Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kit elementów przewlekanych do Accuphase E-450

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Do mnie dotarło w całości. Widzę, że nie będę miał problemów z zagęszczeniem i upakowaniem elementów na płytce tak jak w BG1. Z moim wzrokiem to bez powiększenia nie podchodź.
    Dzięki. Pozdrawiam.

Skomentuj

Do mnie też dziś doszła w jednym kawałku .
      Dzieki za zajęcie się zamówieniem.

Skomentuj

To cieszy mnie to :)

Niestety trochę martwi mnie to, jak poczta u szastal spieprzyła sprawę. Mam tylko nadzieję, ze wszystko będzie (jeśli woreczek nie był otwarty to raczej na pewno będzie). Jakby czegoś brakowało to daj znać, coś wymyślimy.

Skomentuj

Ja również dostałem, dzięki.

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
            To cieszy mnie to :)

Niestety trochę martwi mnie to, jak poczta u szastal spieprzyła sprawę. Mam tylko nadzieję, ze wszystko będzie (jeśli woreczek nie był otwarty to raczej na pewno będzie). Jakby czegoś brakowało to daj znać, coś wymyślimy.
            Kurcze, ja jeszcze nie dostałem a byłem w pierwszym rzucie. Poczekam do jutra, zobaczymy co poczta wymyśli. Jak by co, masz numery listów ?

Skomentuj

Dziwna sprawa, trzeba będzie to sprawdzić.

Mam wszytko, potwierdzenia nadania wysyłki z pierwszego wyjścia mam w Krakowie, więc dopiero po świętach go sprawdzę. Potwierdzenia nadania z drugiej tury mam przy sobie jakby ktoś potrzebował.

Skomentuj

Do mnie paki w ilosci 2szt. dotarły nienaruszone:], dodatkowo potwierdzenie smsem z poczty o przesyłce i numerze, miłe zaskoczenie..
                Dzięki .3lite !:)

Skomentuj

Do mnie też dotarł komplecik nienaruszony. Dzięki.:)

Skomentuj

Dziwna sprawa, trzeba będzie to sprawdzić.

Mam wszytko, potwierdzenia nadania wysyłki z pierwszego wyjścia mam w Krakowie, więc dopiero po świętach go sprawdzę. Potwierdzenia nadania z drugiej tury mam przy sobie jakby ktoś potrzebował.
                    Alarm odwołany, paczuszka spokojnie czekała sobie na mnie na poczcie (nienaruszona, wszystko OK.) Ostatnio mój urząd chcąc iść z duchem czasu wprowadził elektroniczne awizacje (sms i email) ale jak widać w moim przypadku nie zahulało .... No ale finał szczęśliwy, dzięki za organizację zamówienia.

Skomentuj

Cieszy mnie to :) powodzenia :)

Skomentuj

Nie na temat...
                        Panowie, mam pytanko. Czy byliby chętni na zrobienie porządnych kabli XLR, m.in. do końcówek, mikrofonów pomiarowych, itd? Będę zamawiał trochę zabawek w TME i chcę kupić przewód w ekranie 3x0,22mm^2 OFC:
                        http://www.tme.eu/pl/Document/a79d8e...13/tsk1042.pdf
                        lub
                        3x0,25mm^2 OFC:
                        http://www.tme.eu/pl/Document/ebc9a1...07a/Cxxx25.pdf

Cena ok. 3,6zł/m czyli 36zł za 10mb
                        Problem jest taki, że nie potrzebuję 100m i chętnie odsprzedałbym 90m :) Tak więc czy są osoby które potrzebują powiedzmy 10m takiego przewodu? Wysyłka pocztą w kopercie bąbelkowej to 10zł do każdego w PL.
                        Przy okazji można zamawiać wtyki męskie:
                        http://www.tme.eu/pl/katalog/przewod...1247%3A6911%3B
                        i żeńskie:
                        http://www.tme.eu/pl/katalog/przewod...1247%3A6911%3B
                        Last edited by KonradRak; 19.04.2014, 12:50.
                        Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Hmm jest gdzieś paczka z dokumentacją do E-450 z grupowych zamówień PCB/Kit ?

Skomentuj

22.12.2013 nie dostałeś pw ze schematem i opisem?

Skomentuj

Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz posta
                              22.12.2013 nie dostałeś pw ze schematem i opisem?
                              Znalazłem, dzięki :)

Skomentuj

Dziś odebrałem z poczty swoją paczkę. Też rozerwana...
                                W paczce płytki PCB + 2 woreczki strunowe z elementami. Jeden woreczek trochę rozerwany, mam nadzieję, że nic się nie zgubiło.

Skomentuj

Rozerwana całkowicie czy naderwana? Nie wyobrażam sobie jak trzeba tym rzucać by rozerwać kopertę :/

W ostatnim paczkach spróbuję dodatkowo jeszcze zabezpieczyć stronę od której się otwiera, może to uchroni od takich "przypadków" pocztowych.
                                  Last edited by .3lite; 22.04.2014, 16:02.

Skomentuj

Rozerwana całkowicie czy naderwana? Nie wyobrażam sobie jak trzeba tym rzucać by rozerwać kopertę :/

W ostatnim paczkach spróbuję dodatkowo jeszcze zabezpieczyć stronę od której się otwiera, może to uchroni od takich "przypadków" pocztowych.
                                    Warto włożyć dwie koperty jedną w drugą lub przynajmniej po kawałku tektury na boki a klejenie zakleić taśmą miodową. W ten sposób wysłałem masę z 100kitów do Symasyma.

Skomentuj

Rozerwana na tyle, że mogłem wyjąć z niej rzeczy dalej jej nie rozrywając.

Skomentuj

Ale to widze prawie każda jedna rozerwana, moja też miałą dziurke tak na dwa place.
                                        Może sprawdzali czy nie bomba :flapper:
                                        DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
                                          Warto włożyć dwie koperty jedną w drugą lub przynajmniej po kawałku tektury na boki a klejenie zakleić taśmą miodową. W ten sposób wysłałem masę z 100kitów do Symasyma.
                                          Nie martw się, coś wymyślę przy ostatniej partii :)

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
                                          Rozerwana na tyle, że mogłem wyjąć z niej rzeczy dalej jej nie rozrywając.
                                          No to składaj, jak czegoś zabraknie to dasz znać.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X