Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Koszulki diyaudio - zamówienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
    napisz tutaj co się stało i dlaczego!
    Nic się właśnie nie stało. Koszulki nie dotarły i nie wiadomo dlaczego zabrakło już dla mnie. Została jedna czarna (zamawiałem 2 białe i 1 czarną) i tę czarną mi Maxi proponował (nawet nie wiem, czy dobry rozmiar), więc podziękowałem. Zależało mi bardziej na białych, a czarne są wadliwe jak widać, więc poprosiłem go o zwrot kasy.

Skomentuj

Zamieszczone przez RpLand Zobacz posta
      Nic się właśnie nie stało. Koszulki nie dotarły i nie wiadomo dlaczego zabrakło już dla mnie. Została jedna czarna (zamawiałem 2 białe i 1 czarną) i tę czarną mi Maxi proponował (nawet nie wiem, czy dobry rozmiar), więc podziękowałem. Zależało mi bardziej na białych, a czarne są wadliwe jak widać, więc poprosiłem go o zwrot kasy.
      No nie!
      I nikt tego nie sprawdził?
      Czy chociaż ilość się zgadza?
      Brak słów!
      To już juz jest przesada!
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No nie!
        I nikt tego nie sprawdził?
        Czy chociaż ilość się zgadza?
        Brak słów!
        To już juz jest przesada!
        Takie rzeczy jak brak jakiegoś towaru powinno się wyłapać już przy dostawie. Skoro wszystko było ok to gdzie są te koszulki?
        Prawdą jest że całe zamówienie jest realizowane zbyt długo (od początku lutego to już ponad pół roku)
        a i tak wszyscy koszulek nie dostali. Ja swoich brak sygnalizowałem w temacie ponad miesiąc temu i nikt tym się nawet nie zainteresował.
        Jeżeli było już wiadomo że nie wszyscy dostaną zamówiony towar z jakiegoś powodu - i tu nie mówie do nikogo personalnie - bo przecież ktoś to przyjął, spakował i wysłał, jeżeli robił to nawet charytatywnie to osobom zaineresowanym należały by się jakieś wyjaśnienia co, dlaczego albo dlaczego nie! A tu widze sytuacje że znaczna część wie i tylko czeka aż smród sprawy ucichnie!
        Pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez alexrac Zobacz posta
          A tu widze sytuacje że znaczna część wie
          Oświeć nas kto to taki poza samym Maxim?

Skomentuj

csbiczek, nie miałem ta myśli to o czym piszesz. Tak, zle dobrałem słowa, przyznaje, ale trochę w nerwach.
            Chodzi mi o to że w przeciągu miesiąca kilka osób sygnalizowało że nie dostało koszulek i że coś jest nie halo
            a wypowiadało to na łamach forum i nikt się tym nie zainteresował. Powtarzam, nie mówie tu do nikogo personalnie, po prostu takie sytuacje nie
            powinny się zdzarzac, tak na przyszłość.

Skomentuj

Zamieszczone przez alexrac Zobacz posta
              Powtarzam, nie mówie tu do nikogo personalnie, po prostu takie sytuacje nie
              powinny się zdzarzac, tak na przyszłość.
              Będzie niedługo mam nadzieję stworzony dział grupowych zamówień i tam nie będzie tego typu rzeczy jak tu. Za organizowanie zamówień będą odpowiedzialni tylko ludzie ogarnięci i konsekwentni do końca.

Skomentuj

Otrzymałem informacje od Maxiego że przesyłka do mnie wyjdzie. Czekam na koszulki!!!!! :thumbsup:

Skomentuj

Ja mam zwrot kasy, na który czekam w przyszłym tygodniu i pewien "niesmak"...
                  Dział grupowych zamówień z kryteriami to IMO dobry pomysł, tylko szybciej Panowie władza, szybciej :)

Skomentuj

Nie na temat...
                    Zamieszczone przez RpLand Zobacz posta
                    tylko szybciej Panowie władza, szybciej
                    Pogonić trzeba kolegów na czerwono malowanych bo my zieloni jesteśmy

Skomentuj

Nie na temat...
                      Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                      bo my zieloni jesteśmy
                      To mi się podobało - Ty to tak na poważnie źle? :)
                      Zieloni gonić czerwonych!

Skomentuj

Pojechałem sobie nad morze w nowej koszulce,wróciłem,wyprałem koszulkę,i oto co wyciągnąłem z pralki:

...brak mi słów,żądam nowej koszulki lub zwrot pieniędzy.

dabyl,wysyłam Tobie na maila to zdjęcie.

Skomentuj

Jaka masakra.... :/

Skomentuj

A ja zostałem poinformowany ostatnio w kwestii koszulek w taki sposób " jutro będziesz mieć " To jutro było 3 dni temu... W dniu dzisiejszym zadzwoniłem do domu, żeby skontrolować czy paczka doszła... otrzymałem odpowiedź od rodziny - NIESTETY NIC !!

Skomentuj

no a czego sie spodziewasz jak weekend mamy
                              poczekaj do poniedzialku, wtorku
                              przeciez koszulki ida do nas z predkoscia pp
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                                przeciez koszulki ida do nas z predkoscia pp
                                ja bym zaprzestal rozglaszania tego mitu bo obecnie PP dziala naprawde dobrze

Skomentuj

Nie na temat...
                                  wiem, wiem to taki zarcik
                                  glownie chodzilo o to, ze weekend jest..
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Faktycznie, nadruk na czarnych koszulkach wygląda dramatycznie, ręce opadają:/ To wygląda tak jakby biała farba była kiepskiej jakości. Na białych koszulkach kolor biały jest zastąpiony czarnym i wszystko trzyma się elegancko.

Skomentuj

faktycznie to bialy odpada
                                      ale pomaranczowy tez jest slabej jakosci. tzn jest duzo mniej intensywny niz na starych i w dodatku KRZYWO nalozony

Skomentuj

Zupełnie z ciekawości mogę Wam powiedzieć, bo akurat dzisiaj pytałem w jednej pobliskiej firmie o koszulki z nadrukiem, że

koszt 100 białych koszulek 150gram z dwukolorowym nadrukiem wielkości A3 to koszt: 6*100+120=720zł

Miałem koszulke w ręce i jakość tkaniny niczym nie ustępuje tkaninie z której są wykonane nasze koszulki.

Skomentuj

Dajcie może pliki graficzne nadruku, sam sobie zamówię w dobrej firmie...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X