Witam jestem zainteresowany PCB 2 sztuki. Problem w tym, że nie posiadam konta bankowego w PL, czy istnieje możliwość przelania z konta zagranicznego ? Wysyłka na teren Polski.
Pewnie będę coś projektował, ale to dopiero po złożeniu całości. Po głowie mi chodzi standardzik, czyli front alu frezowany na CNC i obudowa z blachy cięta na laserze. Możemy wtedy pomyśleć o zamówieniu grupowym. Będę dawał znać.
Witam jestem zainteresowany PCB 2 sztuki. Problem w tym, że nie posiadam konta bankowego w PL, czy istnieje możliwość przelania z konta zagranicznego ? Wysyłka na teren Polski.
Pozdrawiam
Nie ma problemu, przelew powinien z zagranicy dojść.
Masz rację. Kupiłem 4 zestawy aby mieć porządną bazę pod zestaw aktywny. Będę robił 2 obudowy po 2 uni dlatego o to spytałem. Oczywiście, przy pojedynczym uni musiałby być jeden radiator jako atrapa. Także, nie było pytania :-)
Przypominam ze jutro ostatni dzień aby zapisać się na listę z zamówieniem. Do 10 czerwca czekam na przelewy. Wysyłki będę robił wg. kolejności przelewów.
Mam drobny kłopot z mostkiem prostowniczym, te które zamówiłem mają większe obudowy niż te pod które zaprojektowana jest PCB:
W mostku trzeba przegiąć nóżki bo mają inny rozstaw, nie przeszkadza to w funkcjonowaniu ani nie koliduje z innymi elementami, kwestia estetyczna. Plusem może być to ze mostek w większej obudowie będzie się trochę mniej grzał.
Mi nie przeszkadza, ale jak chcecie to mogę je oddać i poszukać takich jak powinny być. Jeżeli nie ma sprzeciwu to zostawiam tak jak jest.
Skomentuj