Do mnie też już doszły. Dzięki Maxi :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Koszulki diyaudio - zamówienie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaale babska wersja koszulki to porazka!
szkoda gadac
lukaszu, chyba trzeba bedzie zamowic osobne dla naszych kobiet bo moja tez nie jest zadowolona :(
Skomentuj
-
Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz postaDo mnie jeszcze nie dotarła. Pewnie dla tego, że spóźniłem się kilka dni z płatnością.
Skomentuj
-
panowie, nie wiem jak wy ale ja jestem przekonany do zlozenia reklamacji!
zobaczcie zdjecie
po 2 praniu nadruk sie normalnie sypie!
potre to palcem i sie kruszy!
i zwroccie uwage na kolor szarego i pomaranczowego
wiem ze dlugo czekaliscie na swoje koszulki ale jak je zostawimy to dlugo sie nimi nie nacieszymy...
dla porownania powiem ze biala ktora nosilem tylko w wakacje ma idealny nadruk bez zadnych pekniec!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postapanowie, nie wiem jak wy ale ja jestem przekonany do zlozenia reklamacji!
Skomentuj
-
Szczerze? jak tylko wyciągnąłem koszulki z foli od razu mina mi zbrzydła :bored: normalnie wygląda to tak jak by ktoś w piwnicy to żelazkiem naklejał...
Co do reklamacji Ja bym był za,ale:
-czy chce nam się czekać kolejne miesiące? bo przecież żeby wysłać reklamacje trzeba wszystkie koszulki im oddać prawda? (no chyba że będą reklamować tylko niektóre osoby)
-reklamacja to dodatkowy koszt,np. przesyłka... tą kwotę można by dołożyć do kolejnego zamówienia na lepsze koszulki (czyt. z innej firmy) i mieć i dobre i te gorsze koszulki
Oczywiście nic nie mam do organizatorów tego zamówienia,po prostu źle trafiliśmy i tyle.
Skomentuj
Skomentuj