Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zbiorowe zamówienie - Philips Ambilight rev.2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez hermes Zobacz posta
    Parę głośniczków ma kopułki wgniecione, ale mam nadzieje, że odkurzacz da rade.
    No i tu mnie zasmuciłeś. Wydawało mi się, że głośniki nie stykają się ze sobą na tyle żeby wcisnęły się kopułki. Niestety jak ja je odbierałem to dostałem tylko kilka wytłoczek.
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

do mnie doszły, wszystko ok
      Dzięki :)

Skomentuj

I ja również dopisuje się do grona zadowolonych klientów, 2 kopułki są wgniecione ale myślę że dam rade to naprawić :) Dzięki LuSzTi .

---------- Post dodany o 21:18 ---------- Poprzedni post o 08:06 ----------

A właśnie mam takie pytanie mianowicie tych kopułek:
        Czy można je przywrócić do normalnego stanu na zasadzie prostowania ping pong'a? Chodzi mi o to żeby taki głośnik nad parą wodną postawić i czy to np. nie odklei jakichś elementów głośnika? Dodam iż kopułka jest wykonana z podobnego materiał co ping pong, przynajmniej w dotyku tak się wydaje.

Skomentuj

Odkurzaczem spróbuj zassać.
          W niesamowicie zmasakrowanej kopułce nakłułem ją igłą i od "wewnatrz" odginałem. Na końcu dziurkę zakleiłem.
          marcinsywala.pl
          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

A tę dziurkę to czym zakleiłeś?

Skomentuj

Klejem
              //żeby było 10 znaków
              marcinsywala.pl
              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Czy wszyscy otrzymali paczki?
                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

czy nie chcialby ktos sprzedac mi jednego glosniczka? kurcze, brakuje mi wlasnie..

Skomentuj

Ponawiam swoje pyt:
                    Czy nie ma ktoś tych głośniczków w nadmiarze ? - by odsprzedać kilka sztuk... ?

Skomentuj

Sprzęt jest tak dobry, że każdy chce go dla siebie zatrzymać , a tak na poważnie to jak dla mnie gra to naprawdę przyzwoicie.

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                        Ponawiam swoje pyt:
                        Czy nie ma ktoś tych głośniczków w nadmiarze ? - by odsprzedać kilka sztuk... ?
                        Byłem pierwszy w kolejce

Skomentuj

Czaruję...
                        X