Uszczelka jest wręcz wskazana, ponieważ zapobiega przenoszeniu drgań z głośnika na obudowę (w jakimś tam stopniu) i zwiększa szczelność połączenia głośnik-obudowa.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Tool box - offtopic
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
mam pytanko. zawsze zalezalo mi aby pociemnic fornir wiec nie uzywalem CAPON'u teraz jednak zalezy mi alby mocno nie sciemnial, dalem juz jedna warstwe caponu, jak myslicie 2 warstwa jest konieczna? czy przeszlifowac ta i jechac juz z lakierem? (no i czy jak przeszlifuje nie bedzie plackow...?)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90mdf jest cholernie drogi
strugac w plycie wiorowej jest bardzo trudno. najlepszym narzedzie do obrobki plyty wiorowej jest tarnik lub pilarka/frezarka. w MDFie to nawet nozykiem rzezbic mozna
Adam'83, sa specjalne frezy. teraz fotek niedam bo siostra jest na weselu i zabrala mi aparat...
frezy do frezarek gornowrzecionowych maja jednak ograniczone rozmiary. zeby bawic sie na wiekszych powierzchniach trzeba kombinowac. ja cos takiego bym zrobil przy pomocy frezu palcowego i 2 listewek jako prowadnice/dystanse
Skomentuj
-
przyklad zdjecia jak zrobic sciecia przy pomocy frezarki (zdjecie z tematu http://www.htforum.nl/yabbse/index.php?topic=19528.275)
Skomentuj
Skomentuj