Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Koszulki diyaudio - zamówienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

doplacanie juz przerobione (chyba jasne ze odpada), za to z drugim sie zgodze - jesli te dwie testowe beda obadane w ciagu tygodnia to warto

Skomentuj

Z dopłacaniem nie ma się co bawić bo znowu będziemy czekać na wpłaty nie wiadomo jak długo:p

Skomentuj

Jak wyżej,sprawdź te dwie koszulki,przedstaw różnicę na forum i zamawiamy resztę.

Skomentuj

Zamieszczone przez bart210 Zobacz posta
          Z dopłacaniem nie ma się co bawić bo znowu będziemy czekać na wpłaty nie wiadomo jak długo
          ale dlaczego mieliby zaraz wszyscy doplacac? ja bym chcial i jak nie doplace szybko to zamowi tylko 2 a nie 3 :p

Skomentuj

bo ja tez bym chcial, a nie moge w tej chwili np

Skomentuj

zamow te testowe i zobacz jakie to jest ;D

Skomentuj

Ale czy warto zamawiac te testowe? Przeciez kazda firma robi w ten sam sposob te nadruki,wiec dlaczego mialyby nie wyjsc? Nie wiem,ale widze kolejne przeciaganie z zamowieniem...

Skomentuj

tez o tym myslalem
                  przeciez skoro wczesniej ktos zamawial z tej firmy to wie ze dobrze robia
                  ale niech juz dla swietego spokoju zamowi z tej tanszej firmy

Skomentuj

wartość ten koszulki nie jest przecież wielkim majątkiem. tańsze i tyle, bedzie jak bedzie, wazne zeby wkoncu bylo.

Skomentuj

zamawiaj te tańsze, ewentualną różnicę będę wrzucał do kopert...

Skomentuj

popieram powyzsza wypowiedz, nic dodac nic ujac.

Skomentuj

Przepraszam,te tańsze to z jakiej firmy? tzn. jakiej firmy będą koszulki? a te droższe? bo już się pogubiłem...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                            Przepraszam,te tańsze to z jakiej firmy? tzn. jakiej firmy będą koszulki? a te droższe? bo już się pogubiłem...
                            koszulki beda tej samej firmy, nadruk bedzie robila inna firma

Skomentuj

I znowu cisza?

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                I znowu cisza?
                                A jak, jeden wielki niewypał, juz nawet na nie nie czekam, a tak gadali na ludzi ktorzy od razu nie placili, a jak juz sie wplacilo to dalej trzeba czekac, niedlugo ludzie beda zadac zwrotu kasy...

Skomentuj

z tego co wiem to zamowienie zostalo zlozone 2 dni temu

Skomentuj

Przydałoby się w takim razie poinformować z każdym krokiem na bieżąco taka jest sytuacja napięta już..

Skomentuj

jaki maja deklarowany czas realizacji zamowienia?

Skomentuj

witam,
                                        po weekendzie sie odezwę
                                        ale jestesmy zawaleni robotą

pozdrawiam,
                                        Z tego co pamietam ok. 2tyg

---------- Post dodany o 22:35 ---------- Poprzedni post o 18:47 ----------

Tak jak mnie informowano, dzis dostalem maila ze realizacja naszego zamowienie odbedzie sie w przyszlym tyg.

I tak apropo, koszulki ktore zamawialismy byly w gramaturze 188 i takie same beda tym razem.
                                        csbiczek, podlicz koszty i napisz mi ile mam Ci kasy wyslac.

Skomentuj

Jeżeli jest to możliwe to prosiłbym o ewentualny kontakt przez maila. Przez najbliższy miesiąc będę miał duże ograniczenie w korzystaniu z internetu. Jedynie maile mogę odbierać/wysyłać.
                                          bart210g.at..gmail.com

Skomentuj

Czaruję...