Panowie stwierdziłem, że w tym temacie zadam pytanie :) Bardzo podobają mi się zdjęcia ( kolumny również oczywiście ) kolumn binganta. Muszę swoim kolumnom zrobić równie ładne, albo choć trochę podobne 
1. Te zdjęcia były przerabiane w jakimś programie komputerowym, czy są prosto z aparat?
2. Zaopatrzyłem się ( pożyczyłem ) od koleżanki aparat Nikon D5000, jakąś nową lustrzankę sobie kupiła to pomyślałem, że tym się może będzie dało zrobić ładne zdjęcia. Na wyposażeniu ma to obiektyw chyba taki standardowy AF-S NIKKOR 18-55mm 1:3.5-5.6G i filtr UV ( taka soczeweczka ) z tego co wyczytałem na opakowaniu
Da się tym zrobić takie zdjęcia?
JAK? Jak poustawiać to wszystko, żeby wyszły ładnie?
Przepraszam, że tak zmieniam temat, no ale :)

1. Te zdjęcia były przerabiane w jakimś programie komputerowym, czy są prosto z aparat?
2. Zaopatrzyłem się ( pożyczyłem ) od koleżanki aparat Nikon D5000, jakąś nową lustrzankę sobie kupiła to pomyślałem, że tym się może będzie dało zrobić ładne zdjęcia. Na wyposażeniu ma to obiektyw chyba taki standardowy AF-S NIKKOR 18-55mm 1:3.5-5.6G i filtr UV ( taka soczeweczka ) z tego co wyczytałem na opakowaniu

Da się tym zrobić takie zdjęcia?

Przepraszam, że tak zmieniam temat, no ale :)
Skomentuj