Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Koszulki diyaudio - zamówienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Do mnie też już doszły. Dzięki Maxi :)

Skomentuj

Do mnie doszły, ale jakość nadruku rewelacyjna nie jest...

Skomentuj

do mnie tez doszly
        ale bez klutni na poczcie sie nie obylo
        byly juz wczoraj tylko listonosz mi awizo wsadzil dopiero dzis
        dzieki maxi
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czort z tą jakością,najważniejsze że są,Ja nie wybrzydzam :) i tak będę zakładał je okazyjnie więc przez rok może max 10 prań.

Skomentuj

ale babska wersja koszulki to porazka!
            szkoda gadac
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A ja nadal nic nie dostałem :(

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                ale babska wersja koszulki to porazka!
                szkoda gadac
                przy poprzednim zamowieniu pamietam ze ONI SAMI ODRADZALI damskie koszulki stedmana bo wlasnie klienci nie byli zadowoleni itp...

lukaszu, chyba trzeba bedzie zamowic osobne dla naszych kobiet bo moja tez nie jest zadowolona :(

Skomentuj

Pawel mozemy
                  i jeszcze wezme malutkie 2 szt dla dziecka
                  poczekajmy jeszcze jak Przemek paczke dostanie i sie wypowie
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Pawel S potwierdzam jakość nadruku po praniu jest fatalna kółko z napisem diy na plecach po pękało... Jak chcecie to mogę wrzucić fotki...

Skomentuj

To, że popęka widać bez prania... W dodatku na plecach napis jest tak wysoko umieszczony, że wygląda to jakby ktoś mnie trzymał za gardło i naciągnął koszulkę...

Skomentuj

a na damskiej napis z przodu jest na brzuchu
                        zdecydowanie za nisko...
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Do mnie jeszcze nie dotarła. Pewnie dla tego, że spóźniłem się kilka dni z płatnością.

Nie na temat...
                          Łukasz, czekam na Twoją fotorelację z Chorwacji. Życzę miłego wypoczynku Tobie i Twojej rodzince.

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
                            Do mnie jeszcze nie dotarła. Pewnie dla tego, że spóźniłem się kilka dni z płatnością.
                            Ja też jeszcze nie mam, a na liście i z płatnością, byłem gdzieś w pierwszej połówce.

Skomentuj

A ja to w ogóle zapomniałem już że zamawiałem koszulki i w ogóle że za nie zapłaciłem :lol:
                              Dobrze że nie przyszly bo bym się zdziwił...

Skomentuj

Zamawiałem rozmiar xxxl. Otrzymałem xxl i jest dla mnie za krótka. Szkoda, że nikt mnie nie poinformował, że otrzymam za małą. Mógłbym chociaż zrezygnować. Dziękuję i pozdrawiam.

Skomentuj

panowie, nie wiem jak wy ale ja jestem przekonany do zlozenia reklamacji!
                                  zobaczcie zdjecie
                                  po 2 praniu nadruk sie normalnie sypie!
                                  potre to palcem i sie kruszy!
                                  i zwroccie uwage na kolor szarego i pomaranczowego

wiem ze dlugo czekaliscie na swoje koszulki ale jak je zostawimy to dlugo sie nimi nie nacieszymy...

dla porownania powiem ze biala ktora nosilem tylko w wakacje ma idealny nadruk bez zadnych pekniec!

Skomentuj

Paweł, nie czekaliśmy tylko czekamy. U mnie ani widu ani słychu po koszulce.. ;-(

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                      panowie, nie wiem jak wy ale ja jestem przekonany do zlozenia reklamacji!
                                      W końcu ktoś jakieś konkrety złożył.. Możesz śmiało to zdjęcie dołożyć jako dowód. Prowadzący zamówienie powinien wysłać maila i oczekiwać wyjaśnienia.

Skomentuj

Szczerze? jak tylko wyciągnąłem koszulki z foli od razu mina mi zbrzydła :bored: normalnie wygląda to tak jak by ktoś w piwnicy to żelazkiem naklejał...

Co do reklamacji Ja bym był za,ale:

-czy chce nam się czekać kolejne miesiące? bo przecież żeby wysłać reklamacje trzeba wszystkie koszulki im oddać prawda? (no chyba że będą reklamować tylko niektóre osoby)
                                        -reklamacja to dodatkowy koszt,np. przesyłka... tą kwotę można by dołożyć do kolejnego zamówienia na lepsze koszulki (czyt. z innej firmy) i mieć i dobre i te gorsze koszulki

Oczywiście nic nie mam do organizatorów tego zamówienia,po prostu źle trafiliśmy i tyle.

Skomentuj

Ja bym zawalczył w tym stopniu żeby wysłali nową partię, porządna na swój koszt a stare w gratisie, jeśli firma stanie na wysokości zadania to powinni na coś takiego pójść.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X