Jest opcja zaplaty 9-10 czerwca na wyplate bo w 1 week czerwca mam zaproszenie na wesele i troche pieniedzy bedzie mi potrzebne. A troche rzeczy bym wzial
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kit elementów do wzmacniacza UniAmp 150v2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Czy ewentualnie byłby ktoś zainteresowany dedykowanym radiatorem w cenie 23 zł? Jeżeli tak, to proszę o dopisanie do listy:
+RAD
Radiator taki:
http://allegro.pl/profil-radiator-al...234868872.html
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Damian89 Zobacz postaLista pomału rośnie kolego @mobias :thumbup:
Skomentuj
-
Podliczyłem koszty i wychodzą następująco:
- Elementy przewlekane: 70 zł
- Płytka drukowana do wzmacniacza: 18 zł
- Transformator toroidalny z mocowaniami: 80 zł
- Radiator: 23 zł
Do tego należy doliczyć koszty wysyłki (Poczta Polska list/paczka priorytetowa) w zależności od wielkości paczki:
- 6 zł sama płytka
- 9 zł elementy elektroniczne
- 13 zł z transformatorem lub radiatorem
- 14,5 zł z transformatorem i radiatorem
Na PW wyślę wszystkim numer mojego konta. Płatności przyjmuję maksymalnie do 10 czerwca. Lista jest otwarta do końca maja.
Edit: drobna poprawka ceny.Last edited by mobias; 26.05.2014, 22:32.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez szastal Zobacz postaPrzy 3 kompletach części i 3 radiatorach mam wpłacić 3 x za wysyłkę czy jakąś inną kwotę przewidujesz ?
Skomentuj
-
Niestety z racji tego że liczba radiatorów w tej cenie maleje, muszę dokonać ich wcześniejszego zakupu i związane to będzie z dodatkową przesyłką. Cena za radiatory wzrośnie o 1-2 zł.
Edit:
Radiatory właśnie zakupiłem. Niestety wykupione wszystkie które zostały, więc więcej zamówień na nie NIE PRZYJMUJE.
Cena ostateczna za radiator: 24 złLast edited by mobias; 28.05.2014, 12:46.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mobias Zobacz postaDo tego należy doliczyć koszty wysyłki (Poczta Polska list/paczka priorytetowa) w zależności od wielkości paczki:
- 6 zł sama płytka
- 9 zł elementy elektroniczne
- 13 zł z transformatorem lub radiatorem
- 14,5 zł z transformatorem i radiatorem
Skomentuj
Skomentuj