Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[SKLEP] Forniry - jednorazowe zakupy w okazyjnej cenie..

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

i pewnie cena bedzie kolo 100 za kwadrat... pasowalo by mi z centrum okelin ale paczke z kims na pol bo potrzebuje 8mkw

---------- Post dodany o 12:50 ---------- Poprzedni post o 12:07 ----------

jest ktos chetny na jablon? cena 34zl netto dł.280-350; szer.22-30; m2 w paczkach po 14-22. oczywiscie najszersze. ja potrzebuje ze swojej strony 7-8mkw najlepiej ktos z wawy

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
      to jest naturalny. 30pln netto za mkw a palisander 55. tylko czy 2 liscie laczone beda dobrze wygladaly
      Cena za palisander naprawdę dobra. Co do połączenia to jak duże będą formatki?

Skomentuj

drugi sklep dal cene 57netto wiec podobona. ja potrzebuje okleic kolumny 40l z frontem 25-6cm. z przodem nie ma problemu ale bok bedzie musial byc troche dluzszy zeby to glupio nie wygladalo :/ wiec dwa liscie bedzie trzeba polaczyc. wysokosc ok metr.

Skomentuj

W palisandrze jak fajne słoje i dobrze połączone to naprawdę fajnie to wychodzi. Na pewno będzie Ci łatwiej jak dostaniesz fornir krawędziowany.

Skomentuj

palisander:

jablon:

sa to od 2roznych sprzedawcow bo pierwszy ma jablon z sekami iwaska ok 20cm a ten ok 30. palisander obaj maja ladny jakby ktos chcial wziac paczke na pol to bym byl zasinteresowany pol paczki idelanie pasuje na kino 5.1

Skomentuj

Dwa skrajne forniry Palisander jest przepiękny Jabłoń delikatnie mówiąc taka sobie :-) Ale to moje odczucie.
              Cena za palisander bardzo dobra. Trochę wysuszony, musisz dobrze połączyć liście.

Skomentuj

mi sie podoba palisander ten po prawej ze wzgledu na mocne wzory. z innej firmy jablon jest taka
                30pln/mkw
                palisandra mysle ze nie musialbym laczyc bo mac 32cm wiec powinno wystarczyc. ale tak czy tak musze kogos znalezc bo paczki sa 15-22 mkw

---------- Post dodany o 14:20 ---------- Poprzedni post o 14:01 ----------

jeszcze jest taki ladny orzeszek wloski:

cena 125pln +40kw
                120x38x18lisci. z wysylka wychodzi 20pln/mkw ilosc idealna dla mnie ale jedno kino juz jest w orzechu amerykanskim. jak ktos chce palisander lub jablon na pol prosze o kontakt

Skomentuj

Odpusc jablon. Ten palisander po prawej jest piekny!

Skomentuj

35zł za m2 szer.25cm

Skomentuj

gdzie kupowales? podoba mi sie tylko te 5cm szerszy

---------- Post dodany o 09:25 ---------- Poprzedni post o 01:35 ----------

a co panowie powiecie na ten?

http://allegro.pl/fornir-okleina-pal...339907227.html

w sumie w paczce tyle ile mi trzeba ewentualnie 2-3 lisscie sie komus odsprzeda, cena 63pln/mkw no i szerokosc 34cm

Skomentuj

A nie myślałeś o orzechu satynowym?
                        http://allegro.pl/fornir-okleina-orz...357209561.html
                        http://allegro.pl/fornir-okleina-orz...338054848.html
                        http://allegro.pl/fornir-okleina-orz...346649578.html

Skomentuj

konradzik88 ja mam pod nosem Zagłobę, jabłoń mają od 15 do 38cm szerokości, palisander indyjski mieli koło 40cm. Orzech amerykański bywa nawet 50cm. Miły Pan sprzedaj mi na liście Kwestia dogadania się i wysyłki

Skomentuj

czyli moglbys pomoc? ok to nie bede kombinowal z allegro ja moge zamowic kuriera na swoj koszt poprostu tylko przyjezdza i odbeira k-ex po 18pln jedynie trezeba zapakowac :)
                            dolphin123 patrzylem te orzechy ale potrzebuje 110 min jesli kolumny beda mialy metr no i szerokie skoro bedzie to podlogowka z 8" na froncie to boki beda dluzsze od frontu wiec ok 30cm. mam juz orzech amerykanski na 5.1, w sumie z palisandru mam terrarium ale modyfikowanego :) najbardziej mi sie podoba jablon i santos :)

Skomentuj

Palisander Santos na pewno nie będzie szeroki, czami bywa 20-28cm ale jest tez droższy niz ten co podałeś koło 70-80zł za m^2.

Skomentuj

a ten palisander wart tej ceny? http://allegro.pl/fornir-palisander-i3370375263.html
                                sprzedawany na mkw i czlowiek ma mzliwosc laczenia stykowego lisci. czy w zaglobie bedzie tanszy badz ladniejszy?

Skomentuj

No niższej ceny już chyba nie znalazłeś? poza tym jeśli gość ci sklei liście to będziesz miał łatwiej. Spytaj tylko czy klei sąsiadujące liście czy pierwszy z pod ręki :-)

Skomentuj

znalazlem nizsza 50pln, tu mi nie chodzi o cene bo przy 7mkw czy zaplace 100 w ta czy tamta to nie gra roli tylko jak to bedzie wygladalo na kolumnach bo z palisandrem mialem do czynienia tlyko modyfikownaym

Skomentuj

Mam trochę tego palisandru, wygląda super. Modyfikowanych nie ma co porównywać z naturalnymi, to nie ta liga, nie ten materiał i nie ten wygląd.
                                      Poza tym ze, modyfikowany nie jest gładki trochę przypomina drewno i można go polakierować niczym się nie różni od okleiny meblowej.

Skomentuj

no wlasnie wyglada jak okleina dobrze wyszlifowany i 5warstw lakieru i wyglada jak z fabryki :P a ten z aukcji jest ladnie uslojony? bo nie wiem czy szukac ladniejszych czy sa w ogole czy brac ten

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
                                          no wlasnie wyglada jak okleina dobrze wyszlifowany i 5warstw lakieru i wyglada jak z fabryki :P a ten z aukcji jest ladnie uslojony? bo nie wiem czy szukac ladniejszych czy sa w ogole czy brac ten
                                          Z tego co pamiętam mieszkasz w Stolicy.
                                          Jedź do Babic starych w kierunku na Poznań, z tego co pamiętam skład jest zaraz przy drodze po prawej stronie, obejrzysz i wybierzesz sobie co Ci pasuje bo z zakupem na allegro różnie bywa, no i warunki do przechowywania też mają odpowiednie wiec fornir nie zwichrowany

Skomentuj

Czaruję...
                                          X