Daj zdjęcia
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Power Cleaner by Yoshi_80 wersja trzecia
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez ajo009 Zobacz postaWklejam poniżej zdjęcia, z góry dzięki za jakąś poradę/komentarz.
Skomentuj
-
No to coś żle podłączyłeś właśnie z tymi kabelkami. Odłącz wszystko od włącznika i podłącz jeszcze raz tylko, że na spokojnie.
Tak na zdrowy rozum. włącznik wygląda: I I I
Idąc od gniazda kablem fazowym wchodzisz do bezpiecznika, z niego idziesz do środkowego bolca włącznika. Wychodzisz jednym ze skrajnych bolców i wracasz na PCB. Drugi skrajny bolec zostaje wolny. Nie podłączasz go.
Reszta jak dobrze sobie opatrzysz pójdzie dobrze. Powodzenia.
Skomentuj
-
No właśnie też coś i mi się wydaję, że te przewody są nie tak podłączone jak powinny. Przesyłam jeszcze jedno zdjęcie, czy mógłbym prosić o weryfikację. Teraz jest z (nr1) do bezpiecznika, a stamtąd do środkowego bolca włącznika (nr2), później ze skrajnego bolca włącznika (nr3) z powrotem do PCB (nr4). Przy takim podłączeniu i usunięciu przewodu niebieskiego listwa się włącza, ale mam w gniazdkach ok. 110V.
Jeszcze drugie pytanie, czy do zaznaczonej na poniższym zdjęciu przelotki powinien być przylutowany jakiś przewód? Czy powinna pozostać wolna? Wcześniej miałem przylutowany właśnie tutaj ten niebieski przewód z włącznika.
Skomentuj
-
Witam wszystkich. Jestem tu nowy i mam pytanie czy są jeszcze dostępne płytki drukowane
do tego filtra. Może komuś zostały. Chętnie odkupię 2 - 4 szt. Reszta dosyć łatwa do ogarnięcia
natomiast dla mnie najwięcej "zamieszania" jest z obwodem drukowanym. Jakby się dało to proszę
o kontakt na maila.
pozdrawiam wszystkich
Skomentuj
-
Zamieszczone przez MMCOMTECH Zobacz postaWitam wszystkich. Jestem tu nowy i mam pytanie czy są jeszcze dostępne płytki drukowane
do tego filtra. Może komuś zostały. Chętnie odkupię 2 - 4 szt. Reszta dosyć łatwa do ogarnięcia
natomiast dla mnie najwięcej "zamieszania" jest z obwodem drukowanym. Jakby się dało to proszę
o kontakt na maila.
pozdrawiam wszystkich
No właśnie ... trochę czasu mineło, pojawiło się kilka osób (na innym forum) które też by były zainteresowane taką płytką, częściami, ....
Skomentuj
Skomentuj