Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[SKLEP] Forniry - jednorazowe zakupy w okazyjnej cenie..

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A jak się nazywa ta firma w babicach, możesz podać więcej namiarów to inni koledzy też skorzystają.

Skomentuj

mieszkam w lomzy a czesto w stolicy jestem tylko ze teraz wyspy a jak wroce chce od razu skladac takze kompletuje wszystko :)

Skomentuj

panowie, jak ktos ma blisko sklad z fornirami to poprosze poszukac mi czegos ladnego za rozsadne pieniadze
        fornir na FX-300 wiec mysle jakies 32-36cm szerokosci (skrzynki jeszcze nie zaprojektowane - beda grubsze plyty)

modyfikowane odpadaja. wujek pracuje w buku i sosnie wiec raczej jasne forniry odpadaja

Skomentuj

moze pawle chcesz sie zrzucic na jakas paczke forniru na pol? ja wezme 7mkw wiec jakas pake 10mkw mozemy wziac. tez potrzebuje czegos szerokeigo. mi pasuje palisander ewentualnie jakis ladny orzech badz jablon w sumie otwarty jestem na wszystko byle by ladne :)

Skomentuj

ale ja to potrzebuje szybko - max 2 tygodnie

Skomentuj

mi to rybka moge wplacic kase w kazdej chwili tak czy tak musze kupic wiec bez roznicy mi czy dzis jutro czy za miesiac

Skomentuj

moze byc, ale najpierw ktos musi cos ladnego zlokalizowac

Skomentuj

http://allegro.pl/fornir-okleina-pal...412469277.html ???
                  tylko nie wiem czy mi szerokosc bedzie pasowala na suba na pewno za malo ale to polacze. druga sprawa czy CDO ma mozliwosc laczenia lisci. ja bym z tej paczki mogl wziac 7 lisci i 4 by zostaly

Skomentuj

nie jest brzydki, ale nie urzeka mnie tak zebym go kupil

---------- Post dodany o 09:51 ---------- Poprzedni post o 09:47 ----------

http://allegro.pl/usluga-spajanie-st...385467562.html

Skomentuj

Podejdę zaraz do kality zobaczyć co mają w szer. 35cm

Skomentuj

najladniejsze zrob zdjecia
                        orzechy mi sie chyba teraz widza... ale zobaczymy co ciekawego znajdziesz

Skomentuj

no ladny jest ale dla mnie tez bez szalu brakuje mi w nim bieli.
                          ja chyba zdecyduje sie na ten: http://centrumoklein.pl/product_info...e61c9f30df7616
                          Tylko zabraknie mi na suba ale dobiore najwyzej na metry z innej paczki

Skomentuj

ja chyba faktycznie w orzechy pojde... chociaz poczekam jeszcze na ironhide

Skomentuj

wstepnie zamowilem ten orzech ze sklejaniem stykowym z platnoscia zwyklym przlewem wiec mam chwile czasu do namyslu :) idealnie starczy mi na 5.0 i na suba bedzie trzeba domowic :) tylko ze w amerykanskim orzechu mam juz jedno kino ale ten satynowy mysle ze ladny moze byc po lakierze. Ma ktos moze fotki jakis kolumn orzecha satynowego? chcialbym zoabczyc jak to wyglada na produkcie

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                najladniejsze zrob zdjecia
                                Niestety choć bym chciał to moim cyfrakiem najładniej nie będzie...
                                Sorry że tak długo ale pilnie mi coś wypadło i musiałem gdzieś lecieć jeszcze...
                                Więc tak:
                                Byłem i za dużego wyboru aktualnie nie ma, najlepiej wypada właśnie orzech amerykański i tylko jemu zrobiłem foto. (za jakość sorry, lepszej się nie dało, magazyn zaciemniony, regały i paczki ciężkie i poprzykrywane kocykami....)
                                Ten orzech jest w liściach 36 cm. szer. i dł. na 2.6m - cena to 15zł/m2
                                oprócz tego był jeszcze
                                Sapele coś tam, coś tam; w sumie mógł bym wybrać Ci te ładniej usłojone liście szer. ~50cm ale wszystkie były pofalowane na 3cm :/ i to je dyskwalifikuje - odradzam (chyba że chce Ci się bawić w zwilżanie itd... ale wątpię)
                                Marazapakirukaja czy coś takiego język można połamać, raczej nic ciekawego brąz wpadający w zielone beż życia, na pewne meble może i tak, kolumny natomiast by wyszły co najmniej niepozytywnie...
                                Palisander zajbiszczy, klejony stokowo i to całkiem ładnie, miał ~40cm szer. 50zł /m2 ale miał tyle pęknięć naturalnych że nie ma sensu wg się męczyć z tym, gdzie 10zł więcej kosztuje taki w CDO....
                                Były jeszcze mahoń, marbau ale zwykłe takie mdłe bez życia...
                                Poza tym jesion, dąb, buk itp jasne.
                                Aktualnie skromny wybór. Moim zdaniem na dzień dzisiejszy to tylko ten orzech amerykański zacny.
                                Załączone pliki

Skomentuj

Ironhide a byłaby możliwość zakupu przez ciebie i wysłanie? Jakiś czas temu pisałem do nich to nie dostałem żadnej odpowiedzi. Orzech naprawdę zacny kupiłbym z 6 liści.

Skomentuj

Zamieszczone przez krojo Zobacz posta
                                    Jakiś czas temu pisałem do nich to nie dostałem żadnej odpowiedzi.
                                    Serio ? :blink: a to dziady....
                                    Nie ma problemu, jak trzeba to pomogę :) Poczekajmy jeszcze na odp. Pawła.

Skomentuj

Jakbym nie sprawił większego problemu to ja byłbym chętny na pięć liści:)

Skomentuj

i moze ja bym byl zainteresowany

Skomentuj

O masz,ktoś jeszcze? Jak tak to chyba zbiorowe zamówienie będę musiał założyć.
                                          Proponuje tak: Jutro pójdę obadam resztę paczek, kupie jeden liść, zrobię mu lepszą fotkę i zapodam w temacie zamówień zbiorowych. Ze względu na to że prawdopodobnie w piątek wyjadę i nie będzie mnie kilka dni to jak ktoś jeszcze chętny to najpóźniej do czwartku zadeklarować się proszę. Chyba że komuś się spieszy to możemy jeszcze szybciej.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X