Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Koszulki diyaudio - zamówienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez mbar Zobacz posta
    Dajcie może pliki graficzne nadruku, sam sobie zamówię w dobrej firmie...

To byłby dobry pomysł dla wszystkich poszkodowanych.... o ile logo może być udostępnione ??

Skomentuj

logo jak i cale forum nie sa komercyjne wiec raczej moze byc udostepnione
      ja bym poszedl sie dowiedziec ile taki haft by kosztowal

Skomentuj

Dobry pomysł z tym udostępnieniem loga. Każdy będzie mógł sobie samemu zrobić i wszyscy będą szczęśliwi. :)

Skomentuj

Maxi. Zamiast sprzedawać koszulki, które Ci zostały zajmij się reklamacją, której większość oczekuje.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
            Maxi. Zamiast sprzedawać koszulki, które Ci zostały zajmij się reklamacją, której większość oczekuje.
            Reklamacja mial sie zajac ktos inny.
            Oczywiste jest to, ze chce sprzedac te koszulki ktore mi zostaly bo po co mi one?

---------- Post dodany o 12:24 ---------- Poprzedni post o 12:21 ----------

http://www.speedyshare.com/files/30011164/koszulki.rar

Skomentuj

Ja się miałem tym zająć - ale póki co się nie zajmuję bo chyba większość jednak olewa sprawę. Podczas pierwszej rozmowy z producentem poinformowałem go, że problem dotyczy wielu koszulek (bo kilka osób o tym tutaj pisało) co miałem potwierdzić zdjęciami. Prosiłem Was o zdjęcia - odpowiedział tylko marian, na PW odezwały się tylko dwie osoby z informacją odnośnie swoich oczekiwań co do przebiegu reklamacji.

No i teraz nie wiem co robić - albo reklamujemy albo olewamy?
              Można by się w końcu zdecydować, co?

Skomentuj

reklamujemy!

ja dostałem, jeszcze nie używana, ale wykonanie jest marne i podejrzewam, że i tak zejdzie...
                mogę wrzucić dzisiaj do pralki jak wrócę z pracy

Skomentuj

moja jeszcze nie uprana :cool:
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

REKLAMACJA!
                    z damskiej nie schodzi nadruk ale widac dookola cos w rodzaju ramki wiec tez to odesle

Skomentuj

btw ja pisze o czarnej, biala wyglada OK
                      moze ta biala farba jest do dupy?

Skomentuj

ja swojej (czarnej) jeszcze nie włożyłem wiec zdjęć uszkodzen nie zrobie bo jeszcze jest cała ale z jakości nadruku nie jestem zadowolony i też byłbym za zwrotem czarnych.

Skomentuj

oczywiście, że reklamujemy. Część zdjęć jest wrzucona w wątek więc można te wykorzystać do reklamacji.

Skomentuj

przepraszam że dopiero teraz ale byłem na wakacjach bez kompa i neta, na zdjęciu wygląda lepiej bo robione telefonem jak coś to mogę zrobić profesjonalną lustrzanka nikkonem d700 to wtedy wszystkie szczegóły będzie widać...
                            Załączone pliki

Skomentuj

Nie na temat...
                              Panowie, to trochę offtopic ale mierzi mnie już czekanie bez jakiejkolwiek odpowiedzi...
                              Ponieważ pisałem do Maxiego 3 razy na PW i nie otrzymałem odpowiedzi zapytam tutaj, może ktoś go pogoni.
                              Maxi, zadeklarowałeś sam, że dwa tygodnie temu otrzymam od Ciebie zwrot wpłaty za koszulki, których dla mnie zabrakło i do dzisiaj nie dostałem kasy, lub chociaż odpowiedzi.
                              Pytam oficjalnie na forum: kiedy mam się spodziewać pieniędzy?

Skomentuj

Ja również do tej pory nie zobaczyłem ani dwóch zamówionych koszulek, ani zwrotu pieniędzy.

Skomentuj

Ja również do tej pory nie zobaczyłem ani dwóch zamówionych koszulek, ani zwrotu pieniędzy.
                                  Pięknie, temat ciągnie się dla mnie już ponad pół roku bez efektów! Nie jest to pocieszające i prosiłbym Maxiego aby się uwinął z zamknięciem sprawy.

Sent from my U20i using Tapatalk

Skomentuj

to nie jesteście sami.
                                    Miałem już miesiąc temu dostać, tak deklarował sam zainteresowany a tu nic. jeden wielki shit.

Skomentuj

im dluzej maxi siedzi cicho tym wiecej wkurzonych forumowiczow sie ujawnia...
                                      nie ukrywam ze coraz bardziej mnie to denerwuje!
                                      wydalem pieniadze na bubla i chcialbym zeby cos z tym zrobic...

Skomentuj

Paweł, Ty chociaż masz bubla, a ja zapłaciłem za dwie koszulki i mam gówno!

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                          im dluzej maxi siedzi cicho tym wiecej wkurzonych forumowiczow sie ujawnia...
                                          nie ukrywam ze coraz bardziej mnie to denerwuje!
                                          Jak ktoś śledzi wątek od początku tak to wyglądało cały czas.. i dlatego zajeło to pół roku.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X