Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

PCB/Kit części - USB Audio 32 bit/384 kHz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dzięki.
    Zapisałem się po bożemu. Rozumiem, że otrzymam dane do wpłaty.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Koledzy - Dziękuję za dobre serce :-)

Skomentuj

Powoli zbliża się termin wpłat :)
      Koledzy:
      Zamieszczone przez LuSzTi
      LuSzTi
      Zamieszczone przez dariusz
      dariusz
      Zamieszczone przez piglet11
      piglet11
      Zamieszczone przez przemyska
      przemyska
      Zamieszczone przez zephyr
      zephyr
      Oczekuje na wpłate :)
      W razie pomyłki proszę o PW, gdyby ktoś np robił przelew z innego konta niż dane wpisane do wysyłki mogłem coś przegapić :)

Skomentuj

Podsumowuje powoli zamówienie, robię koszyki... z ciekawości sprawdziłem ile by wyszło jakby rozdzielić zamówienie na TME/Mouser/Allegro... Teoretyczna cena kitu wyszła mi 74.23 + 9zł wysyłki :) Także chyba będę musiał porobić trochę przelewów zwrotnych :) Choć przeszła mi też przez głowę myśl, że nadwyżkę można by przekazać na serwer diyaudio lub wybrany cel charytatywny :) Co wy na to?

Ostateczną kwotę i wyliczenie podam jak już wszystko zamówię, ale wychodzi na to, że oscylujemy w okolicach 75zł za kit z PCB :)

Skomentuj

Jestem za dofinansowaniem forum. Obsługa i serwery raczej kosztują.

Skomentuj

Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta
            Jestem za dofinansowaniem forum. Obsługa i serwery raczej kosztują.
            Popieram

Skomentuj

Bardzo dobry pomysł, także popieram.

Skomentuj

Miło mi.
                Lecz, serwer zostal oplacony przez Was uzytkownicy do 2020 roku.

Mysle ze niech sobie organizator zostawi za robote

Skomentuj

Każdy pomysł jest dobry...

Skomentuj

Alternatywnie można wrzucić na jakiś zbożny cel w przyszłości. Np. pierwsza składka na pokój AS 2019 :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                      Alternatywnie można wrzucić na jakiś zbożny cel w przyszłości. Np. pierwsza składka na pokój AS 2019
                      I taki pomysł najbardziej mi się podoba :)
                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Na zbożny cel a jaki to już decyzja organizatora zamówienia , jeśli chodzi o moją cześć :)

Skomentuj

Myślę, że jak dojdzie do etapu wysyłania paczek roześlę wszystkim PM z informacją i każdy podejmie decyzje sam :)

Skomentuj

Też mi się wydaje, że najlepiej będzie gdzieś te pieniążki zamrozić, żeby były na AVS :)
                            http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

zwracam nieśmiało uwagę,że nie wszyscy są stałymi bywalcami diyaudio.pl, częśc chętnych jest z audiostereo

Skomentuj

Nie na temat...
                                Zamieszczone przez artwbb Zobacz posta
                                zwracam nieśmiało uwagę,że nie wszyscy są stałymi bywalcami diyaudio.pl, częśc chętnych jest z audiostereo
                                Nieśmiało zauważam, że masz tutaj konto a więc jesteś użytkownikiem diyaudio.pl :)
                                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Popieram "zamrożenie" na AVS :)

Skomentuj

Niestety -nie popieram opcji zamrożenia na AVS . Wpisując się na listę byłem świadomy ceny i na nią się zgodziłem -jak wszyscy . Nie wszyscy mają możliwości i chęci bycia na tej imprezie . Zostało trochę pieniędzy , to i dobrze. Osobiście proponuje ,żeby kolega Janek (niestety nie znam osobiście) kupił szanownej małżonce bukiet kwiatów i zaprosił ją na kolację -oczywiście przy świecach , a dzieci zabrał do kina /lunaparku/aquaparku itp (niepotrzebne skreślić - ale po co ? ;-) ) a wszystko po to ,żeby mógł bezstresowo zorganizować dla nas następny projekt ;-)
                                    Last edited by Direct; 16.05.2018, 18:50.

Skomentuj

A ja mam takie małe pytanie... Holgin, mógłbyś jakoś w miarę na bieżąco wrzucać co się dzieje z paczkami? Jakieś takie mam zboczenie po aliexpress i kickstarterze i fajnie by było, gdyby było chociaż wiadomo kiedy to doszło... Choć broń boże nie mam zamiaru Cię rozliczać z czasu, bo wiem, że wszystko trwa. Szczególnie przy takiej ilości roboty z tym wszystkim...

Skomentuj

Direct - dziękuję

siewcu - jak na razie zamówiłem kondensatory 100nF, koszyk na TME/Mouser wymaga ostatniego kliknięcia. Aliexpress załatwię jutro - wczoraj minął termin wpłat, dziś dopiero teraz jestem w domu, jutro podobnie (chyba), więc w piątek złożę zamówienie. Chcę jeszcze raz porównać moją listę w excelu z wpłatami na konto, żeby nie było jaj. Nie zamawiałem niczego przed zamknięciem listy i wydaje mi się, że to dość oczywiste - nie mam tyle pieniędzy żeby zakładać za innych i nie uśmiecha mi się ryzykowanie, mamy 71 osób na liście, każda która się wykruszy (i mamy zdaje się jedną taką osobę) to by była potencjalna "stówa" w plecy dla mnie :)

Co do nadmiaru - roześlę wiadomość do wszystkich uczestników zamówienia i każdy z osobna zadecyduje, czy chce zwrot, dołożyć na składkę na AVS albo na bukiet kwiatów dla dziewczyny (żonaty jeszcze nie jestem, dzieci też nie mam :P )

W czasie oczekiwania na paczki z chin, przygotuje kity, zaadresuje koperty itp więc jak tylko będą u mnie biorę się za wysyłkę.

Skomentuj

Na kwiaty to nie, lepiej do pierścionka :P

Skomentuj

Czaruję...
                                          X