Zamieszczone przez lklukasz
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Koszulki diyaudio - zamówienie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Zamieszczone przez RpLand Zobacz postaNic się właśnie nie stało. Koszulki nie dotarły i nie wiadomo dlaczego zabrakło już dla mnie. Została jedna czarna (zamawiałem 2 białe i 1 czarną) i tę czarną mi Maxi proponował (nawet nie wiem, czy dobry rozmiar), więc podziękowałem. Zależało mi bardziej na białych, a czarne są wadliwe jak widać, więc poprosiłem go o zwrot kasy.
I nikt tego nie sprawdził?
Czy chociaż ilość się zgadza?
Brak słów!
To już juz jest przesada!Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaNo nie!
I nikt tego nie sprawdził?
Czy chociaż ilość się zgadza?
Brak słów!
To już juz jest przesada!
Prawdą jest że całe zamówienie jest realizowane zbyt długo (od początku lutego to już ponad pół roku)
a i tak wszyscy koszulek nie dostali. Ja swoich brak sygnalizowałem w temacie ponad miesiąc temu i nikt tym się nawet nie zainteresował.
Jeżeli było już wiadomo że nie wszyscy dostaną zamówiony towar z jakiegoś powodu - i tu nie mówie do nikogo personalnie - bo przecież ktoś to przyjął, spakował i wysłał, jeżeli robił to nawet charytatywnie to osobom zaineresowanym należały by się jakieś wyjaśnienia co, dlaczego albo dlaczego nie! A tu widze sytuacje że znaczna część wie i tylko czeka aż smród sprawy ucichnie!
Pozdrawiam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez alexrac Zobacz postaA tu widze sytuacje że znaczna część wie
Skomentuj
-
csbiczek, nie miałem ta myśli to o czym piszesz. Tak, zle dobrałem słowa, przyznaje, ale trochę w nerwach.
Chodzi mi o to że w przeciągu miesiąca kilka osób sygnalizowało że nie dostało koszulek i że coś jest nie halo
a wypowiadało to na łamach forum i nikt się tym nie zainteresował. Powtarzam, nie mówie tu do nikogo personalnie, po prostu takie sytuacje nie
powinny się zdzarzac, tak na przyszłość.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez alexrac Zobacz postaPowtarzam, nie mówie tu do nikogo personalnie, po prostu takie sytuacje nie
powinny się zdzarzac, tak na przyszłość.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez RpLand Zobacz postatylko szybciej Panowie władza, szybciej
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postabo my zieloni jesteśmy
Zieloni gonić czerwonych!
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaprzeciez koszulki ida do nas z predkoscia pp
Skomentuj
-
Zupełnie z ciekawości mogę Wam powiedzieć, bo akurat dzisiaj pytałem w jednej pobliskiej firmie o koszulki z nadrukiem, że
koszt 100 białych koszulek 150gram z dwukolorowym nadrukiem wielkości A3 to koszt: 6*100+120=720zł
Miałem koszulke w ręce i jakość tkaniny niczym nie ustępuje tkaninie z której są wykonane nasze koszulki.
Skomentuj
Skomentuj