Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Koszulki diyaudio - zamówienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dostałem wiadomość od Adriana i uzbroje się w cierpliwość.

Skomentuj

obiecane foto, po jednym praniu

robione telefonem... nie widać, ale to białe jest popękane wszędzie - lekko, ale pewnie w końcu i tak odpadnie

---------- Post dodany o 08:37 ---------- Poprzedni post o 08:35 ----------

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
      Ja tylko chciałem zaznaczyć, że w związku ze znikomym odzewem odnośnie zdjęć odpadających nadruków, nie kontynuuję tematu reklamacji. Podczas rozmowy telefonicznej poinformowałem dostawcę, że nadruk schodzi z większości czarnych koszulek (bo tak wywnioskowałem z Waszych wpisów w tym temacie), które wykonał - umówiłem się z nim, że prześlę mu zdjęcia jako dowód. Nie będę się teraz wygłupiał z trzema czy czterema koszulkami.
      to w takim razie pytanie do forumowiczów - komu odpada i chce reklamować? bo wynika z tego, że jednak jest takich osób mało...

Skomentuj

Zamieszczone przez suszi Zobacz posta
        komu odpada i chce reklamować?
        Jak znajdę chwilkę czasu to wszystkie zdjęcia wrzucę w jeden post, może przyspieszy to reklamację.

Skomentuj

no myslalem o zalozeniu takiego watku :)
          kazdy zainteresowany wrzuca fotki, nic wiecej, zadnych dyskusji jałowych

Skomentuj

http://temp.tomekk.org/tandeta/

Skomentuj

Zamieszczone przez suszi Zobacz posta
              no myslalem o zalozeniu takiego watku
              Nie wątku, a w jednym poście :)

Skomentuj

gut, a moze byc to post PRZYKLEJONY

Skomentuj

nie ma czegos takiego jak post przyklejony
                  i wrocmy do tematu...
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie obraźcie się Panowie ale znowu tylko kombinacje, które do niczego nie prowadzą. Dyskusja o reklamacji trwa już któryś miesiąc. Jako, że zadeklarowałem, że mogę się zająć tą sprawą to podałem swój adres mailowy, na który można było przesyłać zdjęcia. Było to kilka tygodni temu - do tej pory dostałem zdjęcie chyba tylko od Mariana. Tutaj nie jest istotne to, czy temat będzie w innym wątku, czy przyklejony czy oznakowany serduszkiem czy piorunem dla rzucania się w oczy tylko o to, że kompletnie brakuje tutaj zgrania i chęci działania. Część ludzi robi tutaj szum, krytykuje "badziewne koszulki" (no może ma prawo) i wysuwa jakieś roszczenia co do rozwiązania sprawy (nie piszę teraz o osobach, które nie dostały koszulek bo to zupełnie inna sprawa - mają prawo być wkurzeni) a w momencie, gdy zbliżamy się do konkretów i każdy musi coś od siebie dodać (czyli cyknąć jedną głupią fotkę i wysłać mailem) to nagle cisza jak makiem zasiał... Sorry ale nie mam zamiaru kontynuować tego tematu i robić z siebie głupka przed producentem - informuję go, że wykonał felerne koszulki i wstępnie ustalam z nim, że "jakoś się dogadamy" ale jak prosi o dowody w formie zdjęć to dupa... No przecież to jest kompletnie bez sensu.

Skomentuj

dabyl,sam widzę co tu się dzieje i przyznaje Tobie 100% racji.

Pytanie: czy producent przyjmuje reklamacje od pojedynczego usera który zamawiał koszulkę czy tylko od gościa który zamawiał,przelał pieniądze i odebrał zamówione koszulki? Bo jeśli mogę to sobie załatwić osobiście to ja poproszę namiary na tą firmę i będę miał problem z głowy,nie będę musiał czekać na ludzi którym po prostu nie zależy...

Skomentuj

Proponuję zamknąć już ten temat i jako ostatni post zamieścić dane dot. owej firmy.

Skomentuj

temat NIE zostanie zamkniety dopoki Maxi nie zalatwi sprawy ze wszystkimi uzytkownikami
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                            temat NIE zostanie zamkniety dopoki Maxi nie zalatwi sprawy ze wszystkimi uzytkownikami
                            Lojalnie informuję, że Maxi po dżentelmeńsku zakończył sprawę - przynajmniej w moim przypadku.
                            $ trafiły na moje konto i uważam sprawę za załatwioną jak najbardziej pozytywnie, mimo braku koszulek.
                            Dla mnie temat zamknięty.

Skomentuj

no i bardzo sie cieszę
                              czekamy na resztę i kończymy....
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Też się ciesze bo koszulki na dzień chłopaka dostałem.
                                Uważam że (przynajmniej ja) temat do zamknięcia.

Skomentuj

Zapytam już tylko z czystej ciekawości, czy jest na forum jeszcze ktoś, kogo Maxi olał ciepłym moczem w sprawie zamówionych i zapłaconych koszulek?

Skomentuj

widzę, że zostałem sam
                                    dwie koszulki nie majątek, ale nie pojmuję tak gówniarskiego podejścia do sprawy?!

Skomentuj

Zamieszczone przez bingant Zobacz posta
                                      widzę, że zostałem sam
                                      dwie koszulki nie majątek, ale nie pojmuję tak gówniarskiego podejścia do sprawy?!
                                      Czyli nie dostałeś jeszcze zwrotu za koszulki?

Skomentuj

Zamieszczone przez bingant Zobacz posta
                                        widzę, że zostałem sam dwie koszulki nie majątek, ale nie pojmuję tak gówniarskiego podejścia do sprawy?!
                                        :blink::???::thumbdn:
                                        Proszę... to już jest gruba przesada i do tego kompletny brak organizacji, ehhhh

Skomentuj

teraz wiem dlaczego koszulki elektrody maja tylko male nadruki, moze dluzej wytrzymuja :>

Skomentuj

Czaruję...
                                          X