Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Koszulki diyaudio - zamówienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A ja tylko tak nieśmiało "zapytowuje": czy do mnie koszulki zostały wysłane? Czy mam już kłócić się na poczcie, czy cierpliwie czekać?

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
      tą kwotę można by dołożyć do kolejnego zamówienia na lepsze koszulki (czyt. z innej firmy) i mieć i dobre i te gorsze koszulki
      ale dlaczego w innej firmie? przeciez stare koszulki tez oni robili i jakos na jakosc nie narzekalismy...
      dla porownania wysle sie im stara koszulke i niech sie poprawia...

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
      Ja bym zawalczył w tym stopniu żeby wysłali nową partię
      i ja bylbym za tym
      nawet za powiedzmy 50% ceny

Skomentuj

Jak pisałem... Trzeba napisać do firmy maila albo najlepiej zadzwonić, że partia którą zrobili jest zwyczajnym bublem. Niech zaproponują wyjście z sytuacji i tyle. Po co komu koszulka za kilka dyszek, jak po dwóch praniach nie nadaje się do użytku...

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi Zobacz posta
          ...
          1. Jak ktos bierze udzial w zamowieniu, to powinien w taki temat zagladac, chociaz co jakis czas.
          Zważywszy na Twą powyższą wypowiedź, bardzo proszę o odpowiedź na moje pytanie.
          Ewentualnie można zamieścić listę (taką jak przy wpłatach), do których osób koszulki zostały wysłane.
          Przepraszam za moje zniecierpliwienie. Jednak musisz i mnie zrozumieć. Sierpień idzie, urlop tuż, tuż a synoptycy wróżą niezłą pogodę.
          Zresztą jak dolphin123 ma mnie wypatrzeć w tłumie turystów? Jeszcze gdzieś się zagubię. No chyba, że założę koszulkę elektrody.

Skomentuj

Nie na temat...
            Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
            Zresztą jak dolphin123 ma mnie wypatrzeć w tłumie turystów?
            niech patrzy w gore

Skomentuj

Nie na temat...
              Zresztą jak dolphin123 ma mnie wypatrzeć w tłumie turystów? Jeszcze gdzieś się zagubię. No chyba, że założę koszulkę elektrody.
              Jak będziesz miał flaszkę w ręku lub kratkę browarka to wujek Cię wypatrzy nawet jakbyś miał moro i leżał na moim trawniku:)

Skomentuj

Nie na temat...
                Czyli mam te koszulki na PCK przeznaczyć?
                Po moim DIY ktoś musi na Twoim trawniku legnąć. Ja już trochę zwyczajny jestem, ale reakcji nigdy pewien nie jestem. :drool:

Skomentuj

Przemo, a dostałeś już tą przesyłkę?

Skomentuj

przemo-lukas, powinna byc u Ciebie dzisiaj, Marios pn

Skomentuj

Maxi, możne napisz procentowo
                      ile udało Ci się wysłać paczek, bo wiem, że rozpiska imienna może być kłopotliwa

Skomentuj

moje doszły

Skomentuj

panowie, jak wszyscy dostaniecie koszulki to prosze, napiszcie co z ta reklamacja?
                          wg mnie naprawde warto je zareklamowac bo wiemy ze wczesniej ta sama firma poprostu zrobila to lepiej...

Skomentuj

Ja dzisiaj dopadłem "donosiciela" i otrzymałem przesyłkę. Stan ilościowy zgadza się.
                            Chciałbym tu jedynie nadmienić, że obawy niektórych kolegów co do zasadności wyboru rozmiaru xxl były nie uzasadnione. Moje rachityczne ciałko wypełnia je bez problemu. I tak naszła mnie pewna myśl, skoro ten rozmiar jest dla mnie jak "ulał", to czy jeden z kolegów w "tiszercie" o rozmiarze L nie wygląda jak na załączonej ilustracji:

:flapper:

Skomentuj

Nie na temat...
                              to czy jeden z kolegów w "tiszercie" o rozmiarze L nie wygląda jak na załączonej ilustracji:
                              http://mainhg.demotywatory.pl/upload...wolcia_500.jpg

Skomentuj

Czy jest jeszcze ktoś kto koszulki nie dostał?
                                Bo jestem pełna obaw czy w ogóle ją jeszcze dostane!!!

Skomentuj

Moja dzisiaj przyszła :).
                                  Najwidoczniej na Śląsk wysyłki poszły na końcu :P.

Skomentuj

Mojej jeszcze nie ma, ale tu to chyba "mój" leniwy listonosz z awizo nawalił (nie pierwszy raz zresztą).

Skomentuj

Ja jestem z Katowic i dostałem pierwszy :)

Skomentuj

Zamieszczone przez bart210 Zobacz posta
                                        Ja jestem z Katowic i dostałem pierwszy :)
                                        Chwalipięta

Skomentuj

moje do tej pory NIE doszły :(

Skomentuj

Czaruję...
                                          X