Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kit elementów do wzmacniacza UniAmp 150v2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Witam jestem zainteresowany PCB 2 sztuki. Problem w tym, że nie posiadam konta bankowego w PL, czy istnieje możliwość przelania z konta zagranicznego ? Wysyłka na teren Polski.

Pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez isabel Zobacz posta
      Kolego mobias masz jakies plany co do obudowy ?
      Pewnie będę coś projektował, ale to dopiero po złożeniu całości. Po głowie mi chodzi standardzik, czyli front alu frezowany na CNC i obudowa z blachy cięta na laserze. Możemy wtedy pomyśleć o zamówieniu grupowym. Będę dawał znać.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez LukaszTG Zobacz posta
      Witam jestem zainteresowany PCB 2 sztuki. Problem w tym, że nie posiadam konta bankowego w PL, czy istnieje możliwość przelania z konta zagranicznego ? Wysyłka na teren Polski.

Pozdrawiam
      Nie ma problemu, przelew powinien z zagranicy dojść.
      Last edited by mobias; 29.05.2014, 11:59.

Skomentuj

Jakby co to mogę wesprzeć : AutoCad, SolidWorks, Catia , Rhinoceros. Chodzi mi po głowie coś podobnego ew. boczki drewno fornirowane

Skomentuj

A nie myśleliście o obudowie z radiatorami na zewnątrz po obu stronach? Będę taką robił dlatego nie brałem radiatorów w oryginalnym kolorze :-)

Skomentuj

I jeden radiator jako atrapa czy obudowa na 2 uni?

Skomentuj

Masz rację. Kupiłem 4 zestawy aby mieć porządną bazę pod zestaw aktywny. Będę robił 2 obudowy po 2 uni dlatego o to spytałem. Oczywiście, przy pojedynczym uni musiałby być jeden radiator jako atrapa. Także, nie było pytania :-)

Skomentuj

Przypominam ze jutro ostatni dzień aby zapisać się na listę z zamówieniem. Do 10 czerwca czekam na przelewy. Wysyłki będę robił wg. kolejności przelewów.

Skomentuj

nie wiem jakim sposobem ale wyrzuciło mnie z listy.... :/
                  już dopisałęm kolejny raz.
                  DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
                    nie wiem jakim sposobem ale wyrzuciło mnie z listy.... :/
                    już dopisałęm kolejny raz.
                    Dziwne, mam podgląd do loga i widać że się zapisałeś ale żadnej informacji o tym żebyś się wypisywał. Tomek musi sprawdzić co to może być.

Skomentuj

Lista zamknięta, czekam na resztę przelewów.

Skomentuj

Wysłałem już pierwsze zamówienia. Do końca tygodnia powinienem już wszystko zamówić. Będę informował na bieżąco.

Skomentuj

Pierwsze części już do mnie docierają :) :

Skomentuj

To płytki jeszcze będziesz musiał jakoś podziabać...

Skomentuj

Ładnie się "łamią", są ponacinane.

Skomentuj

Czekamy na następne dostawy :)

Skomentuj

Chętnie odkupię kit (bez trafa) lub PCB jeśli ktoś się rozmyśli.

Skomentuj

Zamieszczone przez hdhmr Zobacz posta
                                    Chętnie odkupię kit (bez trafa) lub PCB jeśli ktoś się rozmyśli.
                                    Mam nadzieję ze się tak nie stanie, ale będę się odzywał w razie czego.

Skomentuj

Dziś przyszły radiatory i część elektroniki.

Skomentuj

Mam drobny kłopot z mostkiem prostowniczym, te które zamówiłem mają większe obudowy niż te pod które zaprojektowana jest PCB:

W mostku trzeba przegiąć nóżki bo mają inny rozstaw, nie przeszkadza to w funkcjonowaniu ani nie koliduje z innymi elementami, kwestia estetyczna. Plusem może być to ze mostek w większej obudowie będzie się trochę mniej grzał.

Mi nie przeszkadza, ale jak chcecie to mogę je oddać i poszukać takich jak powinny być. Jeżeli nie ma sprzeciwu to zostawiam tak jak jest.

Skomentuj

Damy rade!
                                          DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X