panowie jak rozliczenia?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Koszulki diyaudio - zamówienie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zgadzam sie z przedmowcami ze zadna reklamacja grupowa nie ma sensu i jest to uzasadnione, dodam ze moja koszulka nie wyglada lepiej od pozostalych tyle ze ja bylem pewien ze to nie wina jakosci, jak widac po opiniach mylilem sie. W zwiazku z powyzszym proponuje by zrobic nowe zamowienie w sprawdzonej firmie, pytanie tylko kto by sie tego podjal i ilu chetnych by bylo.
-nx
Skomentuj
-
Zamieszczone przez AIPOWER Zobacz postaW zwiazku z powyzszym proponuje by zrobic nowe zamowienie w sprawdzonej firmie
powtarzam po raz kolejny - w tej samej firmie bylo realizowane pierwsze zamowienie i jakosc tamtych koszulek byla bardzo dobra!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mIKI Zobacz postafakt ze nie za czesto w nich chodze;p) ale jakosc kozak.
Skomentuj
-
Kiedyś pytałem o możliwość udostępnienia logo forumowego - tak aby każdy we własnym zakresie mógł sobie sprawić nadruk na czym zechce. Ponawiam więc pytanie - czy jest taka możliwość ?? Myślę, że wszyscy mniej lub bardziej poszkodowani z chęcią skorzystaliby z takiego rozwiązania. Przepraszam, jeżeli nie dopatrzyłem się jasnej odpowiedzi na wcześniej zadane pytanie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postapanowie jak rozliczenia?
Skomentuj
-
Paweł, on się od 27.10 nie logował na forum, więc nie uniósł ciężaru obowiązku, jakim się z własnej woli obarczył!. Pomimo zwrotu pieniędzy, jaki otrzymałem uważam całe zamówienie za totalną klapę. Ci co dostali, to co zamówili mają bubla, Ci co nie dostali bubla w najlepszym przypadku czekali bardzo długo na zwrot wpłaconych pieniędzy, a w najgorszym ich nie odzyskali.
Każda taka akcja nieodpowiedzialnego usera szkodzi opinii forum i jest niewiele osób, od których teraz bym coś kupił ze zbiorowego zamówienia. Do tego forum działa teraz tak dziadowsko, że można zwątpić...
BTW bodajże marian ma kontakt z maxim, więc jego należałoby zapytać, o co tu chodzi.
Skomentuj
Skomentuj