Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kit elementów przewlekanych do Accuphase E-450

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

to gdzie mam się dopisać na zamówienie bo listy nie widzę

Skomentuj

Wskazówka
      w drugim poście masz listę zapisujemy sie poprzez >klik<
      DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

dzięki przeglądam przez telefon i przegapiłem.

Skomentuj

może by tak ruszyć coś temat kitów? choćby wpłaty, formalności?..coś sprawa ucichła

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
            - Zamówienie trwa powiedzmy miesiąc od daty tego postu.
            Jak się zakończy to będą wpłaty.

Skomentuj

Może jednak by tak zacząć wpłaty pomału, przynajmniej jakąś część elementów zamówię ze swoich pieniędzy.

Skomentuj

Jestem za, i tak został tydzień z hakiem do zamknięcia listy więc myśle że niewiele się zmieni w tej kwestii. Tylko uściślijmy jakieś konkrety...co do wpłat żeby dla wszystkich była jasność w temacie.
                Osoby które składają 450 czeka jeszcze sporo wydatków, bo i trafa i pojemności, i obudowy...więc do wydania jest jeszcze parest złotych więc lepiej to rozłożyć i wpłacić za kity od razu, a później mysleć na co dalej przeznaczyć $$... tak by kobiety nie zauważyły nagłego upływu sporej gotówki z konta

Skomentuj

W takim wypadku chciałbym od Was zapewne zbierać pewnie po 400 PLN za kit stereo wraz z przesyłką. Niestety takie elementy jak kondensatory Silver Mica muszę zamówić dopiero i czas ich sprowadzenia wg. polskiego dostawcy to około 3 tygodni i dlatego będę je od razu teraz zamawiał, ze swoich pieniędzy.

Jak podliczę sobie dokładnie to wyślę PW do wszystkich :)

Skomentuj

Ale lista zostaje otwarta jeszcze do 14 lutego?

Czekam na przypływ gotówki i nie wiem czy się wyrobię wcześniej...

Skomentuj

Oczywiście :)

Skomentuj

Nie na temat...
                        To bedzie rekordowa kwota jesli chodzi o ZZ. Masakra

Skomentuj

Dlatego mam dylemat zamawiania wcześniej większej ilości elementów za swoje pieniądze - nie wiem ile z tych 37 osób wpłaci.

Część zamówię, najwyżej zrobię sobie części zamienne, które kiedyś jako gotowe wzmacniacze się sprzedadzą.
                          Last edited by .3lite; 04.02.2014, 21:35.

Skomentuj

Wskazówka
                            Ja nie zamówiłbym nic póki wszyscy zainteresowani nie wpłacą :)
                            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie na temat...
                              tam masz takie nick że nie uzbierasz tej kasy nigdy.. Zrób deadline i zamów dla tych co ci wpłacą kasę, inaczej będziesz miał więcej gratów niż tylko na zapas

Skomentuj

Wysłałem PW o wcześniejsze wpłaty jak ktoś jest na siłach :)

Skomentuj

Nic nie zamawiaj póki nie osiągniemy końcowego terminu zapisywania się na listy. To za duża kwota, żeby nawet jeden komplet więcej zamówić.

Skomentuj

Na 37 osób wpłaciło tylko 11 (wg listy), słabo... .3lite mam nadzieję, że za dużo nie zamówiłeś?

Skomentuj

może nie zaktualizowane, ja wpłaciłem a nie jestem dodany...
                                      DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zaktualizowałem listę o dwie osoby, na razie tak to wygląda.

Zamieszczone przez Rhainkraft Zobacz posta
                                        .3lite mam nadzieję, że za dużo nie zamówiłeś?
                                        Zamówiłem tylko Silver Mica ponieważ i tak mi się przydadzą.

Skomentuj

Jest szansa jeszcze dopisać się do listy?
                                          Wiem że na ostatnią chwilę ale miała być do dzisiaj aktywna a już nie jest...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X