A ja tylko tak nieśmiało "zapytowuje": czy do mnie koszulki zostały wysłane? Czy mam już kłócić się na poczcie, czy cierpliwie czekać?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Koszulki diyaudio - zamówienie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postatą kwotę można by dołożyć do kolejnego zamówienia na lepsze koszulki (czyt. z innej firmy) i mieć i dobre i te gorsze koszulki
dla porownania wysle sie im stara koszulke i niech sie poprawia...
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postaJa bym zawalczył w tym stopniu żeby wysłali nową partię
nawet za powiedzmy 50% ceny
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Maxi Zobacz posta...
1. Jak ktos bierze udzial w zamowieniu, to powinien w taki temat zagladac, chociaz co jakis czas.
Ewentualnie można zamieścić listę (taką jak przy wpłatach), do których osób koszulki zostały wysłane.
Przepraszam za moje zniecierpliwienie. Jednak musisz i mnie zrozumieć. Sierpień idzie, urlop tuż, tuż a synoptycy wróżą niezłą pogodę.
Zresztą jak dolphin123 ma mnie wypatrzeć w tłumie turystów? Jeszcze gdzieś się zagubię. No chyba, że założę koszulkę elektrody.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz postaZresztą jak dolphin123 ma mnie wypatrzeć w tłumie turystów?
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz postaZresztą jak dolphin123 ma mnie wypatrzeć w tłumie turystów? Jeszcze gdzieś się zagubię. No chyba, że założę koszulkę elektrody.
Skomentuj
-
Ja dzisiaj dopadłem "donosiciela" i otrzymałem przesyłkę. Stan ilościowy zgadza się.
Chciałbym tu jedynie nadmienić, że obawy niektórych kolegów co do zasadności wyboru rozmiaru xxl były nie uzasadnione. Moje rachityczne ciałko wypełnia je bez problemu. I tak naszła mnie pewna myśl, skoro ten rozmiar jest dla mnie jak "ulał", to czy jeden z kolegów w "tiszercie" o rozmiarze L nie wygląda jak na załączonej ilustracji:
:flapper:
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz postato czy jeden z kolegów w "tiszercie" o rozmiarze L nie wygląda jak na załączonej ilustracji:
Skomentuj
Skomentuj