Zamieszczone przez suszi Zobacz posta
                                          dopoki nie wyslesz kasy, to zamowienia niema
                                          a jak to się ma odnosić do tego co napisałem...? Czekam aż coś odpisze organizator zamówienia.

PS. Może pw mu napisać... ?:lol:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X