Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kit elementów przewlekanych do Accuphase E-450

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Paczka doszła, straszliwy w niej burdel(mogłeś zapakować osobno każdy typ elementów - ja tak w zamówieniowych robiłem).

Dzięki za zamówienie.

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
      straszliwy w niej burdel(mogłeś zapakować osobno każdy typ elementów - ja tak w zamówieniowych robiłem).
      Niestety nie mam tyle wolnego czasu, same rozdzielanie elementów na kity zajęło mi dosłownie 10 godzin, nie wspominając o czasie na pakowanie do listów, obklejanie i stanie czasem nawet po godzinie w kolejce na poczcie w Krakusolandii - nikt mi stawki godzinowej nie zwróci :)

Kit zrobiłem dla dobra ludzi, nie chciałem się tego tykać nawet - ale ani dzwiedziu, ani tym bardziej jaskiniowiec nie wziąłby się za to bo dobrze wiedzą, ile to zabawy i jest to całkowicie nieopłacalne, chyba, że ktoś nie pracuje, ma w cholerę wolnego czasu i próbuje dorobić na boku. Teraz, mam nadzieję, że przynajmniej będą jakieś wzmacniacze uruchomione.

Przy okazji - jak ktoś chce siódme poty ze wzmacniacza wyciągać (a raczej nie o to chodzi tutaj, sam mam P-7100 i gram średnio przy 5% możliwej mocy, w porywach do 10 to polecam wymienić rezystory emiterowe na 5W.

Skomentuj

Podziękowałem za zamówienie:)

Skomentuj

Dzięki, ale Twój post dał mi pretekst do wyżalenia się :)

Skomentuj

Sam robiłem kilka zamówień na syma i to w ilości kilka razy większej i wiem ile to roboty:) Ba ja nawet na początku opisywałem rezystory:P

Skomentuj

Gratuluję wytrwałości, to jednak nie dla mnie :P

Skomentuj

Dobra siostrę mam

Skomentuj

Kurdę, to jednak można wtedy składać - jak młoda to jeszcze da się wytrenować.

Skomentuj

Paczusia z kitem e 450 dotarła ,nie zauważyłem śladów włamania .....czy wszystkie elementy są ? nie wiem , z czasem sprawdzę

Dzięki

Skomentuj

Skoro nie otworzyli to nie mogły się zgubić :) Zbudowałem drugi komplet stereo na tych samych woreczkach i dalej bez problemu wszystko odpala i chodzi, ale trzeba wszystko dokładnie robić.

Skomentuj

A ja miałem rozdartą paczkę, ale nic nie brakuje. uff :)

Skomentuj

Pewnie jak na złość to tym razem od drugiej strony, nie od strony otwarcia listu? Ostatnią partię zakleiłem dosyć mocno folią samoprzylepną od strony otwarcia.

Skomentuj

Czaruję...
                          X