Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Koszulki diyaudio - zamówienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

panowie jak rozliczenia?
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zgadzam sie z przedmowcami ze zadna reklamacja grupowa nie ma sensu i jest to uzasadnione, dodam ze moja koszulka nie wyglada lepiej od pozostalych tyle ze ja bylem pewien ze to nie wina jakosci, jak widac po opiniach mylilem sie. W zwiazku z powyzszym proponuje by zrobic nowe zamowienie w sprawdzonej firmie, pytanie tylko kto by sie tego podjal i ilu chetnych by bylo.

-nx

Skomentuj

Zamieszczone przez AIPOWER Zobacz posta
        W zwiazku z powyzszym proponuje by zrobic nowe zamowienie w sprawdzonej firmie
        ale to byla sprawdzona firma!
        powtarzam po raz kolejny - w tej samej firmie bylo realizowane pierwsze zamowienie i jakosc tamtych koszulek byla bardzo dobra!

Skomentuj

potwierdzam, od kilku lat mam koszulki z pierwszej serii i sa wciaz eleganckie! (fakt ze nie za czesto w nich chodze;p) ale jakosc kozak.

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
            fakt ze nie za czesto w nich chodze;p) ale jakosc kozak.
            a ja w swoich chodze przynajmniej raz w tygodniu... i wygladaja lepiej niz te z nowego zamowienia (mowa o nadruku)

Skomentuj

Kiedyś pytałem o możliwość udostępnienia logo forumowego - tak aby każdy we własnym zakresie mógł sobie sprawić nadruk na czym zechce. Ponawiam więc pytanie - czy jest taka możliwość ?? Myślę, że wszyscy mniej lub bardziej poszkodowani z chęcią skorzystaliby z takiego rozwiązania. Przepraszam, jeżeli nie dopatrzyłem się jasnej odpowiedzi na wcześniej zadane pytanie.

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                panowie jak rozliczenia?
                u mnie standard, zero koszulek i zero kasy

Skomentuj

U mnie kasa i koszulka przepadły w pierwszym zamówieniu. Niby było zwalane na pocztę, ale coś mi to zaczyna śmierdzieć....

Skomentuj

a kontakt z maxim jest?
                    po takim czasie to by sie przynajmniej odezwal...

Skomentuj

Paweł, on się od 27.10 nie logował na forum, więc nie uniósł ciężaru obowiązku, jakim się z własnej woli obarczył!. Pomimo zwrotu pieniędzy, jaki otrzymałem uważam całe zamówienie za totalną klapę. Ci co dostali, to co zamówili mają bubla, Ci co nie dostali bubla w najlepszym przypadku czekali bardzo długo na zwrot wpłaconych pieniędzy, a w najgorszym ich nie odzyskali.

Każda taka akcja nieodpowiedzialnego usera szkodzi opinii forum i jest niewiele osób, od których teraz bym coś kupił ze zbiorowego zamówienia. Do tego forum działa teraz tak dziadowsko, że można zwątpić...

BTW bodajże marian ma kontakt z maxim, więc jego należałoby zapytać, o co tu chodzi.

Skomentuj

Właśnie otrzymałem zwrot pieniędzy za koszulki, z mojej strony uważam temat za zamknięty.

Skomentuj

Informacja
                          zamówienie nr 3 - początek

padla propozycja zamowienia nowych koszulek - sa chetni?

dlugo to trwa wiec zaczynamy juz teraz

i co myslicie o polo z haftem?
                          lub nawet polar?
                          taki polar nie bedzie tani, ale bedzie na kilka lat

Skomentuj

Jestem za polo z haftem! Czy bedą chętni? Z całą pewnością będą!
                            marcinsywala.pl
                            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

bez pytania o ceny podajcie wstepnie ilosc

ja bym wstepnie bral 2 koszulki + polo + polar (lub jakas bawelniana bluza)

Skomentuj

Polo z haftem to mój tym od początku, jestem za.

Skomentuj

koledzy z audio-technik.pl zamowili sobie takie polowki. nie byly tanie, ale robia wrazenie
                                  i tam maja ciekawy bajer. nazwa jest wyhaftowana na... karku! bardzo dobre miejsce

Skomentuj

A jaki koszt +/- polo wyszedł na AT
                                    marcinsywala.pl
                                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Wlanie jaki koszt? Jakas grafikę juz macie?

Skomentuj

Wstepnie zainteresowany jestem :)

Skomentuj

nie jestem pewien ale przy 2szt to chyba ok 50-60zl/szt :/

---------- Post dodany o 13:48 ---------- Poprzedni post o 13:46 ----------

poprawka - 79zl netto sztuka :/
                                          chyba ich naciagneli bo jak patrze na oferty na allegro to wychodzi taniej

Skomentuj

Czaruję...
                                          X