LOL dzięki
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kit elementów do wzmacniacza UniAmp 150v2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Paczka dotarła, dzięki mobias za realizację:)
Mam tylko jedno spostrzeżenie - trafko 250VA z ELTI jest sporo mniejsze niż stary toroid 200VA z Indela, który leży u mnie w kącie... rdzeń wygląda w porównaniu z nim na jakieś 120-150VA. Nie bardzo chce mi się to testować... Albo używają super rdzeni, albo oszczędzają...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jaanik Zobacz postaMam tylko jedno spostrzeżenie - trafko 250VA z ELTI jest sporo mniejsze niż stary toroid 200VA z Indela, który leży u mnie w kącie... rdzeń wygląda w porównaniu z nim na jakieś 120-150VA. Nie bardzo chce mi się to testować... Albo używają super rdzeni, albo oszczędzają...
http://www.toroidy.pl/pliki/KK250.pdf
Skomentuj
-
U mnie również paczka jest no jestem pod wrażeniem.
Nawet miki i śrubki do montażu w komplecie!!
Dzięki Panie!DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
U mnie na 4 transformatorach mam na wtórnym jałowo 2x34V - 2x35V. Nie sprawdziłem napięcia sieci :-). W każdym z traf buczenie jest troszkę inne. Od 'prawie całkiem' bezgłośnego do słyszalnego z odległości ok 10 cm (jak trzymam je w ręku) Jak położę na biurku to są oczywiście głośniejsze. Będę je wszystkie zalewał w puszkach i stosował antywibracyjne podkładki podczas mocowania więc myślę, że dla mnie to nie problem. Dla mnie są ok. Ewentualnie jak wyjdzie ich faktyczna moc dużo poniżej zadeklarowanej to można pomyśleć o reklamacji.Last edited by karmer; 26.06.2014, 20:12.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez karmer Zobacz postaBędę je wszystkie zalewał w puszkach...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez borekgt Zobacz postaPamietales o dodatkowych gratach co na priv Ci wysylalem?
Skomentuj
Skomentuj