Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kalendarz DIYaudio.pl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz posta
    który ? bo jak wszystkie to nie na "od razu"
    Obojętnie.... 1 wybrany przez użytkowników ( ten który się spodoba ).

Skomentuj

no to jeszcze

Skomentuj

Kolejna wersja na podstawie szablonu wysłanego przez wrotekpoz

Wystarczy dodać zdjęcie konstrukcji.

Skomentuj

ile to wszystko kosztuje? Po ile składka?

Skomentuj

Zamieszczone przez El_liero Zobacz posta
            ile to wszystko kosztuje? Po ile składka?
            Ceny na Allegro zaczynają się od 20 zł LINK

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
              dawaj swoje monitory! piekna konstrukcja

No i brat cykną 3 fotki więc jak coś to mam je w większej rozdziałce (coś koło 5000x4000).

Skomentuj

Cześć, miałem wolną chwilkę więc na szybkości zrobiłem moją wersję kalendarza - oczywiście coś tam jest nierówno, na dole tak naprawdę są dni dwóch miesięcy, ale to kwestia kosmetyki. Zdjęcie niestety tylko w takiej rozdzielczości (trochę za małe)

Moim zdaniem kalendarz diyaudio powinien cechować się przede wszystkim elegancją. Nie powinno w nim być miejsca na jakikolwiek kicz :)

Skomentuj

Też mam foty robione w pod publike. Bebechy jakie i lite drewno:

Skomentuj

no to 14 grudnia i są 2konstrukcje :)
                    może któryś z moderatorów/adminów puścić mailing do użytkowników ?

Skomentuj

Jest oferta na gruponie, kalendarz A3 za 15zł (przy 10+ sztukach)
                      http://www.groupon.pl/oferty/warszaw...-z-oo-31504059

Ja kupiłem dla rodziny, będę montował rodzinen kalendarze. Jest dość bogata opcja na edycję graficzną. Rozważcie :)

Tyle ładnych konstrukcji i nie ma zdjęć? Szkoda by było.

Skomentuj

Czy ktoś już się tym konkretnie zajmuje?
                        Ja nie znam się na grafice więc nie pomogę, a kalendarz bym chciał mieć, ale nie w czerwcu tylko najpóźniej w styczniu 2014.
                        (można by styczeń obsadzić wieloma zdjęciami konstrukcji, może właśnie takich surowych na pół otwartych kolumn, wzmacniaczy, aby nikt nie był poszkodowany jak by kalendarz został zrobiony dopiero pod koniec stycznia)

Jak już ktoś się zdecyduje to niech da znać, wyślę mu fotki w lepszej rozdzielczości.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                          Czy ktoś już się tym konkretnie zajmuje?
                          Proponowalem - ale większość raczej "olewa" temat... Pierwsza strona kalendarza i szablon do miesięcy mam gotowe są od dawna, a zdjęć jak nie było tak nie ma...

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                          Jak już ktoś się zdecyduje to niech da znać, wyślę mu fotki w lepszej rozdzielczości.
                          Prosiłem o to wcześniej.... Jedynie gi takowe mi udostępnił... Z 3 zdjęc kalendarza nie ukręcę ...

Skomentuj

jaką minimalną rozdzielczość potrzebujesz?

Skomentuj

Ja bym nie schodził niżej niż 1600x1200 - jeśli ma być ok 2 konstrukcji na stronę, jeśli jedna 2560 x 1920

---------- Post dodany 23.12.2013 o 13:48 ---------- Poprzedni post 22.12.2013 o 19:03 ----------

znalazłem następujące zdjęcia ,które wielkościowo nadają się do kalendarza

Skomentuj

Nie na temat...
                                jesli mogę zapytać o link do zdjęcia nr.3/ gdzie dopaść taki duży liść czeczota w dobrej cenie:???:
                                Jak chcesz to zrobię zdjęcie sprzętow w mojej szafie
                                Last edited by ruffpl; 23.12.2013, 13:39.

Skomentuj

ruffpl rób zdjęcia i wstawiaj
                                  http://allegro.pl/fornir-okleina-top...775529266.html
                                  http://allegro.pl/orzech-kaukazki-ko...802969615.html

Skomentuj

Zdjęcia mojej konstrukcji w hi-res, może coś wybierzesz:
                                    http://krzysiek.lusztak.pl/upload/Lu...S_Pe-eR-eL.zip
                                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Super, może ktoś jeszcze ? Ludzie do końca tygodnia trzeba jeszcze z kilka zdjęć. Proszę się wypowiadać na temat tych które ja pokazałem.

Skomentuj

Podaj email
                                        Wyśle ci to co mam w duzej rozdzielczości
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

lub

lub

wrotekpoz@gmail.com , lub dj-wrota@tlen.pl w zależności od wielkości załączników - na 1idzie 25MB, na drugi 100MB
                                          Last edited by wrotekpoz; 24.12.2013, 12:27.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X