Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Koszulki diyaudio - zamówienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mnie listonosz odwiedził wczoraj, ale nie mogłem się dostać na forum (to się robi uciążliwe)
    jakość dobra, jak z trwałością - wyjdzie w "praniu":)
    Wielkie dzięki za zorganizowanie zamówienia!

Skomentuj

a ja mam najblizej i jeszcze nie dostalem :(

Skomentuj

bo ciebie nie lubi... :P
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Pawel, dziwne bo wysylalem do Ciebie w tym samym czasie co do uzytkownikow, ktorzy juz pisza ze dostali koszulki :(?

Skomentuj

dostałem koszulkę ale nie na ten adres co trzeba

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas Zobacz posta
              dostałem koszulkę ale nie na ten adres co trzeba
              Pisalem w temacie,ze jak ktos zmienia adres zamieszkania to prosze o pw z danymi... nie mam zamiaru wysylac do kazdego pw z ost aktualizacjami, jak ktos bierze w czyms udzial to powinien na bierzaco sledzic dany temat

Pawel, jak cos moge podeslac skan nadania...

Skomentuj

wiadomość wyslalem...

27.06.2011 19:37

adres do wysyłki koszulki - aktualizacja

i w treści mój adres

Skomentuj

Do Torunia doszło a do Bydzi nie? :angry:

Taki żart :p

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi Zobacz posta
                    Pawel, dziwne bo wysylalem do Ciebie w tym samym czasie co do uzytkownikow, ktorzy juz pisza ze dostali koszulki ?
                    no i dlatego tez sie dziwie... u mnie poczta zawsze dzialala wzorowo a tu nagle opoznienie :/

Zamieszczone przez Maxi Zobacz posta
                    Pawel, jak cos moge podeslac skan nadania...
                    no bez jaj, to tylko dzien opoznienia

Skomentuj

Ja mam najbliżej do Gdyni i jeszcze nie mam koszulek... :)

Skomentuj

rano obudzil mnie ojciec rzucajac mi 2 paczki na lozko...
                        ucieszony myslalem ze to koszulki...
                        ale niestety jedna od damiani a druga od lklukasza :(

---------- Post dodany o 13:44 ---------- Poprzedni post o 13:12 ----------

a jednak dotarly
                        fotki pozniej

Skomentuj

A ja dalej czekam :<

Skomentuj

Otrzymałem dziś przesyłkę a w niej koszulka :)
                            Anegdotka: Heh jeszcze nie dawno wpisywałem się na listę chętnych a już dziś mam koszulkę!, lol pamiętam to jak by było wczoraj!, itd.... :razz:
                            Ogromne dzięki Maxi i csbiczek !

PS ale trochę nie wygodna ta koszulka

Skomentuj

zdjec teraz nie dam bo mi komp padl (lapek)
                              ale czepie sie troche
                              odrazu porownalem nowe koszulki ze starymi

no i na nowej rzuca sie w oczy SLABA jakosc koloru pomaranczowego!
                              jest go duzo mniej i jest ciemniejszy. nie wspominajac nawet o tym ze jest krzywo nalozony...

moja kobieta rowniez nie jest zadowolona z koszulki... ale ona chciala inny kroj (dla mnie im mniej tym lepiej ) oraz inny kolor...
                              z damskimi malo bylo omawiane wiec o to sie nie czepiam. ale bede musial za to jej cos innego kupic :(

Skomentuj

Do mnie też dotarła, z ciekawości - czy kolega używal brązowej taśmy pakowej? Moja przesyłka wygląda na otwartą a potem zaklejoną ową taśmą, jest dość mocno tez wygnieciona. Koszulka sama w sobie mi sie podoba, dziękuje za organizację.

Skomentuj

dotarły do wszystkich paczki bo mojej ni widu ni słychu, tylko rachunki przychodzą...

Skomentuj

mojej też jeszcze nie ma (jeśli w ogól była wysłana).

Skomentuj

Zamieszczone przez AIPOWER Zobacz posta
                                      z ciekawości - czy kolega używal brązowej taśmy pakowej? Moja przesyłka wygląda na otwartą a potem zaklejoną ową taśmą, jest dość mocno tez wygnieciona.
                                      Poczatkowo koperty potraktowalem zszywkami, co sie okazalo bledem i na poczcie musialem zszywki usuwac i zakleilem brazowa tasma Co do wygniecenie koperty to juz pewnie wina poczty...
                                      Zamieszczone przez mihas66 Zobacz posta
                                      dotarły do wszystkich paczki bo mojej ni widu ni słychu, tylko rachunki przychodzą...
                                      Spokojnie, jeszcze mam troche koszulek do wyslania

Skomentuj

Rozumiem, że nie wysyłasz ich w kolejności, w której wpisywaliśmy się na listę?

Skomentuj

Skomentuj

Czaruję...
                                          X